Hiihtäjät kikkailevat?

IL otsikoi ja kirjoittaa mm: Kovatuloiset Krista Pärmäkoski ja Kerttu Niskanen kikkailivat ison summan veronmaksajien rahoista – ministeriö avuton Urheilija-apurahan tulorajat on varsin helppo kiertää. Näin jo valmiiksi kovatuloinen urheilija voi saada puhtaana käteen 20 000 euroa rahaa, joka on tarkoitettu pienempituloisille”

Tuntuu että nyt on joku toiminut  kyseenalaisesti, nuo hiihtäjät ja/tai rahanjakajat. Tietysti raha kaikille kelpaa, eikös sitä sanota että nimenomaan hyvätuloiset olisivat ahnaimpia sitä saamaan lisää eikä kai urheilijat poikkeus ole, ihmisiähän kuitenkin hekin vain ovat, ja pieniähän nämä summat ovat verrattuna vaikkapa huipulla oleviin palloilijoihin.

Mutta paha maku tulee siitä että jos Pärmäkosken ja Niskasen saamat 40.000 ovat todella pois joltakin kenelle rahat olisivat olleet ihan oikeasti tarpeen.

www.iltalehti.fi/talviurheilu/a/d672aaff-d22a-4b25-aea3-5e4779d55469

 

 

9 vastausta artikkeliin “Hiihtäjät kikkailevat?”

 1. Kun kateus iskee tuodaan näitä esiin no onhan nilla urheilijoilla myös kuluja kun kiertävät mm maailmankuppia
  Ei ne lennot ole heille ilmaisia terv tepivaari

 2. Olisi varmasti paikallaan korjata sääntöjä avustusten suhteen, mutta en kyllä osoita syyttävällä sormella urheilijoita, jotka ovat toimineet sääntöjen mukaan.

 3. No lopetetaan kaikki tuki loppuu myös urheilu siihen mutta ei mene veroja turhuuteen terv tepivaari

 4. Eipä sille kansanedustajien rosvoudellekaan mitään tehty pariin vuosikymmeneen, joten tällekään tuskin mitään tehdään.

 5. Urheilijoille tällainen kikkailu annetaan paremmin anteeksi kuin poliitikoille

 6. Yleensä Suomessa urheilijat elää kädestä suuhun ja kansa makaa sohvalla valittaen jos ei mitalia tule. Hyvä että nämä saa jopa rahaa.

  1. Jos tekee firmallaan pitkästi toista sataa tonnia vuodessa , ei todellakaan ole tarpeen nämä apurahat.
   Niille olisi monella paljon enemmän tarvetta, mutta ahneudelle voi mitään.

  2. Mutta kun juuri nämä kaksi hiihtäjää eivät elä kädestä suuhun, monet elävät kuten Marko toteaa ja juuri heiltä tämä 40.000 on pois

Kommentoi