Twitter

Ns paremman väen käyttämä Twitter uusissä käsissä kaaoksen keskellä? Työväki lähtee ja saa potkuja sekä sanan käyttö taitaa karata sekin käsistä.

Rikas mies jos mä oisin Mies laulaa Lasse. Niin se rikkaus ja rikastuminen on monesti onnenkauppaa, mutta tuoko silti sekään viisautta?

Käytin aikanaan minäkin Twitteriä, mutten tuntenut oloani kotoisaksi siinä seurassa. Muutama kuukausi sitten olin jo lähdössä uuteen kokeiluun joka jäi ja saanee jäädä sikseen.

Mainostaja on sanomassa sanansa ja vetäytyvät joka on merkki siitä että mediatkin ovat mainostajan vankina. Kyllä maksajaa on kunnioitettava.

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009198492.html

 

6 vastausta artikkeliin “Twitter”

 1. Linkin alleviivaus:
  – Muokkaa artikkelia
  – Maalaa linkki hiirellä
  – Klikkaa tekstilaatikon yläpuolelta ”link” nappia

  Mitä itse asiaan tulee, olen on-off-twitterinkäyttäjä. Nyt olen ollut puolisen vuotta off-tilassa. Ehkä jossain välissä taas piipahdan. Se ei ole huonoin mahdollinen media, koska se pakottaa tiivistämään asian. Olisin ilahtunut, jos rahoitus siirrettäisiin enemmän käyttömaksuun, vähemmän mainoksiin. Muutama kolikko kuussa olisi pieni hinta maksaa hyvästä keskustelualustasta.

 2. Eipä ole sekään juorupalsta tullut minulle tutuksi, ”mitä se minulle kuuluu”.

 3. Penttiä siteeraten: Kaverini joka asuu eri suunnalla olemme pitäneet yhteyttä netti ja puh. Sitten hän ykskantaan ilmoitti että lopettaa nettiyhteyden ja pistää puhelimen pöytälaatikkoon. En ole sen koommin kuullut miten hänellä menee?

Kommentoi