Nato-raportin mukaan Suomen hallitukseen on kohdistunut laajaa naisviha­mielistä verkko­häirintää

Naton strategisen viestinnän osaamiskeskuksen Startcomin mukaan Suomen naisjohtoinen hallitus on joutunut laajan verkkohäiriköinnin kohteeksi.

”Viittä eniten kohteina ollutta ministeriä, jotka kaikki ovat naisia, kohdeltiin musertavalla tavalla ja misogynistisesti kaltoin hyökkäämällä heidän arvojaan vastaan, halventamalla heidän päätöksentekokykyään sekä kyseenalaistamalla heidän kykynsä johtamiseen. ”

Kannattaa muistaa, että NATO tukee länsimaisia, demokraattisia ja ihmisoikeuksia kunnioittavia arvoja. Naisten aliarvioiminen ja vähättely on ISISläisten yms. porukoiden heiniä. Asiallinen kritiikki on toki erikseen. Suomessa erityisesti Iltalehti on ottanut asiakseen yritttä loata pääministeri Mariania milloin milläkin tikusta rakennetulla jutulla. Ja monet tukevat miettimättä onko asioissa mitään todellista kritiikin aihetta.

6 vastausta artikkeliin “Nato-raportin mukaan Suomen hallitukseen on kohdistunut laajaa naisviha­mielistä verkko­häirintää”

 1. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007868473.html

  Pääministeri tilasi itse Naton naisvihatutkimuksen.

  Esimerkiksi julkisoikeuden dosentti, Itä-Suomen yliopiston lehtori Matti Muukkonen ihmetteli raportin alkuperää Twitterissä.

  – Ei herranjumala sentään. Siis miten kukaan on edes saanut tällaisen idean? Valtio tilaa omien kansalaistensa twitter-tekemisiä suhteessa hallitukseen tarkastelevaan tutkimukseen.

  Näin kevättalvella 18.3.2021.

 2. Kaksi täysin eri asiaa. Kallon kommentti liittyi Sipilän hallituksen asioihin persuineen ja kokkareineen.
  Blogin alustus kansaivälistä poliittista tutkimusta, jolla ei ole mitään tekemistä Suomen valtion kanslioiden kanssa.

 3. Moni on ehkä turhautunut, kun Arvopohjahallitus ei ymmärtä panna pillejään pussiin.

  Arvopohjahallituksen luoja, Antti Rinne, varmaan käkättelee pakahtumisen partaalla jonkin nurkan takana.

 4. ”Naton naisviha­tutkimuksesta nousi kohu, kun kerrottiin, että se olisi tilattu pääministerin kansliasta – tästä on kyse
  Valtioneuvoston kanslian viestintäjohtaja Päivi Anttikoski kertoo, että tutkimusta ehdotettiin, ei tilattu, StratComilta Juha Sipilän kaudella.”

  Näin sanotaan Ilta-Sanomien otsikossa ja ingressissä 18.3.2021.

  Pääministerin kanslia oli tilannut raportin. Pääministerinä oli tuolloin Sanna Marin.

 5. Luulenpa, että kutakuinkin kaikki ministerit aikanaan ovat joutuneet vihapuheiden kohteeksi – kaikki eivät vain tykänneet heistä. Ovatko nykyisen hallituksen jäsenet herkkähipiäisempi?

  *

  Nyt tällaista viestiä ulkomaille:

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008555172.html

  201.2022

  PÄÄMINISTERI Sanna Marin (sd) ja hänen hallituksensa nuoret naisministerit ovat joutuneet laajan vihapuheen kohteiksi, uutistoimisto Reuters kertoo.

 6. Pitäisikö Boris Johnsoninkin opetella käyttämään uhrikorttia ja auttaisiko se? Siis jos on töpännyt.

Kommentoi