Niin sitä oppii!

Jos joku ihmettelee kun olen ollut hiljaa muutaman päivän, pystyn nyt selittämään.

Tuo kuva on nimittäin lopputulos tärkeästä tieteellisestä kokeesta. Tämän suorittamiseen päädyin varsin pienellä, sekunnin murto-osan varoitusajalla. Kokeessa vertailtiin katumaasturin oven ja vahvennetun silmälasilinssin välistä vahvuutta. Auton ovi voitti.

Onni onnettomuudessa oli että oli lasit välissä eikä suoraan naamaan tullut. Onnettomuus asiassa oli se että nuo lasinsirut tulivat läpi, eivätkä ne oikein tehneet silmälle hyvää. Onneksi epäyhteensopivuudesta oli samaa mieltä sekä biologia että erinomainen Acutamme ja lopputulemana palasista päästiin kaikista eroon.

Tilanne on kuitenkin se että näkökyky on viikon verran vielä vähän kortilla. Voin katsoa ruutua vain lyhyitä hetkiä. Vähän päästä pitäisi tilanteen palautua normaaliksi, eli onneksi tästä ei mitään pysyvää pahaa tullut.

Opinpahan tiettyyn asteeseen nöyryyttä jatkossa vieraiden autojen ovien äärellä.

6 vastausta artikkeliin “Niin sitä oppii!”

  1. Auts. Mulle kävi vuosia sitten sitten niin että kävin talon katolta frisbeen ja sitten tultiin alas, oli sen verran liukas pelti. Suoraan puutarhatuolin läpi silmälasit päässä pää edellä..ilman niiden lasien runkoa ja lasi osaa olisi se näkö voinut mennä…pari arpea ja tuuria oli pelissä. Mutta kyllä koski.

    Tsemiä sinne 👍

  2. Vanhat sanoivat, että kiville ja kannoille ei satu mitään, kun ne eivät liiku.

    Paranemisia!

  3. Tervehtymistä ja tuo Lasse sanoi sen mikä pitää paikkansa trv tepivaari

  4. Kun katselen joka päivä kapeaa Koulukatua, jossa parkkeeratusta autosta äkkiarvaamatta joku avaa oven ajoväylälle tai vieressä menevälle pyörätielle, onnettomuus on hetkestä kiinni. Ja niitä on ollut. Moni autoilija unohtaa sivupeiliin katsomisen ennen kuin avaa oven tai varoittaa apukuskia samoin toisesta ovesta.

  5. Niin se vaara vaanii ja vahinkoja tulee. Minusta pyöräilijä ja jalankulkija eivät sovi samalle Pyörä/jalankulkupaanalle. – Vanhempi herra jäi linja-autosta pysäkille jolloin pyöräilijä törmäs seurauksella että jalankulkija löi päänsä katuun ja kuoli.

  6. Kun mennään ja ollaan vauhdissa, sitä sattuu. Itse en ollut vauhdissa mutta vähäkin piisaa kun palaset loksahtaa juuri väärin kohdilleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *