Vapun mietteitä

Päätin, että en vappuaattona tekisi töitä. Totesin, että nyt ensimmäinen viikonloppu puoleen vuoteen etten ota työhommia. Mene ja tiedä oliko hyvä idea, kun rupesi mietteliääksi.

Tuossa aamupalaa tehdessä rupesin pohtimaan. Että jos menee taaksepäin parisataa vuottakin niin miten haastavaa oli monissa maataloissa. Jos ruisleipä ehti menemään kuivaksi, eivät he voineet pistää sitä pehnemään mikroaaltouuniin. Kun niin moniin maataloihin ei tullut vielä sähköä silloin. Oli varmasti vaikeaa.

Sitten rupesin pohtimaan että mitäs tänään sitten pitäisi tehdä. Sitten pelkäsin että teen tästä liian vaikeaa. Päädyin laatimaan helpon, kolmen vaiheen ohjeen asian ratkaisemiseksi.
1. Hae sima
2. Juo sima
3. Pohdi seuraavaa liikettä

Välissä kävin ulkona juttelemassa varikselle. Kuten aina, ymmärsimme hyvin toisiamme. Ollapa ministerien tiedotustilaisuudet noin selkokielisiä. Miten sitä niin monet päättäjät vailla nokkaa pystyvät nokittelemaan niin paljon enemmän kuin nokkaeläimet? Tekikö evoluutio strategisen virheen jossain kohtaa, vai luodaanko tässä jotain mystisempää tarinan pohjaa? Juuri kun olisi seuraava luku paljastettu, alkoi mainostauko.

Mainostauolla pitäisi varmaan mainostaa simaa, mutta mielestäni parempi on mainostaa simaseikkailua. Kävimme torstaina Pirkkalan Prismassa ostamassa juomia yhdistyksen saunailtaan. Simaa löytyi koiranruokien luota, einesten luota, leipähyllyjen luota ja sipsien luota, mutta ei juomaosastolta. Sipsien luota ei löytynyt sipsejä, sillä ne olivat jaettu myös kahteen eri paikkaan. Eineksissä osa vegeistä oli vegehyllyssä, osa täysin saman kategorian tuotteista lihallisten tuotteiden vieressä. Miten hitossa tuossa kaupassa pitäisi navigoida, vai onko tämä suuri seikkailu? Luodaanko tässäkin jotain mystisempää tarinan pohjaa? Juuri kun olisi seuraava luku paljastettu, päättyi mainostauko.

Joten mitäs nyt? En tiedä, tekstin tila alkaa loppumaan. Palaan aiempaan ohjeeseeni: 1-2-3.

Analyyttistä vappua kaikille!

6 vastausta artikkeliin “Vapun mietteitä”

  1. 4 osta nakkeja 5 osta peruna salaattia ja vetele simaa nakkeja ja perunasalaatti tuulen suojaan
    Niin minä teen tänään pääsee helpolla ruuan suhteen terv tepivaari

  2. Yksinkertaistit Kyuu asian.
    Minulla se meni
    1. Hae sima
    2. Hae tippaleipä
    3. Juo sima ja syö tippaleipä
    4. Pohdi seuraavaa liikettä

  3. No porkkanat ovat hyviä vähän joka muodossa
    Nuot tippaleivät jää väliin pitäis saada pikkulintuja siivoomis hommiin kun niistä tippuu puolet lattialle terv tepivaari

  4. Hyvää simavappua kullekin säädylle!
    Kauppias sekoittaa hyllyjen sijaintia niin että ostaisimme kaikkea muutakin kuin simaa.
    Menneessä ajassa sima tehtiin itse.
    Mikroaaltouunin korvasi leivinuuni ja kova leipä laitettiin kuumaan sianrasvaan likoamaan ja oli sitten hyvää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *