Kiitos

Kaikille kanssablogisteille ketkä olette tukeneet minua. Kuitenkin elämä on ruoskinut minut niin kovapintaiseksi että kestän kyllä loukkaukset. Nyt pidän vähän taukoa täältä ja pohdin samalla minkälaisin termein tänne enää viitsii kirjoitella, ettei kukaan tulistu minulle.

Mukavaa keskikesän jatkoa kaikille.

14 vastausta artikkeliin “Kiitos”

 1. Timo pidä tauko kuten itse olet aiheelliseksi katsonut terv tepivaari

 2. Kun sanot Timo, että elämä on opettanut sinut kovapintaiseksi kestämään loukkaukset, niin nyt ei pidä itsesensuuriin lähteä pelosta tänne kirjoitella, kukaan täällä ei ole toisensa yläpuolella vaikka eräät niin uskovatkin kohdallaan.
  Ei muuta kuin anna kynän laulaa.

 3. Sikäli, kuin olen ollut huomaavinani, sinua on mollannut vain yksi ainoa kirjoittaja.
  En soisi sinun yhden tällaisen vuoksi vetäytyvän blogeista, mutta ymmärrän toki, koska se mollaus oli todella törkeää.

   1. Laita nyt perspektiiviin mollaus:
    nimittäin siinä missä mainittu mollaaja yritti puolustaa arvomaailmaansa nyrkkeilemällä sanallisesti paria rasistia/ perssuomalaista vastaan, ei hän sentään kuitenkaan mollannut koko Afrikan väestöä, kaikkia Suomen maahanmuuttajia, koko Venäjän väestöä, kaikkia maailman muslimeja eikä myöskään kaikkia suomalaisia feministejä — eikä esittänyt myöskään steriloimis-vaatimuksia Afrikan mantereella elävälle väestölle.

    Jos toivot, että Liisa todella kaikkoaa, ei kannata kutsua häntä takaisin selvittämään hänestä esitettyjä höpöjuttuja.

    1. Itse toivon ainakin että olet osa Pirkan blogia Liisa jatkossakin, sillä hyvä että tuot muutakin näkökulmaa minunkaltaisen persukuplassa elävän tahkonpyörittäjän ajatusvirtaan.

 4. Agenda: Rasistit, basistit, punafasistit.

  ”Leukofobinen ”rasisminvastaisuus” kiristää otettaan suomalaisessa yliopistomaailmassa

  Juha Ahvio on teologian tohtori, dosentti ja Patmos Lähetyssäätiön tutkimusjohtaja.
  Julkaistu: 17.1.2020

  Leukofobialla tarkoitetaan valkoisuuteen kohdistuvaa sairaalloista pelko- ja vihatunnetilaa. Länsimaissa ilmenevä leukofobia liittyy vahvasti oikofobiaan. Oikofobialla tarkoitetaan omaan ja tuttuun kohdistuvaa sairaalloista pelko- ja vihatunnetilaa. Ylen 13.1.2020 päivätystä artikkelista ”’Luennoilla kuulee rasistista kieltä’ – Joukko opiskelijoita kyllästyi yliopiston syrjivään kulttuuriin ja perusti opiskelijajärjestö Students Of Colourin” käy ilmi, että tällaisista fobioista kumpuavaa ja läntisessä akateemisessa maailmassa muualla jo aiemmin vankan jalansijan saanutta poliittisesti korrektia ”rasisminvastaisuutta” ajetaan nyt entistäkin avoimemmin myös suomalaisessa yliopistomaailmassa.”

 5. https://blogit.kansalainen.fi/punafasistit-vastustavat-toisinajattelijoiden-perusoikeuksia/

  – – Punafasistit vastustavat demokratiaa ja haluavat Suomesta totalitaristisen yhteiskunnan, jossa vain Oikean (lue: Vasemman) Ideologian hyväksyvillä ja aivopesemillä kansalaisilla olisi sellaisia perusoikeuksia kuin sananvapaus tai äänioikeus. Punafasismi täyttääkin useita fasismin tunnusmerkkejä.

  Punafasismi = fasismi

  Fasismi on merkitysrajaukseltaan vaihteleva termi, mutta yleensä siihen liitetään tiettyjä piirteitä. Punafasismi täyttää ainakin seuraavat fasismin kriteerit:

  1. Totalitarismi

  2. Antiliberalismi

  3. (Inter)nationalismi

  4. Rasismi

  Punafasismiin liittyy avoimen rasistinen arvomaailma: suomalaiset veronmaksajat ovat alempiarvoisia kuin kehitysmaalaiset maahanmuuttajat, joten suomalaisten veronmaksajien on elätettävä uutta herrakansaa eli muslimisiirtolaisia. Näiltä ei vaadita samanlaista osallistumista yhteiskunnan rakentamiseen, ja silti heille tarjotaan enemmän etuja kuin orjakansalle eli suomalaisille veronmaksajille.

  5. Imperialismi

 6. Kiitos sinulle itsellesi Timo! Olet aina ollut kohtelias ja kirjoittanut asioista käymättä kenenkään kimppuun henkilökohtaisesti. Kumpa kaikki muutkin ymmärtäisivät pysyä asiassa. Henkilökohtaiset mittelöt voisi sopia vaikka jonkun tietyn ladon taakse perjantaisin klo 18.00. Toivottavasti et Timo meitä pidemmäksi aikaa jätä, sillä meitä on täällä paljon jotka pidämme sinua hyvänä tyyppinä ja tärkeänä osana Pirkan blogeja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *