Riikka Purra, Halla-ahon kuuliaisin opetuslapsi tuomituissa Scritpa- kolumneissa

Täällä puhtaan siitä, ettei tänne mitenkään liity rasismi ja siihen liittyvät aiheet. Olen eri mieltä, kun tutkivat journalistit panivat Purran tunnustamaan kirjoituksensa, jotka ovat jopa yltiörasistisia.

Voitte keskenänne väitellä asiasta, minä en liity muuten asiaan kuin julkaisen nuo kirjotukset mielipahaksenne, persut !

Riikka Purra kommentoi nimimerkkikohua: ”Ei tulisi mieleenikään alkaa irtisanoutua” (msn.com)

Onko Scripta-blogin nimimerkki riikka perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra? | Uusi Suomi Puheenvuoro

 

28 vastausta artikkeliin “Riikka Purra, Halla-ahon kuuliaisin opetuslapsi tuomituissa Scritpa- kolumneissa”

  1. Et taida Heikki ymmärtää kirjallisia ilmaisuja. Tuossa näytteessäkin Riikka sanoo, ettei Barcelonassa näytä olevan niin pahaa maahanmuutto-ongelmaa kuin on kerrottu. Mutta pani kyllä merkille muukalaisten jakautumisen eri kasteihin.

   Kyllä sinä Heikki tarvitsisit jo jonkinlaisen tulkin avuksesi. Ikä ei tule yksin.

 1. Paljon melua tyhjästä. Opposition ainekset ovat tukeneet anarkistien väkivaltaa ja kenties myös tulevaa väkivaltaa yleislakon muodossa.

  1. Saas nähdä, kun viimeisetkin rippeet Suomen uuden hallituksen valtiovarainministeristä ym. muista kyseenalaisista ministeristä leviää maailmalla.
   Suomea ei ole koskaan näin nopeasti poliitikot ajaneet maan rakoon kuin nyt Orpon orpopojan valssin askeleet ja tahdit orkestereineen.

 2. Kohta kolmesti kieltänyt – ei ole rasisti vaan on vihainen? – Onko vihapuhe eri asia? – Kuinka tehty saadaan tekemättömäksi? – Se oli silloin en minä enää kun pääsin vallan kahvaan?

 3. Niilo:

  Siinä ovat kielitankerot olleet tulkitsemasss tekstejä.

  1. Pysy nyt edes asiassa, edes sen tiimoilla tänään. Tämä blogi ei ole mikään persujen agitointiblogi. Riittää, mitä Purra on jo blogeissaan tehnyt kansankiihottamisessa..

   1. Mulliturvat kiihottuvat, kun eivät ymmärrä ajatusta, you see.

    ”Kuullos pyhä vala, kallis Suomen maa,
    sinuun koskea ei väkivalta saa.
    Ollos huoleton, poikas valveill’ on.”

 4. Riikka ei halua lähteä sirkukseen. Tavallaan ymmärrän häntä. Kukaan ei ole osoittanut hänen kirjoittaneen ikäviä, eikä hän aio lähteä juupas-eipäs-väittelyyn siitä onko joku anonyymin palvelun joku käyttäjä hän vai ei.

  Vaikka en persuja aio äänestää, aion jatkossa vaatia ehdokkaaltani sitä, että hän on tehnyt jotain todella typerää historiassaan ja oppinut siitä. En usko lainkaan ihmisiin jotka väittävät olleensa täydellisiä pienestä pitäen.

 5. Eiköhän Purra ole ihan selväsanaisesti kertonut ikävistä kirjoituksistaan. Siitä ei kahta sanaa.
  Mutta ongelma on se, ettei Orposta ole johtajaksi, saati pääministeriksi täysin kelvoton nynny, jota Suomi ei tarvitse varsinkaan nyt.

 6. Onneksi meillä ei sentäs ole ministeriä joka olisi uskonut johonkin hulluihin salaliittoteorioihin vaikka ihmisten henget vaarantaen.

  Paitsi Sanna Marin. Joka vuosia ennen pääministerin uraansa laukoi miten rokotteet ovat lääketeollisuuden salaliitto.

  Mutta pääministerinä hän toimi toisin ja jätti vanhat taakseen. Aivan kuten Purra nyt.

  Anteeksi pitää pyytää, anteeksi pitää antaa.

 7. Purra ei ole mitään taakseen jättänyt, vain puheet puolipakkona, tekoja ei !

  Mitä Marin tähän soppaa kuuluu ?
  Rokotteet ovat jo ilman salaliittojakin lääketeollisuuden rahasampo patentteineen.

 8. Pääkonna koko näytelmässä on Kokoomus ja Orpo, jolle on vain yksi asia tärkeä- oma pääminiterin tuoli hinnalla millä hyvänsä. Suomi on sivuseikka ”

  Väitöskirjatutkija Olli-Pekka Salminen US:

  ”Pääministeri Petteri Orpo näyttää myyvän vaikka ”äitinsä” ja kokoomuslaiset arvot, jotta hallitus pysyy kasassa.

  Olen räkänokkana vienyt isä-Pekkavainaan kanssa kokoomuksen silloisen ainoan Lapin kansanedustaja Lauri Impiön vaalimainoksia Lapin metrisiin kinoksiin -30 asteen pakkasissa. Räkänokka, jonka nokka on matkan varrella kuivahtanut ja toivottavasti korvantauksetkin ei voi ymmärtää kokoomuksen harjoittamaa politiikkaa.

  Pääministeri Petteri Orpo (kok) kiittää Twitterissä Riikka Purraa (ps) ”oikeasta ratkaisusta”. Purra twiittasi aiemmin pyytävänsä anteeksi ”15 vuoden takaisia typeriä somekommenttejaan”.

  ”Hallitus ei kaadu tähän. Toivon, että hallitus pääsee toteuttamaan ohjelmaansa ja että ministereiden ja hallituksen toimintaa ja arvoja päästään arvioimaan tekojen kautta”, Orpo kirjoittaa tviittiketjussa.

  Hän myös sanoo pitävänsä tärkeänä, että kirjoituksista, jotka eivät edusta henkilön omaa tai hallituksen ajattelua, irtisanoudutaan ja niitä pyydetään anteeksi. (US 11.7)

  On täysin käsittämätöntä, että Orpo kiittää Purraa ”oikeasta ratkaisusta” siitäkin huolimatta, että TP Niinistö unilukkaroi toistamiseen asiassa.

  Jos on hallituksen koossa pysymisen paikka niin näyttää siltä, että kokoomuksen puoluetoimistossakin kannattaisi ehkä istahtaa kerran tai kaksi ja pohtia sitä, myydäänkö kokoomuslaiset arvot perussuomalaisille arvoille? ”

  … että tällainen Kokoomus Orpoineen persujen koirantalutusfleksissä !

 9. PerusS-kannattajat äänestivät Halla-Aholaista politiikkaa ja sitä on eteenpäin viemässä myös Purra: Mitä sanoo äänestäjä jos edustajansa kieltää politiikkansa? Nyt äänestäjä ei saa sitä mitä on ollut kannattamassa?

 10. Turkki olisi torpannut Suomen Natoon jäsenyyden, jos tämä hallitus ml. Purra olisi ollut ministeri tai jopa, jos joku olisi kaivanut Purran tekstit puolueen ps-puheenjohtajana esiin.
  Nyt niitä on hallitus pyytänyt Turkilta anteeksi.
  Voi jum….a !

  1. Tuo vasurien suorittama sabotaasi loukkasi turkkilaisia kyllä. Tulisi pitää mölyt mahassa.

  1. Kyse on ensisijaisesti VASEMMISTON maamme hallitusta, parlamentarismia, kansantaloutta vastaan ja kansainvälisiin suhteisiin kohdistetusta sabotaasista.

   Homma:
   ”Monet kommentoijat pitivät mediaa ja ”vihervasemmistoa” syyllisinä Purran ympärillä pyörivään kohuun. Kommenteissa muun muassa todettiin median harjoittavan ”kroonista valehtelua, väärinymmärtämistä ja väärintulkintaa”. Lisäksi todettiin esimerkiksi, että ”vihervasemmisto saa kiehua koko loppukesän äärioikeistokiimassaan”.”

   1. Tuon jo kommentoit Us:ssa ilman mitään vastakaikua.
    Eiköhän Purra ole itse ongelmansa hankkinut. Muilla ei ole sen kanssa mitään tekemistä.
    Anoastaan se, että muut ja koko Suomi saa kärsiä Purrasta persuineen ml. kokoomus.
    Orpolta ei enää löydy sanoja selittämään.

 11. Al Tae kirjoitteli rasistisia ja juutalaisvastaisia kirjoituksia vain muutama vuosi sitten, mutta demut pesivät kaiken puhtaaksi sivuuttaen tekstien jyrkän rikollisuuden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *