Nautin

Tällaiset kesäilmat sopivat minulle. Kävelin pitemmän lenkin ja kävin istuskelemassa rannalla. Ihan ei vielä huvittanut veteen mennä  ja se voi mennä heinäkuulle se talviturkin heitto. Tosin jos ilmat jatkuvat tällaisina niin äkkiähän tuo likolampi lämpenee. Juhannussuunnitelmat on minulla vielä auki.

6 vastausta artikkeliin “Nautin”

 1. Huhtikuussa turkki heitetty, marraskuussa vielä uimaan kuten normaalisti. Riitteisiin asti tai sekaan.

 2. Muutaman päivfän siedän n 25 plus astetta sitten vois sataa välillä ilmakin olisi siedettävää

  Mutta ne nautti ketkä kykenee minä sellaseen sanomiseen en kykene terv tepivaari

 3. Jos on sellainen lahdenpohja, johon tuuli puhaltaa lämmintä pintavettä, niin siinä voi olla viisikin astetta lämpimämpää kuin toisaalla.

 4. Muistan huhtikuussa vähän käyneeni sotaa viimeisiä jäitä vastaan kun järveen piti päästä. Mutta voitin!

  En voi kyllä moittia ihmistä joka ei halua ihan heti ensimmäiseen sulaan veteen mennä. Kylmä on terveellistä, mutta maailmassa on aika monta terveellistä asiaa jotka ovat haastavia.

 5. Olen yli kuukauden harrastanut pikauintia. On niin kova kunto, ettei uinti hirveän montaa sekuntia kestä.

 6. Lapsuudessa ja nuoruudessa vietin paljon aikaa vedessä. Uin, snorkkeloin, kalastelin kuminauhalla varustetulla harppuunapyssyllä. Kerran löydettiin Tammelan Saaren puistosta asekätkentä, raskaan kranaatinheittimen ammuksia, puulaatikoissa olivat kaksi kappaletta kussakin.
  Tuli kai aikanaan tarpeeksi itseään liotettua koska nyt on uiminen jäänyt vähälle. Eniten nautin kävelemisestä ja kesäaikaan pyöräilystä, tänäänkin näyttää aamu hyvältä, tuulettomalta, niinpä arvelen pyöräileväni Vaasaan torikahville, siitä tulee 40 kilometrin lenkki, eipä enää vanhemmiten juuri pidempiä tule ajettua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *