Oppositio on yhtenäisenä toisiaan vastaan.

Nyt on  maassamme moni puolue vaihtamassa johtoonsa uuden nuijan heiluttajan, kun vanha väsyi tai tunsi epäonnistuneensa, kun kansa ei hänen viestiään ostanut tai ymmärtänyt omakseen.

Vihreät viikonloppuna valitsivat itselleen uuden ”maailmanparantajan”, joka näin ensikuulemalta ei ihan niin ulkona ole kuin edeltäjänsä ihmisten arjesta. Toki samaa virttä laulaa kuin köyhyystutkijakin, että perussuomalaisten kanssa ei yhteistyö tule kuuloonkaan, mutta antaa laulaa, jos se heitä helpottaa.

Mutta sitten jos ja kun todennäköisesti demareissa Sanna vaihtuu isoon Anttiin ( pienempi joutui sopeutumisrahalle ) niin uskoakseni vihreät tulevat uuden puheenjohtajansa johdattamana saamaan ne eksyneet lampaansa takaisin omaan pahnuuseensa, jotka Marin oli hurmannut riveihinsä, joten alaspäin tulee varmasti demaritkin Antin johdolla huomattavasti nykyisistä luvuistaan, eli kaikki mikä on vihreille nousua, on pois demareilta.  Onkin mukavaa seurata kun oppositiossa demarit, vihreät ja kepu yrittävät kukin ottaa johtavan oppositiopuolueen roolin itselleen, siinä aitaa kaatuu ja tanner tömiseen kun hevoset…… Se on muutos aikaisempaan neljään vuoteen, että nyt komediennet istuvatkin katsomossa.

Kepusta en osaa sanoa, menevätkö jatkossakin entisin opein  puheautomaattiinsa luottaen, että joskus vielä se aurinko paistaa…jne.  Taisi se kepu nyt vielä näissä vaaleissa saada nipin napin ylitettyä sen äänikynnyksen, jolla pystyy omat välikysymyksensä sorvaamaan.

Mielenkiinnolla voimme odottaa torstain kyselytunteja, kun oppositio haukkuu hallitusta omista munauksistaan ja virheistään.

 

4 vastausta artikkeliin “Oppositio on yhtenäisenä toisiaan vastaan.”

 1. En ole juuri seurannut Vihreiden uuden puheenjohtajan ulostuloja, mutta sen verran, että taloudella liene suurempi merkitys kuin aiemmalla ja piirun pari enemmän oikealle kallellaan.

  Lindtman taasen on enemmän kuin pari piirua oikealla suhteessa Mariniin, joka on niin omien sanojensa kuin myös politiikan tutkijoiden mukaan aivan siellä vasemman laidan tuntumassa.

  Eli loppujen lopuksi SDP, Vihreät ja Keskusta saattavat kaikki olla hyvin lähellä toisiaan oppositiopuolueina, jolloin Keskusta jää aika heikkoon asemaan.

 2. Ei ne rivit ole kovinkaan suuresti hallituksen kokoamisissa yhtenäisiltä vaikuta

  Mutta voihan ne yhtenäistyä kun mekkoja käännetään terv tepivaari

 3. Uusi puheenjohtaja on välttämättömyys, mutta ei itsessään ratkaisu. Koko puoluetta tarvitaan uutta suuntaa varten. Löytyykö sitä? Katsotaan.

 4. Eipä puhj oikeasti tee asiassa suvee jos ei talveekaan

  On vaan helpompi vaihtaa puhj kun kun koko joukkue jota peliä sitten puhj voi johtaa

  Taitojensa ja kykyjensä mukaan terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *