7 vastausta artikkeliin “Uber Alles”

 1. Saksan voitto USA:stä oli tervetullut yllätys ja kun Suomi putosi jo, niin tämä antaa finaaliottelulle mielenkiintoa.

  Toivotaan Soramiehelle mestaruutta 👍

 2. Harmittaa kun nyt vanhemmiten ei jääkiekko enää kiinnosta. Jopa niin pitkälle mennyt välipitämättömyyteni peliä kohtaan etten osaa surra Suomen huonoa menestystä, enkä iloita vaikka olisi voittanut. Enemmänkin kiinnittynyt huomio kuinka suuri raha liikkuu pelin tiimoilla, pelaajien valtavat palkat, lippujen ja oluen hinnat kisoissa.

  Nuorempana pelien seuraaminen oli henki ja elämä ja Suomen menestys yli kaiken. Sellaista se ikä teettää, ilon ja riemun aiheet vähenevät, samentuvat.

  1. Matti, aikansa kutakin…

   Itse olen niin penkkiurheilu kuin suorittavan urheilun ystävä. Patasydän on sysimusta liigassa ja sinivalkoinen kansainvälisessä kiekossa, Pesäkarhut on ”must ” ja Narukerä isolla jäällä.

   Yleisurheilu, telinevoimistelu, fyysistä taidetta.

 3. No Saksa saa silti hopeaa vaikka kanukeille häviäisi ja sekin jo melkoinen saavutus minä nautin asiasta terv tepivaari

 4. Ja onhan se mitalli osittain Suomesta kun valmentaja on Suomi poika terv tepivaari

 5. Ei Saksa ole kummastakaan kokematon ja kiakossa on ollut reilu kymmenen vuotta hiukan heikoilla
  Mutta kyllä se siinäkin on pärjännyt melkoisen hyvinkin varsinin kyynhakkelin aikoina mutta siellä onkin jalkapallo se oma laji terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *