620102 rasistia, olen yksi heistä.

Minä tässä aamukahvia juodessani vilkaisin vielä noita eduskuntavaalien tuloksia vähän tarkemmin ja kun olen koko elämäni perustanut faktatiedon, en huu haan enkä olkiukkojen varaan, niin tähän päätelmään tulin.

Esim. Kun maamme vielä virkaatekevä pääministeri loihi lausumaan, että perussuomalainen puolue on rasistinen, niin minun johtopäätelmäni on, että eikös sitten kaikki kyseistä puoluetta äänestäneetkin ole rasisteja.  Ja nyt on rasistien määrä ihan todistetusti laskettu ja heitä on tuo blogini otsakkeen kaltainen määrä, eli  620102  yli 18 vuotiasta henkilöä ja olen yksi heistä. Varmasti rasisteja on tätä nuoremmissakin ikäryhmissä, mutta heistä ei kyetä saamaan totuudenmukaista kuvaa kuin vasta sitten kun täyttävät 18 vuotta, edellyttäen että käyvät äänestämässä.

Teen nyt toisenkin väittämän, joka on yhtä absudi kuin tämä aikaisempikin.

Eli, maassamme on huumeiden käyttäjiä  616218 henkilöä ja heistä Pirkanmaalla asuu  35623 henkilöä, joka on tämän rasistilausunnon antajan saama äänimäärä vaaleissa.  Tämän  huumevertaukseni otin sen tiedon pohjalta esiin mitä tiedoitusvälineet ja media ovat  antanut ymmärtää rasistilausunnon antajan tavasta tehdä, toimia ja esiintyä julkisuudessa.

Ja koska suurin puolue maassamme on yhä nukkuvat, niin heidän sijoittamisensa kumpaankaan edellämainitsemaani  ryhmään on mahdotonta, arvailuja voi esittää, mutta koska pitäydyn aina faktoissa, niin en siihen alistu nytkään.

Kyllä näitä ylläolevia esimerkkejä voidaan maassamme tehdä pilvin pimein lähes asiasta kuin asiasta, mutta otin nyt vain esille nämä, koska niillä on laajempaakin merkitystä lausujan valtakunnalliseen asemaan peilaten.

 

 

16 vastausta artikkeliin “620102 rasistia, olen yksi heistä.”

 1. Rasisti se joka ottaa heikommaltaan vaikka itsellä on yllin kyllin…
  No se on demogratian laki?

  1. Tämä Niilon teoria lyö kyllä minut ällikällä, mitähän tähän sanoo suomen lakikirja.
   Kun Niilo puhuu tässä ottamisesta, niin eikös se ole samaa kuin varastaminen, jolle on kyllä oma termistönsä lakikirjassa.

  2. Demogratia lienee suomeksi:

   näytekiitollisuus

   Kerropa, mitä näytekiitollisuudella haluat ilmaista.

 2. Sanat rasisti ja rasismi ovat kärsineet inflaation. Kuulijan tai lukijan on nähtävä itse vaivaa selvittääkseen itselleen mistä aivan oikeasti on kysymys. Äärilaidat tässä selvittelyssä ovat tympeä todellinen rasisti – tympeä rasisti sanan väärinkäyttö omaa etua tavoitellessa

  1. Se on totta ja yleensä sitä käytetään lyömäaseena perussuomalaisia kohtaan, kun kaikki perussuomalaisten nostamat asiakokonaisuudet osoittautuvatkin virallisissa dokumenteissa ja proknooseissa faktaksi.

 3. Itse olen mielummin avoimesti rasisti kuin, että eräänä aamuna heräsin niin ahdasmielesenä jotta tuntisin olevani tämän ajan suvaitsevainen.

 4. Olen itse asiassa Arvin ja Mikan kanssa samaa mieltä siinä, että lienee kaikille parempi kun avoimesti tunnustaa olevansa jotakin sen sijaan, että valehtelee itselleen ja muille. On helppoa olla ”suvaitsevainen” teoriassa, omissa kauniissa kuvitelmissaan itsestään — helpohkoa ohittaa kadulla erilainen ihminen, tai vaikka käydä koulua ja työskennelläkin vielä jotenkuten ”suvaitsevaisuuteensa” uskoen; mutta lähisuhteissa kuten ystävyyksissä tai parisuhteissa kaiketi se tekopyyhyden aste tosiasiallisesti mitataan sekä tulee ilmi, kun katsoo kuka tosiasiallisesti on ja ei ole rasisti.

  Veikkaanpa, että rasisteja myös muissa puolueissa on huomattavasti enemmän kuin tuo Arvin esiin kirjaama määrä. Myöskin huumeiden käyttö nykypäivänä lienee melko yleistä; kiinnostavampaa kuin asioiden kiistäminen voisikin olla keskustella avoimesti siitä, millaisia rasisteja sekä millaisia päihteiden käyttäjiä yhteiskunnastamme löytyykään!

  1. Liisa,- On hienoa lukea itseäni viisaamman pohdiskelua aiheesta/aiheista, joita blogissani esiin nostin, kiitos siitä.

   1. Arvi, en pidä itseäni toisia viisaampana, minulla on ainoastaan useiden vuosikymmenten käytännön elämänkokemusta erilaisena ihmisenä ”tavallisten” keskuudesta — ja kokemusteni pohjalta pystyn rehellisesti sanomaan, ettei korkeakoulutuksella tai puolueella ole mitään merkitystä tosiasiallisesti siinä, kuinka ihmiset suhtautuvat erilaisuuteen: ihminen voi olla vaikka tohtoriksi väitellyt, päivätyönsä maahanmuuttajien parissa tekevä, joka ei iki maailmassa valitsisi puolisokseen/kumppanikseen tai läheiseksi ystäväkseen erilaista ihmistä.
    Se on muotia julistaa, kuinka ollaan erilaisuuden puolella ja mielenterveysongelmaisia ja vammaisia ja kaikkia halutaan suvaita, vaikka käytännössä omassa lähipiirissä ei olisi yhtäkään vakavan stigmatisoivasta mielenterveyden ongelmasta kärisvää, vammaista tai muutoin erilaista. Transuja en laske tähän joukkoon, koska he ovat minulle täysin tavallisia ihmisiä, samoin kuin muotihomoseksuaalinen sateenkaarisakki.

    1. Liisa,- Minä kyllä tiedän omat rajallisuuteni ja kun pidän sinua itseäni viisaampana ajattelijana ( filosofina ) niin sanon sen itseäni alistamatta.
     Käytännön töissä osaan vähän kaikkea, mutta mitään en kunnolla ( naurua )

 5. Rasismi-sanaa (rodullistaminen) on käytetty niin viljalti ja venytetty sanan semanttista merkitystä niin paljon ettei ko. sana merkitse kohtapuoliin enää mitään.
  Jos kyseisen sanan mässyttäminen kuitenkin tarkoittaa joillekin sitä, että perussuomalaisia viime vaaleissa äänestäneet ovat rasisteja, niin tässä yksi sellainen! Jos rasisti tarkoittaa sitä, että kannattaa puoluetta, joka tarjoaa realismia ja humanismia sopivina annoksina, olen mielelläni rasisti!

  Rasismihan niin sanotusti puhkesi kukoistamaan Charles Darwinin kirjoittaman kuuluisan kirjan seurauksena. Saksalainen Ernst Haeckel ja kumppanit rupesisivat pistämään ihmisiä rodulliseen paremmuusjärjestykseen.
  Tässä rasismi – touhussa on myös sävyeroja. Jos mustat ovat rasisteja valkoisten suhteen, se ei ole oikeastaan rasismia, vaan…, mutta selittäköön ne, jotka ovat lukeneet paremmin marxismi-leninisminsä kuin minä.
  Myöskään rantaruottalaisten johtava rasisti, Freudenthal, jonka nimissä on jaettu ansiotuneille mitaleja, ei ole samankaltainen rasisti kuin perussuomalaisia äänestänyt kantasuomalainen.
  Miten niin? Se on taas toinen tarina, kuten Kipling sanoisi.

  1. En ole lukenut leninismiä, mutta olen ymmärtänyt niin, ettei esimerkiksi juutalaisiinkaan saa suhtautua kuten muihin ihmisiin, vaan heitä täytyy ihailla ja nostaa erityisasemaan heidän etnisen taustan vuoksi, koska historia.
   Sama lienee totta tummaihoisten ihmisten suhteen, joiden taholta olen kohdannut ihan samanlaista suvaitsemattomuutta mitä muidenkin valkoihoisten, eli mustat osaavat olla ihan yhtä lailla rasisteja mitä suomalaiset pullanaamat ja kumpparijuntit, minun kokumusteni mukaan. Mutta historian vuoksi tulee asiaa kyetä ymmärtämään sivistyneesti.

   Homot ja sateenkaariväki puolestaan vaikuttavat jotenkin lähteneen jollekin ihan omalle tangentilleen, jolla hakevat jotakin etuoikeuksia jo muutoinkin etuoikeutettuun ja hyvään elämäänsä, mikä on minunlaisen ihmisen näkökulmasta melko ylimääräistä, kun itselle monet aivan käytännön perusasiat tuottavat haastetta yhteiskunnassa, joka on aivan erikokoisille rakennettu, mikä on iso hidaste itselleni toisin kuin näille aivan tavallisille transuille ja homoille, jotka pärjäilevät oikein erinomaisesti heille rakennetuissa ympäristöissä.

   Se on suorastaan absurdia, että tummaihoisten n-sanasta on tehty tabu samaan aikaan kuin kuitenkin ”kääpiöistä” edelleen tehdään elokuvia ja satuja ja scifi-fantasiaa. Mielestäni ”neekeri”-sanaa voi käyttää ja homoja haukkua niin kauan kuin elokuvissa pyörii lyhytkasvuisia ihmisiä mitätöiviä elokuvia jne. Eihän koko touhussa ole tasa-arvosta tietoakaan, vaan tiettyjen ryhmien erikoisasemaan nostamista. Haukutaan yleisurheilijatkin, jotta saadaan muotihomoja lobattua jne. Aika surkeaa ja ikävää.

 6. Joku tiskijukka sai rasismihuomautuksen kun laittoi yökerhossa soimaan Kake Singersin halutaan olla neekereitä-biisin.

 7. Komppaan noita Liisan kommentteja.
  Tekopyhyys ja ”suvaitsevaisuus”, missä ei vähääkään suvaita hiukkaakaan eri lailla ajattelevia, on paisunut kohtuuttomiin mittasuhteisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *