Ääni Jussille ei mene hukkaan.

Mahtaa Urpilaista vituttaa, kun tuli heikkona hetkenään luvanneeksi lähteä demareiden presidenttiehdokkaaksi sen jälkeen, kun kuningattarelta olivat hanskat pudonneet.

Toinen joka varmasti katuu kilpaan mukaan lähtemistään on Aaltola, joka taisi ihan aikuisen oikeesti kuvitella korkean Gallupsuosion olevan suora polku Mäntyniemeen.

Ja on vielä kolmaskin katuva ehdokas Rhen, joka taisi myös ensiksi seota korkeisiin Galluplukemiinsa ja uskoi vielä kepulaisten puheisiin, että hän pystyy kepun kannatuksen nostamaan nykyisestä 9%  10%  Saulin saappaissa.

Sitten ainoat joilla on mahdollisuudet vaalien toiselle kierrokselle on Stubb,  Halla-aho ja Haavisto ja yhdestä heistä tulee maamme seuraava presidentti.

Kovasti on jo pidetty varmana, että toisella kierroksella ovat vastakkain Haavisto ja Stubb, mutta itse uskon että siellä on Halla-aho ja Stubb.

Täytyy nyt toivoa kerrankin demareille ja vassareille menestystä sen verran vaaleissa, että he pudottaisivat Haaviston pois toiselta kierrokselta.

Olisi se hienoa seurata kun kaksi porvaria taistelisivat presidenttiydestä hymyssä suin.  Jussi on älykäs monilahjakkuus  fisionääri, kun Alex edustaa paljolti sitä koulukuntaa, että ei sillä niin väliä mitä sanoo, pääasia on miltä näyttää.

 

 

10 vastausta artikkeliin “Ääni Jussille ei mene hukkaan.”

 1. Kaikki äänet jotka Urpilainen saa on pois nimenomaan Halla-aholta. Viimeisellä tempauksellaan standup-koomikon haastamisella oikeuteen Halla-aho pilasi sen viimeisenkin mahdollisuuden turhamaisuudellaan. Joten seon ,Arvi, että kannattaa mennä kauppaan ja ostaa se hatullinen pastaa kuten lupasit. Ja syödä se. Vai oliko se sittenkin paskaa ??

  1. No, kuukauden kuluttua se sitten iivo nähdään kuka syö ketäkin ja mitäkin, tällä hetkellä Jussi on nostessa, kun taas Jutta kyntää entistä syvemmällä. Prosentit heille näyttivät viimeisessä Gallupissa 15% Jussille ja Jutalle 5%

  2. Heh…jostain syystä juuri vasemmistolaiset paheksuvat Halla-ahon tekemää rikosilmoitusta.

   Siis ne samat vasemmistolaiset jotka ovat tehtailleet toisten sanomista rikosilmoituksia vuosikausia. Ilmoitteleet toisten sanomisista työnantajille ja milloin mitäkin, mutta nyt kun saman tekeekin joku vasemmistolaiselle niin …🤣🤣🤣

   Ei teihin voi vakavasti suhtautua, komiikoita, ellei muutoin kuin tahattomasti koko sakki.

   1. Pitää kyllä hieman ihmetellä ajatuskulkua siitä miten Urpilainen saa vietyä ääniä Halla-aholta?

 2. Arvi, itse uskon, että erityisesti Aaltola on jo antanut periksi, enkä usko myöskään harmaudesta arjen kanssa kilpailevan Rehnin olevan kovin luottavainen.

  Urpilaisen tilanne harmittaa varmasti häntä itseään ja suorastaan vituttaa demareita.

 3. Kun vaalitulos on laskettu, 2. kierroksella on Haavisto ja Stubb. Todennäköisesti vain 1 kierros ja Haavisto voittaa.
  Vihreät, vasurit ja demarit siirtävä jo kättelyssä äänensä Haavistolle. Samoin osa kepulaisista ja osa järkikokoomuslaisitakin saati sitotumattomat.
  Syy: kaikki tajuavat, että ainoa, jolla on ulkopolitiikka konkreettisti hallinnassaan tekojen kautta on Haavisto.
  Stubbkin jää pelleksi tikkatauluun.
  Puheet ovat puheita, laajat teot ratkaisevat.

 4. Kyllähän Halla, Stubbi ja Haavisto ovat selvä kolmen kärki mutta itse en osaa veikata ketkä heistä toiselle kierrokselle jonka uskon olevan edessä.
  Ihan eniten ihmettelen Urpilaisen heikkoa suosiota gallupeissa enkä usko sen nousevan tai piruko sen tietää hänellä on kuitenkin monipuolinen poliittinen kokemus, hyvät verkostot, on nainen ja on selkeän vasemmistolainen, noilla eväillä luulisi olevan paremmat gallup prosentit. Miksi demarit eivät kannata Urpilaista?

 5. Ihan saatanan turhaa spekulointia. Tämän vaalin lopputuloksesta ei ole ollut mitään epäselvyyttä pitkään aikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *