Antaa kaikkien kukkien kukkia kukkia vaan…….

Minä nauroin niin kuuluvasti Liisan luonnehdintaa tästä Pirkan blogin yhteisöstä, että emäntäkin jo ajatteli että onko iso pyörä vihdoinkin liikahtanut aamutuimaan.

Liisa kutsui tätä ”verkkomielisairaalaksi”, täydet kymmenen pistettä ja papukaija merkki päälle Liisalle.

Mutta olihan minulla jotain asiantynkääkin, meinasi ihan unohtua höröttäessäni.  Sitä on sanonta, että räkänokastakin mies tulee ennenkuin tyhjän naurajasta, taitaa olla vinha perä.

Sitä minä vaan, että  presidentinvaalien tiimellyksessä media tekee mielipidetiedusteluja jo kaikesta mahdollisesta.  Nyt oli kysytty kansalaisilta, että kenen ehdokkaan kanssa lähtisit mielukkaammin kaljalle.

Li Anderrsonskahan sieltä suositummaksi ehdokkaaksi kohosi vastaajien joukosta ja kuten nykyään monissa kysymyksissä esim.Natoon liityttiin sen Gallupsuosion siivittämänä, niin kai sitä nyt yksi vallastaan riisuttu pressakin sen kriteeristön täyttää.  Joten Anderssonska olkoon uusi  Mäntyniemen pesänjakaja.

Marko tuolla jo aikaisemmin teki blogin Jussi Halla-ahon poliisille ilmoitelluista häntä fasistiksi nimitelleistä.

Tuomiohan siitä tulee, sillä jos sitä ei katsota rangaistavaksi teoksi, niin pian eduskunnassakin on kaksisataa fasistia toisiaan nimittelemässä fasistiksi, melkoinen farssi siis odotettavissa.  Hyvä Jussi että nostit kissan pöydälle, älä kuitenkaan vie sitä kissaa demareiden puoluesihteerin pöydälle, siinä kissa pääsee äkkiä eroon kaikista seitsemästä hengestään jota sillä sanotaan olevan.

 

9 vastausta artikkeliin “Antaa kaikkien kukkien kukkia kukkia vaan…….”

 1. Onhan täällä pari mielisairas- asiantuntijaakin, ja olleet ihan töissäkin heikäläisten kanssa, jotka kuuluvat samaan puoluekööriin.
  Lineekö se juuri syy puoluevalintaankin. Samanlaisten joukossa on kiva olla.

  1. Anteeksi nyt Heikki, mutta ihan uteliaisuuttani kysyn, että mahdatko puhua itsestäsi.

  2. ”Onhan täällä pari mielisairas- asiantuntijaakin, ja olleet ihan töissäkin heikäläisten kanssa, jotka kuuluvat samaan puoluekööriin.
   Lineekö se juuri syy puoluevalintaankin. Samanlaisten joukossa on kiva olla.”

   Tässä taas laaja-alainen sivistys kukkii.

   Mitä tarkoittaa ” mielisairas-asiantuntija”?

   Keitä ovat ”heikäläiset”?

   1. Joka manne tunnustelee melkein joka päivä olevansa mielisairas nimittäin.
    .

    1. Poistuessani hautuumaalta vastaani käveli nuori ja kaunis naisoletettu, huikaisevan kaunis. Hänen hymyilevä katseensa sivutessamme toisiamme resetoi sieluni nanosekunnissa tai ehkä ajattomuudessa. Tässä jälkeen päin ajatellen olisi pitänyt tarkistaa, jäikö häneltä lumeen jäljet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *