Apu on yhtä arvokasta ilman julistuksellisuuttakin.

Kaikki ovat varmasti yhtä mieltä että Ukrainaa autetaan kaikilla niillä resurseilla joita meillä on tarjota ja antaa.

Mutta miksi sitä auttamista pitää niin kauheasti mainostaa ja tuutata joka paikasta ja kanavilta meille kansalaisille ja liittää siihen monensortin seremonioita lippu,-ja marssirivistöineen ja mainostaen omaa kaveria ei jätetä menttaliteettia.

Kun kerran on päätetty että autetaan niin autetaan, niin  miksi sitä tähänastisen avun ja tuen rahallista määrääkin pitää jatkuvasti toitottaa kansalaisten suuntaan, se maksaa minkä maksaa.

Pelkona on että kun asiat pitkittyvät niin ne myös tuppaavat mutkistumaan, eli tämä yletön julistaminen voikin pian kansalaisten suunnalta kääntyä itseään vastaan.

Suomalainen mies ei puhu eikä pussaa ja nyt toivon että tehdään niin myös Ukrainan kohdalla, varmasti sillä avulla on yhtä suuri osuus ilman julistuksellisuuttakin.

Tiedän että tässä halutaan myös viestiä Venäjän suuntaan, mutta eiköhän ne jo ilman näitä meidän Ukraina seremonioitakin tiedä että keiden joukossa seisomme.

7 vastausta artikkeliin “Apu on yhtä arvokasta ilman julistuksellisuuttakin.”

 1. Olen taipuvainen ajattelemaan samoin, on päätetty auttaa niin paljon kuin voidaan ja siihen on sitouduttu niin pitkäksi aikaa kun tarvitsee.

  Eikö se oikeastaan olisi parempi, että mikään maa ei sen tarkemmin julistaisi? Siinä voisi Putin sitten ihmetellä mitä sinne Ukrainaan oikein toimitetaan ja kenen toimesta.

 2. Se on niin että julkisuutta ja näkyvyyttä sekä kannatusta, positiivista henkeä Ukraina tarvitsee juuri nyt. Sotaa ei pidä unohtaa, helpoiten se unohtuu kun siitä ei puhuta, sitähän juuri Venäjä toivoo.

 3. Apu hiipuu ja meillä eletään velkataloudessa josta 2 miljardia annettuna velkarahalla on kohta kohtuutonta varsinkin kun omia varattomiamme kyykytetään?
  Jos Trump niin USA-apu sekin hiipuu.

  1. Eipä sinua Niilo paljoa huolestuttanut se Marinin holtiton velanotto ylimääräisine kymmenine miljardeineen, mitä jaettiin sinne tänne tai järjetön tukiaispaketti etelä-Euroopan vetelille, mistä Suomi maksaa miljardeja.
   Nyt sitten huolestuttaa se, että estetään ryssää tuhoamasta Ukrainaa lopullisesti ja sen jälkeen saman jatkamista muissa maissa.

 4. Kyllä kansa haluaa tietää autetaanko ja miten Ukrainaa. Ei sitä pidä sensuroida.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *