Trumpista pidätyskuva vankilassa, edelleen väittää että viime vaalit varastettiin häneltä.

Uskomatonta on edelleen se että jopa vallankaappausta yrittänyt republikaanien ex presidentti väittää vieläkin että viime presidentinvaalit oli ”fake” vaalit ja tulos ei ole oikea. Erikoista on että tämä Putinin ystävä on saanut republikaaniäänestäjät uskomaan tämän ”totuuden”.

Hulluhan voi olla, mutta kun hullu saa kansankin hulluksi niin mitä me voimme tästä päätellä.

Miettikää jos Suomen presidentinvaaleissa ehdokkaana olisi kyseisen kaltainen tyyppi, olisi eilen kuvattu vankilassa ja väittäisi ihan omiaan ja olisi  yrittänyt muutama vuosi sitten vallankaappausta josta häntä nyt syytetään. Sekä olisi taas ehdokkaana…😅

(Kuva: NTDV) Kuva Trumpista vankilakuvassa, siis historian ensimmäinen ex presidentti josta moinen kuva, äänestäisitkö tälläistä tyyppiä?

12 vastausta artikkeliin “Trumpista pidätyskuva vankilassa, edelleen väittää että viime vaalit varastettiin häneltä.”

 1. Tämä ei liity mitenkään asiaan, mutta Marko huumorimiehenä sen ehkä sallii.

  Nimittäin työskennellessäni vankeinhoitolaitoksen psyk.puolella eräs uusi vanki sinnikkäästi kertoi olevansa presidentti ja otti sen esiin aina tilaisuuden tullen, eli useita kertoja päivässä.

  No mikäs siinä, sitä kun tullut tavattua kaikenlaisia ”kuninkaita, ministereitä, filmitähtiä, Jeesuksia jne.jne”.

  Vaan kuinka ollakaan, kun tutkin miehen taustoja niin hän oikeasti oli ollut presidentti, nimittäin pienen taekwondo seuran presidentti.
  😀

 2. Ja lisää seinähulluja Yhdysvalloissa presidenttiehdokkaina.

  Republikaanien presidenttiehdokas Vivek Ramaswamy on sitä mieltä että Zelenskyi on pelkkä sotaherra jne…tälläinen Ramaswamy veisi myös tuet pois Ukrainalta kuten Trump veisi myös. Onko nämä Yhdysvaltojen republikaanit totaalisen sekaisin…?

  ”Ramaswamy tells @OstapYarysh ”some post-Zelenskyy warlord” will take power in Ukraine & will be armed to the teeth unless the USA quickly stops sending weapons to Ukraine.

  He compares it with the Mujehadeen & Al-Qaida in Afghanistan after the Soviets left”

  Lähde jossa kyseisen tyypin haastattelu, Putin varmasti nauttii tästäkin:

  https://twitter.com/visegrad24/status/1694832523484741694?t=S-RDUxts0DWzgTFYsP8Ibw&s=19

 3. Lunnaita vastaan vapaaksi jatkamaan omaa kampanjaansa omien kannattajien tukemana! Sellainen on Amerikka vapauden perikuva.

 4. Jos uskoo Bidenin voittaneen ilman vilppiä, uskoo varmaan myös valtamediaan että ne puhuu totta. Ja koronarokotteihin. Yhä useampi on alkanut kyseenalaistamaan ja epäilemään näitä.

  1. Kuu on juustoa ja Aku Ankka asuu pikkumetsässä, siinä sinun vieressä 👍

  2. Salaliittopelejä on mailmassa riittävästi ja trumppelin valehteleminen on näille jumalan sanaa.
   Jokunen samanlainen näkyy Suomessakin luuraavan..

 5. Maasa reiska 3sataa miljoonaa asukasta, ja kärkiehdokkaiksi löydetä muuta kuin huru-ukkoja ja -akkoja. Viimekaudet olisi hommat hoitanut paremmin koulutettu apinakin kuin ehdolle asetetut norsut ja aasit. Käytännössä kaksipuoluejärjestelmä tuottaa kyllä absurdeja ilmiöitä.

 6. Onhan meiläkin nähty mm. miten Juhantalo äänestettiin takaisin eduskuntaan sen jälkeen kun oli saanut valtakunnanoikeudessa tuomion koplattuaan omia velkojaan valtion menoihin. Kansa on joskus törppöä ja pitää oikeudenmukaisestikin tuomittua uhrina. Harmi vaan että USAssa on kysymys näin isosta asiasta, paljolti siitä, millaisessa maailmassa elämme.
  Luin, että Saksassa, Italiassa ja Ranskassa suuri osa kansasta pitää Putinia ”vahvana johtajana” ja Ukrainan sotaa USAn syynä! Jos USAssa Trumpista tulisi presidentti niin Ukrainan tuki voisi murentua ja jäädä vain Britannian, Itä Euroopan maiden ja Pohjoismaiden varaan. Sitä tietysti Putin toivoo ja odottaa.

  1. Jos näin käy että Trump tulee takaisin valtaan niin myös Suomessa häntä millään lailla kannattaneet ovat myös vastuussa henkisesti niistä seurauksista mitä maailmalle tulee, Putin todella odottaa tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *