Aseveliakselin kuullessani, poistan varmistimen aseestani.

Olen enempi kuin tyytyväinen perussuomalaisten vaalimenestyksestä ja nyt kun olen hetken tätä tulosta mutustellut ja vaikka ennen vaaleja ennustin ja toivoin perussuomalaisille ykköstilaa, niin näin muutaman hyvin nukutun yön jälkeen voin sanoa, että nyt ei  todellakaan ole hopea häpeä ja ehkäpä se onkin pareet, että tunnustelija onkin Orpo.

Sillä eihän se ykköstila olisi meille tuonut automaattisesti pääministeriyttä ja jos kokoomus päättää valita demarit hallituskumppanikseen, niin se on sitten sama että olimmeko vaaleissa ykkösiä tai kakkosia.

Perussuomalaisilla ei ole kuin voitettavaa, olimmepa sitten hallituksessa tai ei ja Orpon on nyt valittava, että ottaako hallituksensa rahaministeriksi puolueen, joka tämän valtiopankrotin on synnyttänyt, vai lähteekö  nostamaan yhteiskuntamme jaloilleen työn ja yrittämisen kunnianpalautuksen kautta.

Sanotaan, että ”soon korkeemmas käres” ja nyt se on Orpon käres, että jatkaako tätä nykyistä kansan köyhdyttämistä ilmastoruoskalla ja pitämällä haittamaahanmuuttoa rikkautena,  sekä asettamalla maailman köyhät oman maamme vähävaraisten yläpuolelle.

Kun vaaleissa Orpo ja Marin hokivat joka käänteissä, että nämä ovat arvo vaalit, niin sitä ne olivat myös perussuomalaisille, sillä perussuomalaisten kiveenhakattu arvovalinta on asettaa suomen ja suomalaisten etujen puolustaminen AINA etusijalle ja jos tämä Orpon ja Marinin mielestä on rasismia, niin leikkiköön sitten vaan ihan keskenään, perussuomalaiset eivät siihen huutokauppaan osallistu, jossa maailmaa pelastetaan suomalaisten selkänahalla.

Sen sanon, että jos kuten nyt todennäköiseltä näyttää, että hallitukseen osallistuvat kokoomus, demarit ja vihreät, niin osanottoni koko suomen puolesta, se tulee olemaan kylmää kyytiä suomalaisille ja myös kokoomukselle.

12 vastausta artikkeliin “Aseveliakselin kuullessani, poistan varmistimen aseestani.”

 1. Noin on mutta oli vahinko ettei perussuomalaiset ei voittanut vaaleja silloin olisi ollut tilanne se että he olisivat joutuneet tekeen hallituksen yksin
  No mitä sillä oliskaan ollut kellekkään hyötyä kun sillä olisi ollut korkeintaan viikko elin aikaa ja se oliskin kaatunut terv tepivaari

  1. PS olisi ehkä päässyt aloittamaan hallitustunnustelut, jos olisi käyttänyt rahaa vaalimainontaan yhtä paljon kuin kokoomus.

 2. Vasta hallituksen muodostamisen jälkeen tiedämme missä määrin äänestäjien tahto tulee toteutumaan.

 3. Hyvin on maan päälle langennut uskonto, kristinopin maallinen versio, kommunismi, aivopessyt muutkin sosialistit kuin kommunistit pitämään kansallismielisyyttä saatanasta seuraavana.
  George Orwellin sanoin: Sota on rauhaa, Tietämättömyys on voimaa, Orjuus on vapautta.

  Onneksi konservatiivinen korjausliike on totta!

  1. Perussuomalaisten vaalivoitto johtaa ainakin siihen, että niin sdp kuin kepukin vihreistä puhumattakaan joutuvat itselleen etsimään uuden nuijan nuijan varteen.
   Orpon pieni voitto perussuomalaisista pelasti hänet edellisten kohtalolta.
   Mitä suurempi on muiden puolueiden vastustus perussuomalaisten suuntaan, sitä suuremmaksi persukannatus kohoaa.
   Kuvittelisi nyt jo tyhmemmänkin ymmärtävän, että kyllä kansa tietää.

   1. Ruotsissa jo joutuivat ottammaan lusikan kauniiseen käteen maan ”persuihin” nähden.

 4. Persut ja kokoomus voittivat, järki sanoisi että heidän pitää nyt kantaa raskas vastuu.

  Mutta ei hallituksia ennenkään ole järjellä kasattu.

   1. ”Voitto”???
    Haalivat ääniä satelliittipuolueilta virheiltä ja vasureilta julistamalla kauhupropagandaa.

 5. Tuli heille kolme lisä paikkaa nyt se ei vaan riittänyt kun komanteen sijaan terv tepivaari

 6. Niin, se on kyllä totta, demarien tulosta voi pitää joko voittona tai häviönä. Ja kyllä heistä hallituspuolueen saa, kunhan vain johdossa on diplomaatti eikä despootti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *