Demaripääministeri taisi oksentaa omille kengilleen lausunnollaan.

Suomessa vallitsee monipuolue demokratia ja päätöksenteko toimii ns.konsensus hengessä, jossa yksi puolue ei kykene sanelemaan muiden hallituskumppaneidensa yli, että mitä mieltä sinun pitää olla, koska hallitusohjelma pitää aisan yli potkijat ruodussa.

Puoluekenttämme on niin pirstaloitunutta, että hallituksen muodostamiseen tarvitaan ainakin kolme puoluetta

Mutta kun täälläkin usein saan lukea, että perussuomalaisia ei tarvita mihinkään ja että mihinkä heitä edes tarvitaan, niin samaa voidaan kyllä sanoa muistakin puolueista, että hyvin yhteiskunnan päätöksenteko onnistuu ilman kokoomustakin, puhumattakaan kepusta ja demareista.

Joten ei parlamentti yhtä puoluetta kaipaa, olipa se suurin tai pienin.

Jos joku väittää minulle, että maamme ei tule toimeen ilman kepua, demareita tai kokoomusta, niin olisi mukava kuulla myöskin perustelut.

Perussuomalaisethan vihervasemmisto onkin jo valmiina muiluttamaan saunan taa ja jotenkin tämä vihersosialistien puhe muistuttaa natsisaksan kansallissosialistien perimää. Keskitysleiriin vaan kaikki noin 500000 persukannattajaa.

Siinä voi varmasti yhteiskuntarauha järkkyä sen jälkeen, jos persut nousee ykköseksi, sillä punavihreät kyllä saavat lapsilaumansa liikkeelle hiekkalaatikoiltaan ja tuhoamaan yhteiskunnan omaisuutta, kun kansa äänesti väärin, eli rasistit valtaan.  Mutta kuten tiedetään, niin se vasemmiston väkivalta onkin sitä parempaa väkivaltaa, joten ei huolta, kyllä ne yöksi kotiin menee, kun on aika äidin pyyhkiä nenät.

10 vastausta artikkeliin “Demaripääministeri taisi oksentaa omille kengilleen lausunnollaan.”

  1. Mikään väkivalta ei ole parempaa ei keneltäkään
    Väkivaltaan voi vaan sanoa että se viimeinenkin järjen hiven on kadonnut siltä ihmiseltä
    Blogissa on hiukan järkeä mutta väkivallan vuoksi en mene lähellekkään vaalikoppeja keskustorilla terv tepivaari

    1. tepi,– Minusta kansan kiihottamista väkivaltaan on perussuomalaista puoluetta ja kannattajia nimittää rasisteiksi jonka Marin teki.
      Syytteeseen tuli asettaa kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

  2. Kuten sanoin mikään väkivalta ei ole kellekkään hyväksi terv tepivaari

  3. Kyllä kaikkia puolueita saa ja pitääkin arvostella onko se sitten kivaa saa kaikki itse päätellä ja kirjoitella sen mukaan terv tepivaari

  4. Mutta kun tämän pirstaloituneen puoluekentän päälle on vielä 13 ansiokasta pienpuoluetta. Selvitä siinä sitten puoluekantasi

    1. Jos vaatteiden/ ulko-asun perusteella tulisi valita ehdokas, niin kärkeen minulla nousisi Avoimen puolueen tämä Petrus Pennanen, joka jo valmiiksi pienpuoluetenttiin oli pukeutunut lattialuutturätiksi 😀

  5. No sen löytäminen onkin varmaan vaikeinta varsinkin nuorille terv tepivaari

    1. Useimmissa maissa on äänikynnys…..pitäisiköhän meilläkin ?
      Jos olisi vaikka 5%, niin vaarassa olisivat Krist. – Rkp ja Liike Nyt.

  6. Silloinpa emme enää olisi demokraattinen ja vapaa maa terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *