Ei hyvästi…..vaan näkemiin.

Vaikka pakkanen nurkissa paukkuu, niin ihmisillä kuume nousee mitä lähemmäksi huhtikuun toista päivää mennään, näin on käynyt itsellenikin.  Sillä yöllä näkemäni uni  25%.tista  voidaan varmaan pistää kohoavan lämmön vaikutuksen piikkiin.

Ja kun jokin aika takaperin annoin kynälleni pienen armahtavan lepohetken näiltä sivustoilta, niin kävikö kuitenkin niin että lepo jäi liian lyhyeksi, että palasinko sittenkin liian aikaisesti ”sorvin ääreen”, joten asetan nyt itse itseni vaalikaranteeniin ja toivon että vaalien jälkeen kuume olisi jo poistunut kropastani.

Ehkäpä tämä ruudinkatkustakin irrottautuminen hetkeksi voisi olla pelastus vuotaville kyynelkanavilleni, jää nähtäväksi.

Minulle eilen valveilla ollessani sattui täällä rajan pinnassa merkillinen tapaus, kun pimeällä pihamaallani hapuilin polkuani pitkin puuliiteriä kohti, niin en tiedä kuinka siinä niin pääsin horjahtamaan, kun polun vieressä kasvavan männyn punarunkoon kumautin pääni ja kun siitä vähän pölmistyneenä toivuin, niin mieleeni jostain kumman syystä tuli kertomus päästä ja karjalan männystä…….

Mutta sitten asiaan, joten tauko on varmasti paikallaan ja johan sitä aina tähdennetään urheilijoidenkin kohdalla, että harjoittelun ja levon suhde on tärkeää ja ajattelin että kaippa se politiikan penkkiurheilijankin kohdalla on ilmeinen.

Ja senkin vuoksi päädyin omaehtoiseen vaalikaranteeniin, että en enään enempää ennen vaaleja itseäni ja kannattamaani puoluetta häpäise.

Yksi vastaus artikkeliin “Ei hyvästi…..vaan näkemiin.”

  1. Tähän ylläolevaan lisään vielä pienen anekdootin että,,
    Olisipa vaalit joka vuosi, niin köyhilläkin olisi enempi ystäviä kuin nykyään vain joka neljäs vuosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *