Ei Jumala(kaan) laiskoja ruoki.

Kyllä oli ilma sakeana meteorologeja ja monensortin ennustajaeukkoja ja ukkoja sen jälkeen suomessa, kun Petteri Orpo ilmoitti puolueet, jotka kokoomuksen rinnalla lähtevät suomineitoa pelastamaan tästä vasemmistolaisesta hypotermiasta.

Vasemmiston suunnalta kuului kuin yhdestä suusta, että kylmää kyytiä on luvassa oikealta tulevan puhurin muodossa ja että nyt kansalaisten tulee heidän asettamansa pakkopaidan päälle pukea vielä villapaitaa.

Vasemmiston suomessa  kansalaisille ei nouse enään hiki pintaan työnteosta, kun leipä tulee pöytään muutenkin, velka veljen tuomana ja kela tädin luomana, jossa hiki tulee otsalle enään syödessä.

Mietin tuossa kun luin, että AY on jo pesemässä soppatykkejään ja kiihottamassa agitaattoreineen  yhteiskuntaa kapinaan valkoista valtaa vastaan ja ensimmäisenä vasemmiston Giljotiini terän kohteeksi kaavailevat perussuomalaisten ja heidän rautarouvansa päätä.

Mutta tuossa kun mainitsin sanan rautarouva, niin se ei ollut vain yksi sana muiden joukossa ja vaikka Riikka Purra ei VIELÄ  olekaan pääministeri kuten oli aikanaan Margaret Thatcher, niin toivoisin silti rahaministerin ominaisuudessa Riikka Purran ottavan Margaretin opit ja ohjeet käyttöönsä ja naisellisella otteella valavan Petteri Orpoonkin sitä samaa taistelutahtoa, jolla maamme nostettaisiin vasemmistolaisesta tasapäistämisestä ja pakkopaidasta  takaisin kansakunnaksi, jossa työ ja yrittäminen on kannustavaa ja palkitsevaa ja jossa oikeuksiin kuuluu myöskin velvollisuudet, vaikka velvollisuudet ovatki vasemmiston arvoissa lähinnä luokiteltavissa rangaistavuudeksi.

Vapun säästä en tiedä muuta kuin sen, että vihersosialistit kyllä vappupuheissaan tietävät jo seuraavan neljän vuoden säänkin tarkaan tulevaksi muodossa, kylmää kyytiä.

Jos tuleva oikeistohallitus kykenee näille katujengeille asettamaan suitset ja ohjaamaan heidät takaisin hiekkalooraansa, mistä olivat ilman lupaa ja äidin nenänpyyhinnän laistaneet, niin annas olla, kun tästä päästään, niin uusi uhka odottaa nurkan takana, kun sosialisti tulevat sirppien ja vasaroiden voimalla vaatimaan huutoäänestyksiä otettavaksi johtavaksi valintatavaksi  sosialististen neuvostovaltoijen suomessa.

Jos nyt tuleva Orpon / Purran oikeistohallitus ei lähde rohkeasti liikkeelle uudistuksissaan, niin siinä tulee käymään niin, että kun perääntyyn lähdet, niin sitten joudut pakittamaan koko neljä vuotta.

Ensimmäinen este vapaan markkinatalouden toimivuudelle on AY linnake,  joka ei ole jarru vain yrityselämän ja kilpailukyvyn rattaissa, vaan se on pakkopaita palkansaajien tilipussin vartijana ja pelolla se pitää korporaationsa linnaketta pystyssä.

Joten ohjeeni on tulevalle hallitukselle, että Ay ei ole este, se on ainoastaan hidaste, joka siirretään pois niistä pöydistä, joissa suomalaisten ja suomen etuja ja tulevaisuutta mitoitetaan yksilön, ei korporaation ehdoilla.

 

19 vastausta artikkeliin “Ei Jumala(kaan) laiskoja ruoki.”

 1. Nyt ei enään suomineitoa pelasta vasemmistolainen laastari vasemmistolaisen laastarin päälle, vaan on käytävä vasemmistolaisten mätäpaiseiden kimppuun, eli juurisyihin mikä on tämän yhteiskunnan moraalis / taloudellisen alennestilan aikaan saanut.

 2. Isävainaan sanonta kun kaikki oma tarve tehtiin omalla työllä sodan jälkeisessä ajassa. Emme olleet persuja. Emmekä moittineet ketään.

 3. Valta osin ruokamme tulee Suomalaisilta tiloilta ja ne ruokkii kun maksat
  Ja ovatkos ne laiskoja jotka huitelee jo 8 kymppiä yli puolivälin

  voihan silläkin tavalla pilkata ihmisiä jotka ovat tehneet koko ikänsä töitä terv tepivaari

 4. Lapsuuden aikaan oli maalaisliitto, kokoomus, sosialidemokraatit, vasemmisto ja skogilaiset, SKDL, liberaalit. Persuista ei tietoakaan, kunnes tuli Vennamon maaseudun puolue ja Poutiainen mopoineen, jolle tasolle ärhentelyineen persut ovat jääneetkin, mutta hauskaa oli.
  … jos jollakin oli punainen paita, hän oli kommunisti ja heitä kartettiin, mutta tiedettiin kyllä keitä he olivat.
  Vappuna oli eritäin pitkät työväen vappumarssit Hämeenkadun koko pituudelta, jota koko Tampere tuli katsomaan keitä siellä marssi.

 5. … mitä taas vasemmistolaisuuteen aatteineen tulee, sehän on ollut aina tasa-arvoa hakevaa aatetta, jos ei äärilaitoja ajatella.
  Sivistyksen airueet ovat aina siellä ”asustelleet” olipa kysymyksessä kirjallisuus, teatteri- tai musiikki.
  Samoin isämaallisuudessa kokoomuksessa. Sibelius oli äärimiehiä joka ihannoi nuoruudessaan ja sävelteoksissaan Wagneria, joka taas oli natsilaisuudestaan tunnettu.
  Realismi on ollut aina maalaisliittolaisuutta.

  1. Aika moni säveltäjä ihaili Wagnerin musiikillisia oivalluksia. Niiden oivallusten arvoa en ymmärrä, koska en ole alan ihmisiä.

   Ymmärtääkseni Sibelius arvosti LUOMUA.
   Jos Sibelius eläisi, niin katsoisi Heikkiä kieroon, tuota kansansa petturia.

   1. ”Jos Sibelius eläisi, niin katsoisi Heikkiä kieroon, tuota kansansa petturia.”

    oota sie kiero kuin korkkiruuvi, mutta..

    …olen kokeillut Ainolan flyygeliä aikanaan ja vähän Wagneriakin. Nyt siihen ei saa koske, kun virittäjä.

    1. HK:

     Juttelin pihassa naapurin kymmenvuotiaan mustalaispojan kanssa. Yllättäen ja pyytämättä hän alkoi esittää Wagnerin ”hojotojoa” keppinsä kanssa. Olin ällistynyt. Ei kertonut, missä oli moista oppinut.

  2. Paskan tasa -arvoa – pakkotasapäistämistä ja kateuden syytämistä niistä, jotka omalla työllään tienasivat paremmin kuin lusmuporukka punalippuineen, ammattiliittoon ilittymättömien savustamista ulos jne. jne.

 6. tepi on taas ulkona kuin lintulauta ja Heikki yrittää opettaa lintukoiraa uimaan.

 7. En ole missään kirjoittamassani ulkona kerroin vaan mistä se ruoka meille tulee
  Jospa koittaisit edes ymmärtää jos ei viljelijä laita siementä peltoon ei sieltä ruokakaan tule
  No ehkä kerroin asian huonosti jota ei toiset ymmärrä
  Sitä ruokaa saamme vain viljelijän työn lopputuloksena terv tepivaari

 8. Tuskin niin kylmää vappusäätä tulee, että vasemmistolaiset pitäisivät kädet omissa taskuissaan.

  Orpolta toivon, että hän todellakin pitää linjauksensa lobbareiden suhteen, eikä päästä niitä hallitusneuvottelujen.
  Olihan se vasemmistohallituksen luominen sellainen sirkus, ettei ikinä ennen ja toivottavasti ei koskaan enää.

 9. Kun sataa räntää vaakatasolle ei kukaan lähde jollekkin vappumarssille
  Sillä on rauhoittava vaikute lähes kaikkiin ihmisiin ja katutappeluja sen mukaan
  Varaudu että seuraava hallitus onkin taas eripohjalla luotu kun nyt tehtävä hallitus
  Niin se on aina ollut ja tulevassakkin on noin terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *