EVVK.

Tämä blogini otsake viittaa siihen , mitä ajattelen nyt viimepäivien maatamullistavasta ja tiedoitusvälineiden uutisoinneista koskien ministeri Lintilän juomista tai juomattomuutta.

Onko ”huhuissa” perää, en tiedä, mutta yleensä kun sanotaan jostakin asiasta, että ei savua ilman tulta, niin se taitaa tähänkin päteä, mene ja tiedä.

Mutta kun sanotaan, että Lintilä, jos hän on ”pienessä pierussa” ollut virkatehtäviä hoitaessaan, että se ei ole näkynyt hänen työnsä laatuun moitittavana, niin eihän tämän nyt kuitenkaan anna juomiselle oikeutusta, jos, siis  JOS  sitä on tapahtunut virka-aikana virkaa hoitaessaan.

En lähde Lintilän juomista puolustamaan, pois se minusta.  Mutta jos nyt tähän sanon sellaisen pienen hirteishuumorilla maustetun anekdootin, jossa lienee totuuden siemen niin…………

Lintilän juovuspäissään tekemät virheet jos niitä on ollut, niin ovat pieniä sen rinnalla, mitä koko muu hallitus on tehnyt selvästä päästä, saattamalla yhteiskuntamme selvitystilaan, eli pankrottiin.  Tosin Marinin päihteidenkäytöstä liikku monen sortin tarinoita ja videoita jos sitä on ollut ja on, niin hänen kohdallaan se onkin ansio, kun Lintilä ollaan vetämässä munistaan hirteen.

Minua nauratti kun luin erään Lintilän lähipiiriin ( selkäänpuukottajan ) kertovan, että hän haki Lintilälle Jallupullon matkaevääksi ja kun kysyttiin, että näitkö Lintilän sitä Jallua kaatavan ääntä kohti  niin tämä sanoi, että en nähnyt, mutta hyvin kuulin kun korkki narahti.

Joten, saadaan nähdä vielä monta tarinaa, jotka kummastuttaa, kauhistuttaa pientä kulkijaa  ennen vaalihuoneistojen sulkeutumista.

Tulipas tässä nyt blogille mittaa, vaikka EVVK,  mutta kun haluan yleensä tai sanoisinko aina olla perusteellinen, ennen kuin lähden norsuksi lasikauppaan.

5 vastausta artikkeliin “EVVK.”

  1. Juopunut ei ole koskaan selvän väärtti, vaikka olisi enempikin juovuksissa. ( arvin aforismi )

  2. Mies tuli töistä kotiin pitkäripaisesta ostetun laadukkaan Wiskin kanssa ja kun vaimo näki niin tokaisi miehelleen, että jos otat, niin ensiyönä et saa ”pimpsaa”.
    Mies meni mietteliääksi ja vaimo kysyi että mikäs siinä nyt niin mietityttää, johon aviomies vastasi, että hän vain puntaroi mielessään että ottaako kaksitoista vuotta vanhaa Wiskiä mieluimmin, kuin viisikymmentä vuotta vanhaa v…ua.
    ( anteeksi jo etukäteen )

    1. Ja tämä naisten päivänä! Mitään en kuitenkaan mahtanut naurunpyrskähdykselle se oli siis spontaani ei harkittu

  3. Kalle Päätalon kirjan mukaan raksalla perjantaipullo oli tietyille vakio-ostos.
    Kepukannatus laskenut ja joku tulee vaaleissa jäämään ulos ellei nämä puheet kiihdytä koko kepun kannatusta nousukiitoon?

  4. Kovasti tuosta nyt lehdet juttua vääntävät. Lintilä voisi sanoa vaan ”ehkä otin, ehkä en” kuten eräs edesmennyt mäkihyppääjä. Mitään vahinkoa ei liene tapahtunut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *