Hyvin menee…..mutta menköön.

Hyvin pian on edessä äänestys eduskunnassa, jossa otetaan kantaa siihen, onko Orpon hallituksella eduskunnan luottamus.  Ja jos ei ole, niin ei se ole kuitenkaan mikään automatio uusista vaaleista, sillä Sauli neuvoo/käskee Orpon etsiä jotain muuta koalitiopohjaa nykyisen tilalle.  Ja jos Orpo ei onnistu, niin sekään ei ole vielä portti uusille vaaleille, vaan seuraavaksi hallitusta lähteekin kasaamaan Purra ja vasta sitten jos hänkään ei saa enemmistöhallitusta kasattua, niin sen jälkeen uudet vaalit ovat ratkaisu.

Kaikista vähiten uusia vaaleja haluaa kokoomus, sillä nykyisen hallituksen ohjelma on paljolti kirjoitettu suoraan kokoomuksen puolueohjelmaa mukaellen ja he tietävät, että kaikki muut hallitusvaihtoehdot tulevat heidän ”lottovoittonsa” vesittämään.

Mutta vaikka nyt demarit kiljuvatkin Orpon hallituksen kaatamiseksi, niin olen jokseenkin varma, että uudet vaalit tässä poliittisessa tilanteessa olisi kauhistus demareille, sillä heistä voisi tulla pääministeri puolue ja heille lankeaisi omien jätöksiensä siivoaminen, hyi helvetti.

Perussuomalaiset toki haluavat nykyisen hallituspohjan jatkavan, mutta uudet vaalit eivät olisi heille mikään katastrofi, sillä sen parempaa vaalivankkureiden vetäjää ei olisikkaan kuin nämä rasismilla vouhkaavat hurmahenget.  Todennäköisesti perussuomalaisten kakkossija vaihtuisikin ykköseksi.  Sen jälkeen pääministeriksi nousisikin Purra ja nykyinen hallituspohja säilyisi pienin muutoksin, kun Rkp vaihtuisi kepuun.  Sillä oletan kepunkin jo saaneen tarpeensa itseinhostaan ja ruoskinnastaan ja tulevan Purran hallitukseen kun isänmaa kutsuu ( naurua )

RKP.n diskuteeraaminen minua eniten naurattaa, kun eivät ole huomanneet, että hallituspohja on muuttunut ja nyt ei enään eletäkkään kuin pellossa, vaan pellon pientareella.  Ja jos kuten oletan, että Rkp hallitukselle ja kaikille sen ministereille luottamusta äänestää, niin paras vertaus heistä sen jälkeen voidaan tehdä kastemadosta, joka kalastajan ongenkoukussa kiemurtelee.

Mutta niin tai näin, niin huomenna alkavat yleisurheilun MM-kisat Unkarissa ja aijon kyllä tiiviisti ne luurata näköratiostani.  Mutta jotta totuus ei unohtuisi, niin se voidaan varmuudella sanoa, että palkintopallille nousevat joitain poikkeuksia lukuunottamatta kaikki ne, jotka ovat onnistuneet olemaan viisaampia tai onnekkaampia harhauttaessaan doubing testaajia.  Siksipä Suomalaiset eivät palkintopallia olekkaan koristamassa, kun meillä uskotaan vielä kaurapuuron ja mustikkasopan ihmeitä tekevään voimaan ja jos ei niillä mitalia saavuteta, niin silloin kunnonajoituksessa lienee syy.

Mutta ne joille käry käy, niin silloin saadaan kyllä taas nähdä monensortin selityksia syistä joka kiinnijoutumisesta kehitellään, niistä voisi kirjoittaa paksun satukirjan.

11 vastausta artikkeliin “Hyvin menee…..mutta menköön.”

 1. No tuskinpa Purra saa aikaan muuta kun riitoja ja niillä ei Suomen hallitus synny terv tepivaari

  1. Eiköhän ne riitelijät kortteeraa ihan muuaalla kuin perussuomalaisissa.

  1. Näillä Gallupeilla ei ole minkään valtakunnan merkitystä ja kunhan hallitus pääsee tämän jonninjoutavan opposition rasismivouhotuksen ohi ja alkaa toteuttamaan isänmaan edun mukaista ohjelmaansa, niin kansalaisetkin ymmärtävät että se on kaikkien niidenkin parhaaksi, jotka Kelan luukkuja pitävät pystyssä.

   1. Arvi, äläs nyt.

    Kyllä gallup uuden hallituksen toimista on varsin vakuuttava, varsinkin näin istunto tauon aikana tehty🤣🤣🤣

    Se on hyvä, että hölmöimmät saavat palsamia haavoilleen.

    1. Minä odotan jo malttamattomana tämän Suomen mafian soppatykkien marssittamista Eduskuntatalon porraspäähän.
     Saavat köyhätkin kyykkyynsä noukkia sattumia niin pitkään sopastaan, ennenkuin Orpon hallitus tuo työn kautta heillekkin lihaa leivän päälle.

 2. Olipa asia mitenkä hyvänsä niin turhaa kuvitella että kepu tulisi mukaan
  Muka Purran hallitukseen aina voi haaveilla eri juttu mikä vois toteutua oikeassa elämässä
  Onhan perusuomalaisten vuoksi hallitus asiaa vedätetty melkoisen pitkään
  Kuten laulussa sanotaan haaveissa vain oot minun terv tepivaari

 3. Ei näillä jaoilla muunlaista hallitusta kasaan saada. Tämän tietävät kaikki, ja kun uudet vaalit on Suomessa pitkän kuusen päässä, niin ei tätä hallituspuolueet lähde kaatamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *