Islam ei ole eikä tule koskaan olemaankaan Suomelle rikkautena.

Kyllä se nyt vaan on muidenkin tunnustettava se tosiseikka, jonka perussuomalaiset ovat tienneet tulevaksi, eli Ruotsin tielle oltiin menossa hurjaa vauhtia ja nyt kun maahan saatiin vastuunsa tunteva hallitus ja sisäministeri entisen huit haippelin tilalle, niin jotain sentään pystytään vielä tekemään tämän Ruotsissa vallalla olevan villin lännen toistumisen meilläkin, jossa nopein vetäjä voittaa.

Tässä ei nyt päänsilitykset auta ja pidän tällaista täysin merkityksettömänä toimena ongelmaan, että valtuutetaan poliisit tekemään ruumiintarkastuksia terä,-ja ampua-aseiden löytämiseksi ”räkänokilta” ja jos niitä sattuisi joidenkin hallusta löytymään, niin heti kun poliisiauton takavalot häipyvät näkyvistä, niin tilalla on sama ja useampikin ”työkalu” ammattinsa jatkumoksi.

Ainoa keino on asettaa näiden maahanmuuttotaustaisten huoltajat ja vanhemmat vastuuseen lapsiensa ja nuoriensa rikoksista, sillä vain kotikasvatuksen kautta se maassa maan tavalla taotaan ymmärrettävään muotoon perillisten päänuppiin.

Yksi varma keino olisi jos se vain suinkin olisi tässä kansainvälisten sopimusviidakoiden hullun myllyssä mahdollista, että lopetetaan kaikkinainen maahanmuuton vastaanottaminen islamistisista maista jossa sharia lakia noudatetaan, missä kirjaimellisesti ja missä pienin viilauksin.

Mutta se ei nyt käsillä olevaan ongelmaan tuo välitöntä ratkaisua että ovet suljetaan, kun täällä on jo nyt kymmenin tuhansin niitä, jotka äidinmaidosta ovat perineet koraanin lait ja joihin on iskostettu, että  vääräuskoisten tappaminen on marttyyri teko.

Perussuomalaiset kyllä hyväksyvät maahanmuuton ja hyvänä esimerkkinä on Ukrainasta tulevat pakolaiset, joista ei koidu yhteiskunnallemme sisäisen turvallisuuden vaaraa kuten tapahtuu islamisista tulevan maahanmuuton osalta.

Ja sen vielä sanon, että kyllä ne kantasuomalaisetkin lapset ja nuoret ovat osallisina tässä yhä kasvavassa väkivallan kierteessä, vaikka poliisien mukaan valtaosa ( n.90% ) edustaa maahanmuuttajia ja maahanmuuttotaustaisia nuoria.  Mutta pitääkö ehdoin tahdoin olla lisäämässä ongelmaa ottamalla ongelmaan yhä lisää niiden aiheuttajia lähinnä Lähi-idän ja Afrikan islamistisista maista. Tässä ei ole järjen häivää.

Minä olen oppinut ymmärtämään, että turismi on oiva keino lisätä valtion varallisuutta ja estää kestävyysvajeen ongelmia osaltaan, mutta tämänkaltainen turismi mikä nyt Suomeen suuntautuu edellämainituista maista, niin se on uhka niin kansataloudellisesta kuin myös turvallisuuden näkökulmasta, kun ”äidinmaidon vastikkeet” toteuttavat perimäänsä.

12 vastausta artikkeliin “Islam ei ole eikä tule koskaan olemaankaan Suomelle rikkautena.”

 1. No, ei ole järjen häivää Impivaaralaisuudestakaan. Yhtä paha sisäsiittoinen seurakunta se on.
  Rantanen puhui nuorisorikollisuudesta niin kuin vastuullisen ministerin pitää puhuakin, kuin saisi puheiden lisäksi jotain aikaiseksi.
  Mutta lankesi samaan jargoniin Ruotsin mallista, jonka jokainen tuetää, ettei se ole Suonen malli olipa ministeri kuka tahansa.
  IS:n lööpistä hän siteerasi laittoman moskeijan touhuja ja imaamin puheita, hoh- hoijaa !

  … mutta vihreiden Sofia Virta osoitti olevansa täysi nolla puheenjohtajana, jonka puhekyky on leikkikoululaisen tasoa, sotkua ja sekametelisoppaa.

  1. Niin kauan kuin Suomessa on uskonnon vapaus, niin nämä ”kurkunleikkaajat” ja pedofiili-muhamedin koraanikoulut ovat sallittuja.
   Vaikeata on siihen puuttua, kun Imaamit saarnaavat moskeijoissaan ja ”päiväkodeissaan” kuolemaa ja kostoa vääräuskoisille. Rantanen sentään koettaa torjua tätä islamisaatiota, kun edellinen/edelliset ovat sitä vain lisää ruokkineet.

   1. Kaikki tämä on tiedossa, mitä näihin islamisteihin liittyy. Mene käymään Hesan Puotinharjun itäkeskuksessa, niin näet fyysisesti, mitä suomalaiset siellä päivittäin näkevät.

 2. Helsinkiläismoskeijan johtaja uskoo muslimiväestön räjähdysmäiseen kasvuun ja kantaväestön romahdukseen Suomessa: ”Täällä vaan mies miehen kanssa, nainen naisen kanssa”

  Ilta-Sanomat kertoi 16.9. helsinkiläisestä moskeijasta, jossa harjoitetaan uskonnollista toimintaa vastoin tilan vuokrasopimuksen ehtoja. Ilta-Sanomien haastattelema moskeijan johtaja Aladin Maher kutsui moskeijan toiminnasta valittaneita suomalaisia ”kusipäisiksi” ja ”maalaisjunteiksi”, arvosteli kovin sanoin Suomen liberaalia suhtautumista seksuaalivähemmistöihin ja varoitti muslimiväestön kohta kasvavan viisinkertaiseksi kantaväestöön verrattuna.

  https://www.suomenuutiset.fi/helsinkilaismoskeijan-johtaja-uskoo-muslimivaeston-rajahdysmaiseen-kasvuun-ja-kantavaeston-romahdukseen-suomessa-taalla

 3. Laajasti tunnettu ihmisoikeusaktivisti ja islamin kriitikko somalialaissyntyinen Ayaan Hirsi Ali (s. 1969) pakeni kotimaastaan ja eri vaiheiden kautta hän sai turvapaikan Alankomaista.
  ”Hän opetteli hollantia, tulkkasi mm. aborttiklinikoilla ja turvakodeissa sekä opiskeli valtiotiedettä. – – Hän herätti huomiota islamin ja islamilaisen yhteisön purevana kriitikkona. – – Tappouhkausten vuoksi hän joutui piiloutumaan ulkomaille. – – Vuonna 2002 Hirsi Ali loikkasi työväenpuolue PvDA:n leiristä liberaaliin oikeistopuolueeseen VVD:hen, mikä hämmästytti monia.”
  Hirsi Alia itseään se ei hämmästyttänyt, koska hän oli älykäs, rohkea ja nopea oppimaan. Hän oli saanut tarpeeksen siitä, että vasemmisto hyysää islamia, hyssyttelee islamin kritiikkiä ja toivoo, että hän, Hirsi Ali, joka on itse tuntenut nahoissaan islamin naista alistavan kulttuuriperinteen naisten ympärileikkausta (lue silpomista) myöten, olisi hiljaa.

  ”Emansipaatio on taistelua. Minä olen valinnut sen taistelun ja aion nyt käydä sitä VVD:n riveissä. Loikkasin siksi, että PvdA:n välttelevyys sai minut voimaan pahoin. Työväenpuolue on sulkenut silmänsä yhteiskunnan pahoinvoinnilta. Naisten alistamisesta tuskin puhutaan. Minä kaipaan kantaaottavuutta.”
  Lainaukset ovat Ayaan Hirsi Alin kirjasta ”Neitsythäkki”(2005).
  Jk. Ayaan Hirsi Ali on ollut vuodesta 2013 lähtien Amerikan (USA) kansalainen.
  —————————————————————
  Parissakymmenessä vuodessa länsimaihin muuttaneiden islamilaisten naisten asema ei ole muuttunut ainakaan paremmaksi.
  Kun Totuusmedia kaivoi mennä kesänä esiin Riikka Purran v. 2019 kirjoituksen ”Mustista säkeistä”, jossa Purra arvosteli länsimaihin muuttaneiden islaminuskoisten naisten tasa-arvon puutetta, Totuusmedia käänsi asian siten, että islaminuskoisilla naisilla on oikeus pukeutua patriarkaattinsa määräämällä tavalla, ja ilmeisesti myös oikeus joutua alapäästään silvotuksi, jos islamin perinne niin tarpeelliseksi katsoo (vaikka tätä ei sanottukaan ääneen).

 4. Tyttöjen silpomisen ei uskalleta uuttua Suomessa?

  Tyttöjen ympärileikkauksia eli silpomisia on neljää päätyyppiä. Äärimmäisessä muodossa, infibulaatiossa eli faraonisessa ympärileikkauksessa leikataan pois osittain tai kokonaan klitoris ja häpyhuulet ja ommellaan silvottu alue kiinni. Usein toimenpide tehdään epähygieenisissä olosuhteissa kouluttamattoman henkilön toimesta.

  Silpominen vaarantaa/tuhoaa tytön lisääntymis- ja seksuaaliterveyden, altistaa mielenterveysongelmille, toistuville tulehduksille, haavojen kroonistumiselle, lapsettomuudelle ja HIV- tartunnoille, tekee virtsaamisesta ja ulostamisesta kivuliasta ja synnyttämisestä hengenvaarallista. Ympärileikkauksesta aiheutuva jäykkäkouristus, infektio tai shokki voi aiheuttaa tytön kuoleman. (WHO 2011: 2.)

  Joka 11. sekunti jossain päin maailmaa silvotaan tyttö. Britanniassa joka tunti joku tyttö tai nainen havaitaan silvotuksi tai hoidetaan silpomisen seurausten johdosta. Unicefin mukaan maailmassa elää jopa 200 miljoonaa ympärileikattua tyttöä ja naista. Vuosittain 3 miljoonaa tyttöä on vaarassa joutua ympärileikatuksi (WHO 2008: 1).

  Yhdysvalloissa silpomisvaarassa on jopa 500 000 tyttöä: heitä lennätetään tutustumisretkille esi-isiensä kotimaihin kertomatta siellä odottavasta silpomisesta. Britanniassa ja Kanadassa tuhannet tytöt joutuvat silvotuiksi kesälomien aikana. Skotlantilaisten asiantuntijoiden mukaan perheet keräävät yhdessä rahaa tuodakseen maahan silpojan tyttöjen ryhmäsilvontaa varten.
  Ruotsissa kokonaisen koululuokan havaittiin joutuneen silvotuksi.

  http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/tyttojen-silpomiseen-ei-uskalleta-puuttua-suomessa

  1. Karjalainen varmaan pääsisi pienestä maksusta katsomaan noita leikkauksia, jotta ymmärtäisi, mistä on kysymys.

 5. Helvetisti on Karjalaisen äly hidastunut. Kaakattajat alkaisivat kälättää rasismista, jos jotain tekisimme. Vaivattominta on estää pääsy maahan, jotta maassamme ei moista rikollisuutta harjoitettaisi.

 6. PS ei ole imperialistinen. Emme määrää siitä, mitä tapahtuu rajojemme ulkopuolella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *