Ison Antin nöyristely edelleen Sannan edessä saa voimaan pahoin.

Marin ja Ohisalo kantoivat poliittisen vastuun eroamalla puheenjohtajuudestaan vaalien jälkeen, mutta yksi pullantuoksuinen emäntä Orimattilasta istuu perseellään tanakasti kuin paska Junttilantalon seinässä.

Marin tosi lisäsi puolueensa kannatusta, mutta koska tavoite oli tulla ykkösenä maaliin ja jäikin pronssille, niin löi hanskat tiskiin.

Hannu Hoskonen, kepun ”persu” Ilomantsista vaatii jo istuvan puheenjohtajan päätä vadille ja koko hänen esikuntansa vaihtamista uuteen, vanhaan palaamalla ja kaivamalla Alkio takaisin haudastaan elävien kirjoihin.

Kokoomuksella ja Petteri Orpolle on vaarassa käydä niin, että liiallinen suitsien kiristäminen perussuomalaisten suussa voi katkaista kamelin selän ja jotta pääministeriys ei vaarannu, niin kaveri vaihtuukin toveriksi.

Kepusta lienee jo kaikki tullut sanottua näilläkin areenoilla, mutta henkilökohtaisesti en ole koskaan nähnyt toista puoluejohtoa ( Soinin lisäksi ) joka marssii niin eri tahtiin kannattajakuntansa kanssa.

Muistan kun aina hoettiin, että vappuna särkee porvarin päätä, ottalle laitetaan kylmää jäätä.  Mutta nyt tulevana vappuna taitaa se särky olla niiden nupissa, jotka opposition orsille ”pääsevät” poraamaan ja laulamaan Marinin johdolla että,  SINIMUSTA LIPPUMME, …….SINUN PUOLESTAS ELÄÄ JA KUOLLA, ON HALUMME KORKEHIN……….

Yksi vastaus artikkeliin “Ison Antin nöyristely edelleen Sannan edessä saa voimaan pahoin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *