Kaikki muu paitsi rakkaus on turhaa.

Avioliittoja solmitaan hyvinkin moninaisin perustein ja itse menin avioliittoon vaimoni kanssa rakkaudestani häneen, joka syttyi ensikohtaamisessa 44 vuotta sitten ja toivon ja uskon että tunne on molemmin puolinen.

On kulissiavioliittoja ja järkiavioliittoja ja monet menevät papin puheille tai väestörekisteriin siksi,  kun on käynyt selväksi, että ”pulla on uunissa”, kutsuttakoon näitä sitten vaikka pakkoavioliitoiksi.

Tästä johdannostani pääsenkin mieliaiheeseeni politiikkaan, kun olen sen kiemuroista paremmin kärryillä kuin ”normaali kansalainen” noin ylipäänsä. ( kukas sen kissan hännän…..)

Hyvin usein ellen sanoisi lähes aina  liitot, jotka on solmittu muun kuin rakkauden tähden, niin päätyvät eroon ja kun Ruotsalaisen kommunistipuolueen ( RKP ) puheenjohtaja Henrikson sanoi hallitukseen osallistumisensa olevan järki ei rakkausliitto, niin pareet taitaisi olla että eroa ei pitkitettäisi, sen pystyssä pitämisestä joutuvat kärsimään kaikki muut suomen kansalaiset ruotsalaisia lukuunottamatta.

Orpon on nyt turhaa olla avioliittoneuvojana pidempään, kun ruotsalaiset haluavat määrätä kaapinpaikkaa ja olla kokoaan suurempi.  Ei muuta kuin vaihtoon.

Ja ei siihen hallitusohjelmaan tarvitse suuriakaan muutoksia tehdä, riittää kun annetaan muutama siltarumpu ja valot sähköttömään tupailtaan, niin kyllä se maalaisliitto sieltä tulee mukaan kun isänmaa kutsuu.

Sitähän ei kukaan tolkuissaan oleva halua, että sosialistit ja porvarit naitetaan keskenään ( kok-sdp ) siitä liitosta syntyy vain kusipäisiä mukuloita.

Puolen vuoden harkinta-aikakin on nyt turhaa väistämättömän pitkittämistä, joten annetaan ruotsalaisille vapaus mennä tovereidensa sekaan itkemään, kuinka joutuivat henkisen väkivallan uhriksi avioliitossaan.

Pitäköön pakkoruotsinsa, mutta suomalaisia ei nyt pidä rankoa ruotsalaisten hallituspakolla.

17 vastausta artikkeliin “Kaikki muu paitsi rakkaus on turhaa.”

 1. Piti tuohon blogiin vielä mainita, että jos nyt tunnet olevasi äärettömässä synnintunnossa ja mietit mistä voisit saada syntisi anteeksi, olipa ne mitä hyvänsä, niin hommaa sateenkaari lippis ja laita se päähäsi ja mene Prideen, niin kaikki syntisi on anteeksi annetut.

 2. Orpo on yrittänyt turhaa pakkonaittaa mesimäyrää kanssaan. Se ei anna vaikka pyytää. Lyö, kun pyydetään. Ex-äijät vihaisia kuin herhiläiset.
  Eikä kukaan muukaan halua mesimäyrän pantaviksi.
  Pankoot häkkiin ja säppiin ja munalukko telkeen.

    1. Heikin ja Heikin tavoin ajattelevista kotikasvatukseni kieltää heidän vertaamisensa eläimiin, sillä siinä saatan loukata eläinkuntaa.

 3. Tyypilliset oikeistopopulismin kliseet: ”vastustetaan kieliä, vastustetaan eliittiä ja palautetaan isoisien loisto”.

  Siihen riemukasta kontrastia tuo se, että koraani ihan oikeasti rinnastetaan poltettavan pride-lippuun — niin pyhää seksuaalisuus länsimaille on, onhan meillä kaikilla aikain alusta ollut seksuaalisuus. Mutta seksuaalisuudesta vähemmistö? No, ehkäpä enemmänkin tosiaan niin, että Suomen siniristilipun korvaa varmaankin jo pian lähitulevaisuudessa NATO- lipulla sekä seksuaalienemmistöjen sateenkaarilipulla liputtelu. Olemmehan länsimaa 😀

  1. Liisa,- Kun puhuit oikeistopopulismin kliseistä, niin jätitkö tarkoituksella vai vahingossa pois ääri sanan oikeiston etuliitteenä.
   Kysyy yx ääriläinen.

   1. Mielestäni tässä oli ihan standardi useampaa puoluetta halaava klisee, jonka yleisluonteisempaa dogmaattisuutta kuvaamaan ei tässä kohden mielestäni tarvittu ääri-etuliitettä.

    Mutta tiedätkö, Arvi, koraanin polttelusta mieleeni tuli eiliseltä se, kun eräs miessukupuolinen minulle älyluuriltaan näytti twerktähtönen Tinzen (uusimman?) somepäivityksen, jossa hän punaraidallisissa aluskalsareissa hidastetulla videolla toi tykö omaa kakkaamisvälinettään.

    Tämä kirvoitti idean: mikseivät eläimiä kohtaan seksuaalista vetoa tuntevat pyytäisi twerktähtöstä oman vähemmistönsä etujen ajamisen keulakuvaksi, jossa kulkueessa marssi suuntaa kohti viidakkoa/ villiä luontoa, jossa ihminen voisi hiljalleen palata juurilleen teerkkailemaan punaperspaviaanien kanssa yhdessä kilpaa?

 4. Siinä on 6 miljardin sopeutukset pikkuhiluja kun kepu lyö pöytään hintalapun hallitukseen osallistumiselle.

 5. Että viattomat luontokappaleetkin kuten pesukarhu sotketaan päivänpolitiikkaan.
  Junnila itse sanoo Iltalehdessä pesukarhukuvalla varustetun kravatin olevan lahja hänen vaimoltaan, ja että hän halusi mennä elämänsä kovimpaan paikkaan vaimon antama kravatti kaulassaan.

  Ymmärrän että olemme olleet Ruotsin siirtomaa satoja vuosia ja että meillä on jokseenkin samanlainen juutalaiskristillinen perintö ja kulttuuri, mutta onko meillä ihan pakko toistaa kaikki Ruotsin tekemät älyttömyydet… Ruotsalaiset kun näkevät natsisymboleja joulutortuissakin!
  Ruotsilla on ehkä aihettakin vetää överiksi natsikammoisuudessaan, viittaan Ruotsin innokkuuteen 20 ja 30-luvuilla rotuhygienian toteuttamisen kanssa sekä Ruotsin hyvin toimineisiin kauppayhteyksiin natsi-Saksan kanssa toisen maailmansodan aikana…

  Asiasta voisi puhua pitempääkin, mutta riittäköön tämä.
  Olisiko liikaa toivottu, että tapaus Junnila saisi kansan vaatimaan esim. seuraavaa: Verorahoilla toimivan Ylen pitää nonstoppina tulevien natsidokumenttien lisäksi ruveta näyttämään myös muulloinkin kuin silloin töllöin kommunismin pahoista töistä kertovia dokumentteja. Kyseisen aatteen nimissä on sentään tapettu, rääkätty, sorrettu enemmän ihmisiä kuin minkään muun aatteen tai uskonnon nimissä. Luulisi siellä olevan aineistoa: Solzenitsynin ”Vankileirien saaristot”, ”Kommunismin musta kirja”, kaikkien aikojen lahtarin Mao Dze Dungin ”tempaukset” mm. Kulttuurivallankumous, – nämä päällimmäisinä mainiten.

 6. Junnila sitten erosi.

  ”Nettiadressi on moderni tapa vaikuttaa
  Adressit.com on suosittu palvelu, jossa kuka tahansa voi aloittaa adressin ajamansa asian puolesta. Satakunnan alueella nimiä on kerätty viimeisen viiden vuoden aikana kymmenkuntaan nettiadressiin.” – Yle Uutiset.

  Tein pikahaun Googlessa, että löytyisikö nettiadressia, jossa vaaditaan tasapuolisuutta Yleisradion dokumentteihin kommunismi vastaan kansallissosialismi. Molemmat pahoja pahoja asioita.

  Ei ainakaan vielä tärpännyt.

 7. ”Axel Olof Freudenthal -mitali on Ruotsalaisen kansanpuolueen jakama mitali. Se on nimetty tunnetun kielentutkija-svekomaanin Axel Olof Freudenthalin mukaan. RKP jakaa mitaleja niille henkilöille, joiden se katsoo ansioituneen ruotsin kielen aseman edistämisessä erityisesti Suomessa. Vuonna 2006 jaettiin viisi Axel Olof Freudenthal -mitalia ja tuoreimmat kaksi mitalia jaettiin vuonna 2007. Tähän asti ainoa kultainen Freudenthal-mitali on myönnetty Elisabeth Rehnille. Hopeisia mitaleita on jaettu 16 ja pronssisia 29.” – Wikipedia.

  Ovatkohan rantaruottalaiset katuneet uskottavasti sitä, että ovat jakaneet ansiomitaleita johtavan rasistinsa kunniaksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *