Kaikki muut kalpeni, meirän Jussi säilytti sinivalkoisen värinsä.

Olen näin ”puolueettoman” tarkkailijan ominaisuudessa seurannut näitä lähes päivittäisiä vaalipeneeleita presidentti ehdokkaille, niin…..

Selvästi erottuu ehdokkaat Haavisto, Rhen, Urpilainen ja Stubb, jotka kaikkiin kysymyksiin aloittavat vastaamaan ensiksi muistelemalla menneitä, eli kukas sen kissan hännän nostaa, ellei kissa ( ehdokas ) itse.

Jussi Halla-aho lienee ainoa joka keskustelee ja suuntaa katseensa tulevaisuuteen, kun muut tuijottavat peräpeiliin, muistelemalla loistavaa menneisyyttään.

Näillä edellämainituilla ei niin kovin puhtoinen se ulko,-ja sisäpoliittinen CV suinkaa ole mitä he antavat ymmärtää ja kaiken negatiivisen omalta kohdaltaan he kaatavat aina muista johtuvaksi.

Koska nyt näyttää että ulkopolitiikasta näyttää vallitsevan lähes täysi konsensus ehdokkaiden kesken, niin nyt tulisikin katsoa vielä kunkin ehdokkaan ulkopoliittinen sinisilmäisyys, eli kuinka he ovat olleet rähmällään Venäjän edessä, unohtamatta heidän monikulttuurisuuden juurruttamista maahamme Ruotsin malliin.

Jussi kun olisi presidentti, niin ei olisi pelkoa että hän syyllistyisi sinisilmäisyyteen, muut ehdokkaat kyllä voisivat siihen sortua heidän historiaansa tarkastellen.

Rhen, Urpilainen, Haavisto ja Stubb, kaikki sopisivat mieluimmin sellaiseen virkaan, jossa he eivät olisi uhka Suomen turvallisuudelle, presidenttinä he sitä olisivat.

32 vastausta artikkeliin “Kaikki muut kalpeni, meirän Jussi säilytti sinivalkoisen värinsä.”

 1. Jussin mielipiteisiin yhtyy varmasti 80% kansalaisista, mutta rohkeus loppuu vaalikoppiin mentäessä ja pelko siitä että paljastuu heidän olevan persujen salarakkaita.

  1. No tuskinpa on vaan jää n 15 % joten kuten Kun on puolueeton ei ole minkään asteen vihaa kellekkään terv tepivaari

 2. Niin kuka olikaan ainoa jolla on lain voimainen tuomio?
  Ja kuka nosti syytteen koomikolle eli haluaa rajoittaa sananvapautta?

  1. Halla-aho teki aivan oikein tehdessään rikosilmoituksen ja sen huomaa jo siitä kuinka asia on aiheuttanut polemiikkia.

   Kaikenlaisia asiantuntijoita on kiireen vilkkaan pyydetty antamaan lausuntoja, eikä syytä tarvitse arvailla, nyt on kyse siitä onko laki kaikille sama.

   Mitä tulee Halla-ahon tuomioon niin jokainen jolla on aivotoimintaa ja tietää mistä on kyse pitää tuomiota suorastaan häpeällisenä esimerkkinä oikeuslaitoksen epäonnistumisesta.

   Iikävä kyllä Halla-aho ei vienyt asiaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen.

 3. Minä en jaksa enään sinun laillasi Mika vääntää rautalankaa näille, jotka heinäsuovastaan persuvihan neulaansa etsivät.

 4. Kuuntelin jostain Suomen itsenäistymistä käsittelevästä keskusteluohjelmasta, että sinivalkoinen väritys olisi ollut Venäjän armeijan väritystä…

 5. Sinällään mielenkiintoinen briifaus politiikkasuomen jaksossa puolueestanne, jossa myös vähän sivuttiin Halla-Ahon nuoruutta — jonka jälkeen en voinut olla miettimättä, ehkä vähän kyynisesti hymyillen, että mitä yhtäläisyyksiä Pirkan blogikinseptilla voisi olla suhteessa Halla-Ahon blogialustaan aktivistipisteyttämisineen — ja kuinka paljon yhtäläisyyksiä on tällaisten alustojen välillä.

  1. Olen alusta alkaen nimitellyt tätä Aamulehden jatketta PB, PersuBlogiksi. Siellä Seppo Roth heivasi kylmästi kaikki asian vierestä ja asiattomat roskiin selittelemättä.
   Nyt siellä toimii hyvin juttujen kommentointi, jossa kaikki ”karvaiivarit” niuhottavat nimimerkkien takaa mitä sylki suuhun tuo.
   On siellä muutamia asiallisiakin kuten eräs täällä oleva historijoitsija ja minä tietenkin.

   1. ”Olen alusta alkaen nimitellyt…”

    Totta ja varmasti nimittelet jatkossakin, olet vaan niin paljon kaikkia muita parempi, viisaampi ja sivityneempi, harmi vaan, että se näy ulostuloissasi, vai pitäisikö sanoa ulotuksissasi, mene ja tiedä.

    Varo kuitenkin peilejä, voi mennä joulu piloille.

    1. Taas tämä henkiökohtaisuus. Ei mene edes rautalangasta perilje sääntö n:o1 näille kazelke persulle.

 6. Mutta ehkä Halla-Aho on imarreltu, että on olemassa myös tällainen blogialusta, jossa nk. netin ”ilmainen työvoima” lobbaa sanomaa ja ääri-sananvapauden tuhovoimaa.

  Destroy and exit vai mikä näiden nihilistien idis / eetos onkaan. Tulla, tuhota ja siirtyä uuteen paikkaan ennen kuin pöly laskeutuu.

 7. Yritän olla tukehtumatta, mutta tunnustan olevani juuri sen verran isänmaaton mielen maisemaltani, että lapsena tunsin ahdistusta/häpeää kun läheiseni ulkomailla liputtivat Suomen lippua. Ehkä osin myös sukupolvikysymys kaiken muun ohella.

 8. Itse kun en ole uutisia muutamaan päivään katsonut, paitsi pääotsikot tekstiteeveestä, niin en tiedä mistä on kysymys.

 9. Kun kirjoitat presidentin vaaleissa lappuusi numeron 5, niin sinua ei ainakaan voi pelkuriksi syyttää.

 10. En Halla-ahoa tule äänestämään mutta kelpo presidentin hänestäkin epäilemättä saisimme.

 11. Politiikkaradion tentissä Aaltolalla oli paljon tulevaisuuden visioita, joissa oli ajatuksen siementä. Jos hän saisi sen siemenen itämään, se olisi kiintoisa.

  Tämä on jotain mitä Jussiltakin toivoisin, eli siis semmoisen tulevaisuuden tarinan luomista. Se ei voi olla vain hätää ja kärsimystä, siinä pitää olla myös toivoa. Perussuomalaiseen aatokseen voisi mielestäni sopia tarina siitä, että tehdään kovasti työtä että saadaan hyvää tehtyä.

 12. Halla-aholle nessupaketti. Persuista on tullut ihmeitkijöitä. Herkkähipiäisiä luusereita…

  1. Juupa juu, siinä lajissa onkin vasemmistolaiset ovat ihan parhaita moittimaan muita🤣🤣🤣

   Jostain syystä vasemmistohörhöille on noussut paniikkia pintaan kun Halla-aho teki rikosilmoituksen ns.koomikosta.

   1. Ei paniikkia vaan huvittaa suunnattomasti eduskunnan puhemiehen säälittävä itkupotkuraivari. Nessut kehiin…

    1. Meinaat siis, että joku koomikko saa vapaasti rikkoa lakia, kun kohteena on persu?
     Vasuritoimittajatkin kuvittelevat olevansa lain yläpuolella ja saavat itkupotkuraivareita, kun tuomitaankin lain mukaan.

     1. Se ottaa nyt vaan vasemmistoa pattiin, kun perussuomalaiset ovat hallituksessa nostamassa yhteiskuntaamme takaisin tolkun tilaan Marinin katastrofaalisen talouspoliittisen ”osaamisen” jälkeen.
      Puhemies ja seitsemän ministeriä perussuomalaisista ovat vasemmistolle niin kova paikka, että he oksentavat tavan takaa omille marssisaappailleen lakkoilun ohessa.
      Tulee olemaan pitkät neljä vuotta vasemmistolla, kun pelkona on että äänihuulet vioittuvat kun pitää kiljua ja puolustaa köyhien oikeutta olla työtön.

      1. Arvi,se kun vähän vaikuttaa siltä, että eniten kirkuu persu-uskovaiset tälläkin foorumilla. Teillä ei vaan taida olla muuta sanomista kuin kitaristi punaisena syyttää edellistä hallitusta kaikesta. Teille sopii Martti Servon laulu ”Mikä on kun ei taidot riitä”.

       1. Minä annan Iivo sinunkin omassa blogissani sanoa sanottavasi, vaika ne joskus tahtovat mennäkkin henkilökohtaisuuksiin, mutta hyvää joulua kuitenkin toivottelen vilpittömästi.

     2. Mitähän lakia Iikka Kivi on rikkonut ?? Nämä koomikot irvailevat poliitikoille puolueesta riippumatta. Nyt persupäällikkö veti herneen nenään ja molempiin sieraimiin. Naurettavaa noinkin kokeneelta poliitikolta.

      1. Niin se, että onko Kivi rikkonut lakia jää nähtäväksi, muta hyvin mielenkiintoinen tapaus kun huomioidaan millaisia linjauksia oikeuslaitos on viime vuosina tehnyt.

    2. Heh, nähtävästi et tiedä millainen on itkupotkuraivari, mutta ei se mitään.

     Ja kyllä toisaalla epäsosiaalisessa mediassa on vasemmistohörhöille aivan selvästi paniikkiia pilannut päälle. Vanhoja viestejä poistellaan jne. uskovat vielä ” suljetuissa” ryhmässään ettei sitä huomata.

     Ettei vaan Halla-aho laskelmoinut rikosilmoituksen ajankohdan hyvin tarkasti…

     No vasemmistolaiset ovat kaikkineen oikeastaan sellaisia hellyyttävän yksinkertaisia muutamaa tosi hörhöä lukuunottamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *