Kaikki muut kalpeni, mutta meirän Jussi säilytti/säilyttää värinsä.

Presidentinvaaleihin on aikaa vajaa puoli vuotta ja itselleni on selvää kuin pläkki kenelle ääneni annan.

Ensimmäisellä kierroksella 28.1.2024 annan ääneni Jussi Halla-aholle ja toisella kierroksella 11.2.2024 annan ääneni Jussi Halla-aholle.

Kukaan muu ei tule ääntäni saamaan ja jos nyt jostakin ihmeen syystä kansa äänestää väärin, eikä Jussi ole mukana toisella kierroksella, niin se tietää minun siirtymistäni nukkuviin.

Minulle nämä kaikki muut presidenttiehdokkaat ovat niin kaukana isänmaallisuudestani ( koti, uskonto, isänmaa ) että jätän kansalaisvelvollisuuteni mieluimmin täyttämättä.

Ehkä Häkkänen olisi saattanut jos toiselle kerrokselle olisi päässyt, niin saanut ääneni jos Jussi ei siellä olisi, mutta nyt kun siellä onkin ehdokkaana Stubb, niin ei kiitos.

6 vastausta artikkeliin “Kaikki muut kalpeni, mutta meirän Jussi säilytti/säilyttää värinsä.”

  1. Voisin hyvinkin äänestää. Jussi on kuitenkin niin vahva persoonallisuus, että jakaa mielipiteitä kahtia kuin aurajuusto.

  2. No eipä ole mulle kun tyhjä numero listalla ei muuta kun yksi kierros vaaleissa terv tepivaari

  3. Jussi on listallani ”ei ole poissuljettua että joissain oloissa äänestäisin”.

    Minulla on lisäksi listat ”en ikimaailmassa äänestäisi” (rehn, stubb) ja listat ”realistisia optioita” (aaltola, urpilainen, haavisto).

    Koitan pitää kaikki ei-poissuljetut optiot avoimena ja antaa heille tilaisuuden käydä hyvän kampanjan. Sitä Suomi kaipaa. Enemmän kuin uutta presidenttiä, kaipaamme kunnon politiikkaa.

  4. Mitään en inhoa niin kuin kontrollifriikkejä valtapaskahousuja puskajuntteja suomalaisia vässyköitä, joten hyi saatana ei jatkoon.

  5. Sori siitä ja kolme pointtia – tosisuomalaisia on vähän kun pitää kutsua maan äriin menneitä takaisin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *