Kaveria ei jätetä.

Eilen kun katselin ja kuuntelin perussuomalaisten puoluekokouksen antia median välityksellä, niin hyvin voimakkaana aistin ilmassa leijuvan ja vaikka itse en paikalla olekkaan, niin blogini otsake oli käsin kosketeltavissa.

Se oli niin yhteen hiileen puhaltamista, että voin hyvin kuvitella kuinka pettyneitä ovat nyt tutkivan ( hutkivan ) journalismin airueet HS, Yle ja iltapäivälehtien paparatsit, jotka uskoivat argeologisila kaivauksillaan löytäneensä maanpäällisen saatanan perussuomalaiseksi pukeutuneena.

Jos joku on kaivannut Suomalaiseen politiikkaan ja päätöksentekoon selväpaistä ns.maalaisjärkeä ja on uskonut sen jo kuolleen sukupuuttoon tässä nykyisessä illuusioiden ja vihervasemmistolaisen  utopia-ismien temmellyksessä, joita kaikensortin helppoheikit pitävät toteeminaan, niin Pirkkahallissa maalaisjärki oli läsnä ja siellä sitä maalaisjärkeä oli kaikkien puheenvuoroissa professoreista työmiehiin ja marjanpoimijoista marjan kasvattajiin.  Kaikesta ei oltu samaa mieltä, mutta ketään ei tuomittu eikä ristiinnaulittu mielipiteestään, vaikka kilpailevat puolueet ja media olisikon toivonut että puoluekokous olisi tehnyt ”Soinit”.

Se mikä ei tapa se vahvistaa ja kun meidän puheenjohtajamme Riikka Purran hentoiset hartiat on eturintamassa kestänyt poliittisten mies- ja naisoletettujen vihollisjoukkojen tykkitulen, niin sen tulee kestämään myös meidän yli 600000 äänestäjiemmekin selkäranka ja vaikka se välillä taipuisikin, niin taitu ei koskaan.

Ja jos joku kuvittelee, että nyt on perussuomalainen viimeinenkin kivi tullut käännetyksi saatanan maan päällä olon tullut vahvistetuksi, niin ehei, jos vaikka nyt pieni hengästryshetki median ja vihollisen leireissä onkin, niin sitä suuremmalla voimalla he pian taas vyöryttävät armeijaansa meidän ”Mannerheimlinjaamme”  vastaan, mutta me olemme valmiina, vaikka sitten Putineja taivaalta satelisi, niin Vaasan veri ei vapise, eikä Kauhavan rauta ruostu.  Perussuomalainen syö rautaa ja paskantaa kettinkiä.

No, tänään sitten saadaan tätä maalaisjärkistä herkkua ja kaupunkilaista tolkkua lisää puoluekokouksen merkeissä, kun Jussi kukitetaan presidenttiehdokkaaksi ja Riikka linjapuheessaan heittää pelastusrenkaan kilpailijoilleen ja toivottaa että eivät poliittisiksi broilereiksi muuntautuisi   perussuomalaisten hautajaisia odotellessaan.

Kaikki perustuslailliset oikeudet kaikille Suomen kansalaisille, rotuun ja askeleen pituudesta riippumatta, mutta minun kotipihani lipputankoon ei koskaan tulla sateenkaarilippua nostamaan, se kuuluu sinivalkoisen lipun yksinoikeuksiin ja se on jakamaton.

Hyvin menee………… mutta menköön,……  mennään tuon suon yli että heilahtaa.

 

4 vastausta artikkeliin “Kaveria ei jätetä.”

 1. Kaatuu lakoon kuin syysvija syksyn myrskyssä.
  Pitkät puheet ja oman selän taputtelu sulkee silmät siitä, mitä 80 % kansata halua.
  20 %: persujen huutosakilla tätä maata ei johdeta !
  Purra oikein yltyi jeesustelemaan.

  Muuten eilen pisti silmään Koulukatu 11 kohdalla, kun muslimi taksikuski samaan aikaan pani pahvin autonsa eteen, hiljentyi, levitti rukousmaton ja kumartui pää maahan, ja pyllisti Pirkkahallille päin.

  1. Kokoomus halusi perussuomalaiset hallitukseen, jotta edellisen kauden sirkukselta vältyttäisiin ja päästään maata rakentamaan takaisin köyhyydestä rikkauksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *