Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun…..

Minua vähän hu/vitutti, kun eilen tein blogin ( Tuppurainen ), että kuka olisi mahdollisesti seuraava demareiden puheenjohtaja, kun nykyinen sanoi lyövänsä hanskat tiskiin ja ”aivot” narikkaan, kun mikään ei enään tunnu miltään kullan vaihduttua pronssiksi.  Niin minua kiellettiin spekuloimasta ja jos ei ihan suoraa kiellettykään, niin sitä pidettiin kuitenkin sopimattomana käytöksenä ja että kyllä demarit itse osaavat johtajansa valita ilman meitä spekulanttejakin.  Että näinkö pohjalle ollaan jo vajottu, kun jopa Pirkan blogissakin joutuu miettimään mitä voi kirjoittaa ja mitä ei, ettei vaan kenenkään mieltä pahoittaisi.

Mutta spekuloin nyt sitten vaikka näillä hallituskuvioilla, kun siihen mielensä pahoittaja sentään ”antoi luvan”.

Ajattelin, että kokoomus hallituksen kasaajana ottaa kaksi suurta riskiä seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Ensimmäinen on perussuomalaisten mukaanotto hallitukseen ja toinen on perussuomalaisten jättäminen hallituksen ulkopuolelle

Sillä hallituskumppanina perussuomalaiset tulevat kyllä pitämään huolen, että pilkut ja pisteet ovat täysin niillä paikoilla mihin ne on hallitusohjelmassa kirjattu ja vaikka muut  koalitio puolueet omaa hyvää saavuttaakseen tuppaisivatkin hallitusohjelmaa lukemaan kuin piru raamattua, niin persut kyllä pitävät huolen, että kehykset eivät pauku ja juna kulkee koirien haukunnasta huolimatta.

Mutta se toinen vaihtoehto olisi kokoomukselle ensimmäistäkin riskialttiimpi, jos se suuren vaalivoittajan jättää oppositioon joihinkin ihmisvastaisiin jorinoihin ja arvoihin vedoten.  Sen jälkeen jos perussuomalaiset sysätään oppositioon, niin he kasvavat siellä entistäkin suuremmaksi, kun kokoomus vastaavasti laihtuisi  sinipunassaan niin, että saunassakin löyly menisi ohitse.

Perussuomalaisuus hallitsee jo suurinta osaa suomea ja jos oppositioon joutuvat, niin seuraavien vaalien jälkeen maa olisikin keltainen Hangosta ”Petsamoon”.

 

14 vastausta artikkeliin “Kyllä minä niin mieleni pahoitin kun…..”

 1. Maaseutu on perussuomalaisten ja etelän pieni alue kokoomuksen.
  Mitenkähän kokoomus työllistää maaseudun persut – ottamalla heiltä leivän suusta ja antamalla keppiä ja porkkanaa?

 2. Kun annan kantani jostakin asiasta se ei tarkoita että olisin jonkin suunnan kannattaja

  Olen sitoutumaton Suomen kansalainen enkä aio sitä linjaa muutella mikään asia ei ole noin suorasuuntaista missään asiassa

  Eikä se muuksi muutu en liioin pahoita mieltäni jos emme ole aina samaa mieltä kaikessa terv tepivaari

 3. Sain persut hermostumaan tuolla US:n palstoilla, kun kuvasin hallituskatstrofia persujen vallattua ”purkin”:

  ”Suomen upea historia tähän päivään saakka, nyt saavutettuna kansaivälisenä toimijana, EU:ssa, Natossa ja maailmankuulussa naisjohdossa pakittaa poliittiselle keski-ajalle, ellei jostain löydy laivallemme uutta kapteenia torjumaan raakalaiset impivaaralaiset merirosvot, jotka seipäin ja puunuijin yrittävät kaapata laivamme.”

  Toivotaan, että ruumassa riittää tilaa kaleereille.

  1. Enpä ole tiennytkään, että kaleereita kuskataan ruumassa.
   Olen aina luullut, että niillä soudetaan, mutta aina oppii uutta…

   1. Orjiahan kuljetettiin laivojen tavaratiloissa niin ahtaasti, että siitä on piirrustuksiakin, kuinka varpaat toistensa suissa mahtuivat vieläkin pienempään tilaan. Aikanaan erään amerikkalaisen sukuselvityksistä katselin dokumentteja ja kuvia.

    1. Tuon jenkin joku isosisoisä oli ollut tällaisen laivan kapteeni, ja sukuselvityksissä oli jotakin dataa montako lastillista oli tuo mahtava seilaaja vienyt ali-ihmisiä laivassaan.

 4. Kaikki palstalaiset eivät ymmärrä, mitä ”spekulointi” tarkoittaa. Sanakirjakin ehkä viety kaniin?

  1. Kyllä se spekulointi tiedetään mitä se on todellisuudessa mutta vaalit meni jo niissä tuli huono tulos toisille ja toisille sitten parempi terv tepivaari

 5. Vanha sanonta pätee se koira älähtää johon kalikka kapsahtaa terv tepivaari

 6. Se on rikkautta että meillä Suomessa saa vapaasti olla eri mieltä tai samaa mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *