Kyllä on ”asiantuntijuuden” rima todella matalalla.

Timo ”Juudas”  Soiniin ei voi olla törmäämättä, kun niin kokoomuksen verkkouutiset, kepun suomenmaa kuin  demareiden demokraattikin häntä kuulevat politiikan asiantuntijana, lisäykseni tietenkin myös IL, IS ja Yle.

Ainoa joka ei koomikon katkeruutta sivuillensa laita on suomen uutiset, sillä miksi ruokkisi tolloa….anteeksi trollia.

Itse koen myötähäpeää Soinin puolesta, koska hän todella uskoo yhä olevansa korvaamaton ja erehtymätön, eikä huomaa että muut pitävät häntä pellenä.

Jos Soinikin olisi suoraselkäisesti hyväksynyt puoluekokuksen demokraattiset päätökset ja sanonut että pulinat pois, niin hänestä olisi historiankirjoihin jäänyt jokin muu kuin Juudaksen leima ja kun vielä johdatti opetuslapsensakkin poliittiseen kuolemaan, niin harvalla on tällainen cv.

On paljon puheenjohtajia, jotka jäsenistö on laittanut vaihtoon, mutta en kyllä ketään muuta entistä puheenjohtajaa tunne, joka vuosi tolkulla vinkuu medioissa omaa täydellisyyttään.

Jääköön tämä päivä minun osaltani viimeiseksi, kun Soinista kirjoitan.

 

10 vastausta artikkeliin “Kyllä on ”asiantuntijuuden” rima todella matalalla.”

 1. No, kun muu, uskottava lehdistö hänestä kirjoittaa, niin valemedia ei.
  Mutta sama perusvirsi on kuin nykyiselläkin, paluuta menneisyyteen, jossa oli kaikki paremmin, konservatismi, uskonnollisuus, abortti pois niin kuin Trumpin porukka !

 2. Soinista on moneksi, kuuntelen valikoiden, puheissaan on välillä hyvinkin tolkkua ja toisinaan on hän omissa omituisissa jämähtäneissä maailmoissaan. Koen hänet enemmänkin värikkäänä monessa mukana olleena vanhempana miehenä. Poliitikkona ja puoluejohtajana saavutukset olivat surkeita. Kyllä minä Tuomiojaakin kuuntelen mielenkiinnolla vaikka en hyväksy hänen lukkiutunutta suuntautumistaan punaiseen. Tarja Halosta en pitkään jaksa kuunnella, se on kyllä ongelmani.

  1. Onhan näitä kuten Matti kirjoitat ja yksi joka suunsa avaa, niin minä suljen korvani ja silmäni on Saarikko.

   1. Sama minulla, hänessä on jotakin, en tiedä onko se hänen tapansa puhua, puheen sisältö, elekieli vai mikä mutta en pysty sietämään. Kumma juttu kun perinteistä Keskustaa vastaan ei minulla suurempia antipatioita ole. Sitäkin vähän kummeksin että miksi Keskusta jatkaisi hänen puheenjohtajuudessaan vaalitappion jälkeen.

    Vai olisiko minulla kuitenkin vain peiliin katsomisen paikka.

    1. Sillä on merkitystä, mikä on ulosannin tapa, ääni, maneerit, puhujan habitus, olkoonpa kuinka sujuvaa tahansa.
     Saarikko tietää asiansa, mutta muu onkin sitten vastenmielistä katsottavaa ja kuultavaa ihan kuin toinenkin poliitikko, Purra, mutta kiihko silmissä ja naamassa.

  2. Siinä on kaksi huippuällistä ja kokemuksellista poliitikkoa, joiden puheen epäselvyys häiritsee pahasti.
   Halosella synnynnäinen puhevika. Tuomioja ikääntyessään mutisee.
   Jakavat vahvasti poliittisia mielipiteitä. Mutta, kun sen tietää.
   Mutta, ovat he tietävämpiä kuin tusina persuja.

 3. ”Timo ”Juudas” Soiniin ei voi olla törmäämättä…”, kun käy paljon metsäpoluilla ulkoilemassa, niin menneen talven latukepeillä on vastaavanlainen ominaisuus 🤣

  Vakavasti puhuen Soinilla on joskus ihan kirkkaita hetkiä, mutta sitten on niitä todella sakeita”nostaisin Kepun kuukaudessa suureksi puolueeksi”.

  Tavallaan ymmärrän sen, miten tuollainen uhma hänen ajatusmaailmaansa on rakentunut, mutta kyse on harhasta, vääristyneestä käsityksestä PerusSuomalaisen puolueen lähihistoriasta.

 4. Arvi:

  ”Itse koen myötähäpeää Soinin puolesta, koska hän todella uskoo yhä olevansa korvaamaton ja erehtymätön, eikä huomaa että muut pitävät häntä pellenä.”

  Justiinsa tällaista henkilöä tarvittaisiin Brysselissä jos ketä.

  Timbe voisi hyvin olla puolueen sitoutumattomana ehdokkaana ensi vuoden vaaleissa. Vastaisi kahtakin Jaakonsaarta ja viittäkymmentä Pietikäistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *