Laittomuuksilleko pitäsi kiitosta osoittaa….ei saatana.

Sillä maalaisjärjellä joka minulla on ( ei muuta olekkaan ) niin en jaksa olla taivastelematta sitä, että miten on mahdollista, että Suomessa sallitaan sellainen toiminta, jonka annetaan laittomasti toimia laillista,  demokraattisesti valittua lainlaatijaa ja toimeenpanovaltaa vastaan ja vieläpä jopa ilman rankaisemista.

Tälläkin hetkellä ja muutama viikko aikaisemminkin maassamme on tämä korporaatio aiheuttanut yhteiskunnallemme ja yksilöille mittavat taloudelliset ja sitä kautta henkisetkin vaikeudet toiminnallaan, jota valkokaulus sosialistit johtavat ja masinoivat norsunluutorneistaan.

Kun ajatellaan kuinka meillä ”maa makaa” verratessa muihin pohjoismaihin, niin ei ole vaikeata osoittaa sormella suurinta syyllistä sille, että ulkomaankauppa ja investointien saaminen maahamme on estynyt korporation vallankäytön seurauksena ja tätä kehdataan vielä sanoa ja mainostaa köyhien ystäväksi.

Nytkin hallitus on vielä tätä korporaatiota ja sen valtaa käsitellyt silkki hansikkain ja jos itse olisin nyt päättämässä työlainsäädännästä pykälineen, niin olisin kyllä laittanyt työkintaat käteeni ja laatinut sellaiset lakkopykälät rangaistuksineen, että hyvin äkkiä olisi korporaation vasemmistolle varatut miljoonien  vaalikassat huutaneet ei oota, jos perseitä kovin pitkään ja usein penkkiin hinkattaisiin.

Olen sitä mieltä, että nyt on turhaa rahan ja ajan haaskausta neuvotella enään taantumuksellisen korporaation kanssa pidempään, vaan pitää tehdä ne toimet joita hallitusohjelmassa edellytetään ja mieluimmin vielä etu painotteisesti, sillä mitä nopeammin se tapahtuu, niin siitä hyötyy ja kiittää koko yhteiskunta aina siihen köyhimpään kyykyssäolijaan asti.

Nyt kauhistellaan maassamme vallitsevaa rakennusalan taantumaa konkursseineen, mutta itse katson sillä olevan tervehdyttävä vaikutus pitkässä juoksussa koko alaan ja  sillä tiedolla joka minulla on ( ja se ei ole vähäinen ) itse alalla koko työikäni työskennelleenä, että se muistutti jo villiä länttä koijareineen ja hämäräyrittäjineen ja veronkiertäjineen, joten siinä mielessä kun matäpaiseet poistuvat näyttämöltä, niin siitä voi vasta tervehtyminen alkaa ja päästään puhtaammalta pöydältä taas pytinkien tekoon.

Piti vielä  itärajasta kirjoittaa näin muutaman kilometrin päässä siitä tällä hetkellä olevana, mutta jääköön toiseen blogaukseen, muuten tämä hipoo jo vastoin ylläpitäjän suosituksia pituudessaan.

23 vastausta artikkeliin “Laittomuuksilleko pitäsi kiitosta osoittaa….ei saatana.”

  1. Jospa nyt odotetaan rauhassa ja annetaan vaalien päättää demokraattisesti kuka ja ketkä maatamme johtaa ja lait laatii, eikä huutoäänestyksin valita johtajia puna-armeijaa mukaellen.
   Ja nämä puusilmäjuristit ja perustuslaki ”asiantuntijat” voivat tunkea ajatuksensa sinne mistä ne ovat lähtöisinkin, eli sinne mihin ei aurinkokaan paista.

 1. Eduskunnan perustuslakivaliokunta koostuu poliittisista puolueista politikkoineen, joten karkeasti arvioiden siinä on pukki kaalimaan vartijana.
  Ja aina, siis sanon aina päätös valiokunnassa noudattaa hallituksen tahtotilaa sen enemmistön turvin, niin ennen, nyt ja myös tulevaisuudessa, ellei maahan saada aikaiseksi perustuslaki tuomioistuinta.

   1. Eihän se ole sen laittomampi tai laillisempi kuin muinakaan, aikaisempina hallituskausina.

  1. Mika,- Tämä ei näytä olevan kristallin kirkkaana tiedossa kaikilla, ei ainakaan sillä suunnalla jota avaukseni käsitteli.

    1. Vaan eduskunta on laillisesti valittu, hallitus on laillisesti valittu ja perustuslakivaliokunta valvoo laillisuutta.
     Punademu näköjään ymmärrä/hyväksy demokratiaa, vaikka syynä on kyllä se, ettei punaviherdemuhallitusta valittukaan jatkamaan holtitonta puuhasteluaan.
     sinänsö huomautan, että viime halltuksen puuhastek´luihin se perustuslakivaliokunta sai todella otaa jatkuvasti kantaa.

    2. ”Lakien oikeellisuutta valvoo perustuslakivaliokunta, jonka hyväksymisen jälkeen ne hyväksyy vasta Eduskunta. Selvisikö”

     Oliko tämä itsestään selvä asia sinulle uutinen?

     1. Tarkkaan ottaen.

      ”Perustuslain mukaan valiokunnan tehtävänä on antaa lausuntonsa sen käsittelyyn tulevien lakiehdotusten ja muiden asioiden perustuslainmukaisuudesta sekä suhteesta kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin.”

       1. Tainnut joidenkin demlalaisten oikeusoppineiden tulkinnat perustuslaista mennä sukkana sisään, kuten niin moni muukin tapaa mennä.

        Perustuslakivaliokunta on tehtävänsä hoitanut kuten aiemminkin.

 2. ”Nyt ei ole hoitanut ja se on juuri vahvan kritiikin kohde. Ennenkuulumatonta öykkäröintiä.”

  Joopa joo.

  Minkä lausunnon perustuslakivaliokunta on jättänyt antamatta jos se ei kerran ole tehtäväänsä hoitanut?

  1. HK:n mielestä sen pitäisi torpata kaikki lakiehdotukset, jos eivät tule upnavirhesakilta – jonka lakiehdotuksia torpattiin massiivisesti…

   1. Sinänsä näyttää tuo punademuideogia sietävän punavirheiden mokaukset kritiikittömästi, mutta normaalin laillisen toiminnan se haluaisi torpata kaikin keinoin.
    Nytkään tuo hk ei kykene esittämään yhtään asiaa, missä olisi toimittu lain vastaisesti, mutta räksyttää suu vaahdossa.

  1. Kuka tahansa vähintään kansanedustajat ja juristit saavat arvioida perustuslakivaliokunnan toimintaa, jos se toimii vain puolue-etujen mukaisesti. Sen pitää toimia lain ja lain hengen mukaisesti ja parlamentaarisesti oikeudenmukaisesti.
   Vestman voi huudella omista mokistaan mitä tahansa. Maine meni.

   1. Höpö höpö, perustuslakivaliokunta on toiminut kuten pitää.

    Näissä on se hyvä puoli, että kaikki asiakirjat ovat julkisia, kunhan asiat on käsitelty.

    Ei näitä tarvitse arvailla.

Kommentoi