Maaseudun tulevaisuus kysyy, saako naapurin tontille rakentaa ?

En ole kepulainen ja olen melko varma tai itseasiassa täysin varma, että minusta ei koskaan sellaista tulekkaan.

Siksipä ihmettelen mahottomasti, että kun ovat muutamassa vuodessa onnistuneet kannatuksestaan veistämään pois puolet, niin silti ei kyetä tai eikö osata kurssia reivata ylös siitä juoksuhaudasta jossa nyt makaavat.

Poliittinen tervehtyminen olisi vaalien jälkeen lähtenyt varmasti oikeistohallitukseen osallistumalla, mutta nyt sitten jäätiinkin tuleen makaamaan vasemmistotovereiden rinnalla ja huutamaan kuorossa uraata hallituksen suuntaan.

Ja näin katsomosta käsin politiikan penkkiurheilijana voin vain ihmetellä sitäkin, että eikö kepusta löydy muuta puheenjohtajaa nykyisen tilalle, joka on ollut ja on  keskeisessä roolissa kepun matkassa nykyisille prosenteilleen. Istuu yhtä tiukasta paikallaan kuin paska Junttilantalon seinässä.

Nyt kun oikeistohallitus ja maatalousministeri Essaya on lähtenyt käärimään hihat alkutuottajien ja itseasiassa koko ruokaketjujemme tilanteen ja kannattavuuden parantamiseksi kepulaisten jäljiltä, niin sen jälkeen voidaankin hyvällä syyllä sanoa, että mihin enään kepua tarvitaan.

On se poijaat mukava seurata kepun oppositiopolitiikkaa jossa huutavat, että hallitus toteuttaa talonpojan tappolinjaa, vaikka ovat itse olleet  vuosikymmeniä tämän tappolinjan arkkitehtinä.

Joten jos nyt lähdettäisiin kepun tervehtymisessä aluksi helpommasta päästä, niin nykyisen puheenjohtajan ja koko puheenjohtajiston vaihto olisi se ensimmäinen toimenpide, ennenkuin koomassa oleva puolue voidaan herättää, sen jälkeen onkin hyvä puhtaalta pöydältä uuden johdon lähteä nostamaan Alkio takaisin kunniaan ja viedä nykyisen puheenjohtajan muotokuva pannuhuoneeseen.

Vaikka eipä silti, nykyisen kepujohdon ja heidän toveripolitiikkansa tulee kansalaisille näyttämään käytännössä, että perussuomalaiset ovat tulleet jäädäkseen keskeiseksi maaseudun ihmisten ja elinkeinojen puolustajaksi, joten laulakoon kepu jatkossakin omaa intternationaaliaan ja vetäköön vain uutta punaa poskiinsa, niin vanhakin näyttää nuoremmalta.

 

 

16 vastausta artikkeliin “Maaseudun tulevaisuus kysyy, saako naapurin tontille rakentaa ?”

 1. Kepu oletti varmasti Olli Rehnin olevan lähtölaukaus kannatuksen piristysruiskeeksi, mutta itse luulen tai tiedän, että se ruiske on nukutusainetta, jossa uni senkuin syvenee.

 2. En pysty minäkään ymmärtämään miksi Keskusta yhtäkkiä on kääntänyt kurssinsa, ryhtynyt vasemmistolaiseksi puolueeksi. Räikeä ristiriita vallitsee puolueen nimen ja sen harjoittaman politiikan suhteen.
  No vasemmistolaiset tykkäävät ja oikeistolaisia tilanne kirveltää.
  Nähtäväksi jää kääntääkö Keskusta kurssiaan vai näivettyykö pois.

  1. Matti

   ”En pysty minäkään ymmärtämään miksi Keskusta yhtäkkiä on kääntänyt kurssinsa, ryhtynyt vasemmistolaiseksi puolueeksi. Räikeä ristiriita vallitsee puolueen nimen ja sen harjoittaman politiikan suhteen.”

   Puheenjohtajatar on kulttuurimarxilaisen talousfoorumin opetuslapsi. Marxistit vievät metsien ja maidensa omistajan oikeudet isänniltänsä ja emänniltänsä.

   Pj. -valinnan tehnyt elin lienee kulttuurimarxilaisten valtaama?

   Seurauksena PS valtasi keskustan alueet. Eiväthän maaseudun asukkaat tyhmiä ole.
   Tekemieni vaalikonetestin perusteella moni keskustalainen meni vaaleihin PS-teemoilla. En ole tutkinut heidän äänisaaliitaan. Ehkä moni äänestäjä katsoi parhaaksi äänestää PS-puoluetta suoraan.

   Moni maaseudun asukas kunnioittaa kansallista kulttuuriperinnettä, jonka marxilaiset pyrkivät hävittämään.

   Kulttuurimarxilaiset Marin ja Saarikko estivät yhteistyön kansallisvaltioita ja kansalliskulttuureita kunnioittavan PS:n kanssa, vaikka sekä demareilla että keskustalaisilla olisi ollut yhteisiä tavoitteita PS:n kanssa.
   Tuliko Marinille ja Saarikolle määräyksiä ylempää?

   Nyt älyä omaaville kansallisuuttamme kunnioittaville demari- ja keskustakansanedustajille jää mahdollisuus pyrkiä PS:n eduskuntaryhmään, kokoomuksen eduskuntaryhmään tai KD:n eduskuntaryhmään.

 3. Essayah vaikuttaa tarttuneen toimeen kovemmalla intesiteetillä kuin Kepulit aikoihin, vaikka he ovat olleet olevinaan maaseudun puolella.

  No Kepuleille on aina ollut tärkeintä poliittiset hillotolpat ja sehän se oli maakuntauudistuksenkin pihvi.

  Betonoidaan valtaa maakuntiin, mutta perkules kun sekin vaatii pitkässä juoksussa kannatusta, jota ei enää ole,

  No ihmekö tuo, kun Kurvinen kumppaneineen neljä vuotta levitti intersektionaalisen feminismin nimellä kulkevan uhrikultin ilosanomaa tupailloissa kuin myös mahdollistivat, että ilmoituksella sedästä tuleekin täti.

  Saattaa siinä maaseudun konservatiivit olla ihmeissään, että nuotko nyt ihan oikeasti ovat heidän asiaansa ajamassa.

  1. Mika

   Arvelin jo etukäteen, että soten ongelmat tulevat jäämään persujen vastuulle. Hirveän kamalan kauhean ankara tilanne.

 4. Maaseudun puolueen muuttaminen kepuksi vei pohjan. Vennamo vei osan ja vennamolaisuuskin kuopattiin. Kepu on oikeistolaisten käsissä joten kepu kuihtuu.
  Savosta osti tuttavani kesämökin ja päätti sittemmin rakentaa nukkuma-aitan jolle lupaa hakemaan: Lupaviranomainen katseli papereita ja sanoi ettei siellä ole heidän tietojensa mukaan ensimmäistäkään rakennusta? Olihan siellä mutta ei luvanvaraisesti tehtyjä.

  1. Mitäs prinsessa ruususen unta se Niilo on nukkunut, kun sanoo kepun olevan oikeistolaisten käsissä.

 5. Kepuhan lypsi ihan vitusti edellisessä hallituksessa omilleen, se mihinkään vasemmalle ole siirtynyt. Kepulla on rakenteellinen ongelma, sen äänestäjät on kuolemassa sukupuuttoon. Siinä ei paljon puhisjohtajiston vaihtelut auta, vaikka jostain olisikin kaivettavissa puolueen sikariportaaseen tynkkysmäisen viiltävän älykäs somesivaltelija ja vaipoissakonttaaja.

 6. Kun itse sanoo ettei ole kepulainen eikä sitten kuulemma edes tule siksi

  Tuossa tilanteessa voi katsella peiliin ja sanoa eihän se kepu tule tekeen sellasta politiikkaa ja ala juoksupojaksi kellekkään

  On turha haukkua joka suuntaan ei sillä ainakaan luottamus nouse jos haukkuu hallituksessa olevia

  Eikä se kepu missään tulessa makaa

  Opposition haukkumisia jotenkin ymmärrän terv tepivaari

 7. O´Sullivanin laki: Kaikki organisaatiot, jotka eivät ole oikeistolaisia, muuttuvat ajan myötä vasemmistolaisiksi.

  1. Karjalainen

   Saarikko on kulttuurimarxistisen talousfoorumin opetuslapsi ja Kurvinen vaikuttaa pölähtäneeltä.

 8. Niilo on siinä oikeassa, kun Maalaisliitto meni ja vaihtoi nimensä Keskustapuolueeksi. Luulivat sillä ratsastettavan kaupunkeihin ja vielä niiden keskustoihin. Eivät muistaneet, tai ymmärtäneet, että asfaltilla ei kasva mikään, korkeintaan joku voikukkanen.
  Lisäksi menivät tekemään muutaman virheellisen puheenjohtajan postin ja potkivat yhden hyvän lappalaisen naisihmisen takaisin Lappiin. Eivät oikein vieläkään anna periksi, vaikka ovat kaikki mahdolliset asiat ajaneet sille asfalttipellolle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *