Puujalkainen hallitusohjelma panee perseet penkkiin

… siinä se työmarkkinauudistus on. Hallituksen suunnitellut sosiaalitoimen, työmarkkinoiden ja maahanmuuton kriteerien muutokset ja toimet vievät Suomen luottoluokituksen sarjaan Ö.

Tuho taloudessa odottaa. Tuho asuntomarkkinoilla odottaa. Tuho teollisuudessa odottaa. Tuho kotitalouksissa odottaa.

https://yle.fi/a/74-20045667?utm_source=social-media-share&utm_medium=social&utm_campaign=ylefiapp

 

 

10 vastausta artikkeliin “Puujalkainen hallitusohjelma panee perseet penkkiin”

 1. Vaikka eduskunta on vielä lomalla, niin oikeistohallituksen ministerit ovat jo olleet hallituksen ohjelman hyväksymisen jälkeen työn touhussa ja laittaneet taseet töihin, eli ”määränneet” ministeriöidensä virkamiehet tekemään ja valmistelemaan päätöksiä, jossa edellisen hallituksen velan varaan rakentuva hyvinvointi muutetaan siten, että ei kuluteta enempää kuin tienataan. Vasemmistohallituksen jäljiltä ei yhdessä hallituskaudessa vielä saada muuta kuin suunnan kääntäminen kakun kasvattamiseen ennen sen syömistä ja valtiolaiva kääntyy hitaasti, eli on helpomi rikkoa kuin rakentaa, sen perinnön toverit meille jättivät. Nyt maata johtaakin hallitus edestä, eikä piiloudu vaikeiden asioiden taakse piiloon kannatuksen laskua peläten.

  1. Mitään ei ole Eduskunta hyväksynyt, ei kerrassaan mitään ! Katsotaan kestääkö perse merivettä, kun työmarkkinat alkavat sanomaan, ei käy !
   Tämän taisi sanoa Soini.

 2. Oikeistodiktatuuri ei taida toimia?
  Aika näyttää mihin se johtaa.
  Edellistä hallitusta moittimalla ei asiat korjaannu.
  Köyhät kyykkyyn ei maata pelasta.

 3. Pitäisikö meidän ottaa oppia tanskalaisilta?
  Tanskalla menee hyvin. Maaliskuussa 2023 Tanskan työttömyys prosentti oli 2,8.
  Tanskalla on toinen jalka EU:ssa ja toinen pohjoismaissa. He ovat valmiita livahtamaan kummalle puolen tahansa tilanteen niin vaatiessa.

 4. Tanskassa huolehditaan työttömäksi jääneistä uuteen polkuun.
  Meillä sakkaa jopa vieraskieliset heitä sossun varassa jo 26% ja niitäkö lisää? Turvaa heikennetään ja aikuiskoulutuksesta tingitään?

 5. Tuon että Tanskalla on toinen jalka EU:ssa, toinen jalka pohjoismaissa luin Matti Issakaisen blogista ”Tanska on onnellisten ihmisten maa” 15.5.2017. Issakaisen mukaan Tanskan entinen pääministeri on sanonut niin. Lähde jäi vain minulta mainitsematta.

 6. ”Maat ovat eri puusta veistettyjä, eivätkä ole mitenkään vertailukelpoisia.”

  Tiedä tuosta ovatko maat vertailukelpoisia, Tanskalla ei ole metsiä eikä juurikaan luonnonrikkauksia, mutta Tanskan demarit ovat eri puusta veistettyjä kuin Suomen demarit. Osaavat ja uskaltavat tulkita Marxia ja kulttuurimarxismia tarvittaessa ”tanskalaisella” tavalla.👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *