Minä olen herra sinun Jumalasi, älä pidä muita jumalia, aamen !

Suomi on tasavalta ja kansanvaltainen monipuolue demokratia, mutta kuten ollaan nähty ja kuultu sodanjälkeisessä historiassamme, niin moniääninen se ei ole ja jos sitä moniäänisyyttä joku/jotkut  haluaa edistää ja potkia ns. yli aisojen tätä yhden totuuden hegemoniaa vastaan, niin nopeasti se/ne vaijennetaan kuoliaaksi pois silmistä, pois mielestä.

”Kekkoslandiassa”, eli YYA Suomessa ei sallittu kuin yksi totuus ja joka tähän ei alistunut, niin sai isänmaavastaisen leiman otsaansa ja ikuisen kadotuksen pois niistä päätöksenteon pöydistä, jossa UKK perässähiihtäjineen istuu.

Mutta ei se Kekkosen perinne minnekkään ole hävinnyt nyky Suomesta, ilmansuunta vain on vaihtunut idästä länteen.

Sillä se on taivahan tosi, että jos nyt kritisoit esim.Natoa ja olisit toivonut maamme jatkavan vanhalla ulkopolitiikan doktriinilla puolueettomana kansakuntana, niin sen seurauksena joudut nopeasti häpeäpaaluun kaikkien pilkattavaksi Putinin kätyrinä.  Eli moniäänisyys kyllä sallitaan, mutta siitä joutuu sen nimeen vannovat kantamaan raskaat seuraukset.  Tämä ei ole oodi Putinin hirmuhallinnolle, vaan esimerkki kuinka mielipide esittäjineen teilataan, jos ja kun se ei ole valtavirtaa.

En tässä nyt ala luettelemaan muita esimerkkejä, niitä on paljon jossa on viisaampaa vaijeta jos aikoo politiikan tähtitaivaalla vielä loistaa.

Ilmasto uskovaisuus.

koranan foliohatut ja myssyt.

Saulin saappaat.

Pride.

Maahanmuutto rikkauksineen.

Trump.

EU.

jne jne.  Joten pitää ajatella  mitä sanoo, ettei yht´äkkiä sano mitä ajattelee, eli pitää laulaa sen lauluja jonka leipää syöt, muuten loppuu leipä.

 

2 vastausta artikkeliin “Minä olen herra sinun Jumalasi, älä pidä muita jumalia, aamen !”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *