Minkä vasemmisto hajottaa, sen oikeisto korjaa.

Minä en nyt kirjoita siitä  mitä tapahtuu  JOS,  vaan  kirjoitan siitä mitä tapahtuu   KUN.

Nyt on alkanut vihervasemmiston suunnalta kuulua hirveä  älä mölö ja pirujen maalaileminen seinille, kun Orpo sanoi haastattelussa, että yhteistyölle persujen kanssa ei ole ylitsepääsemätöntä estettä ja  että  nykyisenkaltainen demaripolitiikka ei heille sovi.

No, mitäs sitten tapahtuu jos tämä nykyinen hallituspohja saa kansalta valtakirjan jatkaa TÄYSTUHO  II.sena     EI TAPAHDU MITÄÄN,  ei lähde kansalaiset kaduille huutamaan ja melskaamaan ja rikkomaan sitä mikä ei ole hänen omaansa, vaan todetaan, että pulinat pois, kansa on puhunut, sitä ei tapahtunut tämän hallituksen aikana, eikä tulisi tapahtumaan vastakaan.

Mutta annas olla, jos seuraavat neljä vuotta meillä onkin persujen ja kokoomuksen ja joidenkin sirpalepuolueiden varaan kasattu koalitio, jossa vihersosialistit on laitettu istumaan oppositionpenkeille, niin johan on ulkoparlamentaariset korporaatiot kannattajineen kiljumassa  ja vetämässä Purran ja Orpon näköisnukkeja hirteen lähimpään lyhtypylvääseen.  Ja AY tulee pistämään persettä penkkiin pienimmästäkin risahduksesta ja PAKOTTAVAT oman jäsenkuntansa oksentamaan omille kengilleen vaatimuksineen, ennen oman norsunluutorninsa luhistumista.

Joten, on siinä eroa oikeiston ja vasemmiston toimintatavoissa, toinen luottaa parlamentarismiin hävitessäänkin, mutta toinen laittaa hyrskyn myrskyn, kun kansa äänesti väärin.

Tässä on kovasti media aprikoinut sitäkin, että mikä on kepun rooli seuraavalla nelivuotiskaudella ja on pidetty varmana sitä, että kepu siirtyy oppositioon nuolemaan haavojaan tulevan vaalitappion siivittämänä.  Mutta minä en tähän usko, voittipa vaalit sitten kuka hyvänsä, niin kiljuen he mukaan lähtevät vaalituloksesta piittaamatta eikä takkia viedä pesuun, se käännetään vain ympäri ja lähdetään kohti uusia seikkailuja ja pettymyksiä.

 

 

 

10 vastausta artikkeliin “Minkä vasemmisto hajottaa, sen oikeisto korjaa.”

 1. Miten se nyt tähän liittyykään mutta Maaseudun tulevaisuuden kyselyssä vastattiin näin:
  ”64 prosenttia vastaajista ilmoitti kannattavansa menoleikkauksia ja 18 prosenttia veronkorotuksia”
  Kyseltiin siis miten pitäisi valtion taloutta tasapainottaa.

  1. Kysely on ”hanurista” tarkoituksenmukaisuudessaan.
   Suuria leikkauksia haluavat oppositio, sekä hyvätuloiset, joita mikään leikkauslista ei vakavasti haittaa. Sopeutuksia pitkällä tähtäimellä haluavat lähes kaikki.

   Maaseudun tulevaisuuden kysely on kepu-vetoista sekä ip-lehdistö ja MTV on kokoomusvetoisen median mantraa ”talousasiantuntijoiden” säestyksellä.

   Kukaan ei kysy sitä, mitä jos pakollista velkaa ei olisi otettu ja, mikä olisi ollut seuraus sillä nyt ?

   1. Kyllä tässä on kysytty, miksi otettiin holtittomasti velkaa enemmän kuin korona ja sota olisivat aiheuttaneet ja miksi rahaa jaettiin holtittomastikikenlaisille pikacippifirmoille, poiitikkojen puolisiden firmoille ja kunnillekin enemmän kuin koronakulut ovat olleet.
    Kuntien vastuuton taloudenpito palkittiin kysymättä kansalta mitään ja nyt soten tullessa kunnat eivät anna sitä liikaa saatua koronarahaa soten hoitamiseksi.
    Vastausta ei vain ole punviherhallitukselta tullut eikä tule.

 2. Vaikuttaa siltä että kansa haluaa tukea pientä eliittiä kurittamalla itseään?

 3. Maltillinen keskusta-vasemmisto-oikeisto rakentaa ja pitää yhteiskunnan pystyssä. Itsensä tyytyväin laitaoikeisto änkyröineen hajottaa ja haluaa vai ajaa oman lompakkonsa etua ja orjatyötä.
  Pysyvyyttä ja ennustettavuutta tarvitaan maltillisten jatkuvalla yhteistoiminnalla.
  On valitettavaa, että äärioikeiston voimat riehuvat täällä Suomessa ja maailmalla hakien epäsopua ja vastakkainasettelua.

  1. Heikki, kaikella ystävyydellä, niin kyllä sinun ja sinunlaistesi riehuminen ( onneksi teitä on vähän ) lyö laudalta kaikki ääriliikkeet, olivatpa ne vasenta tai oikeaa laitamyönteistä.
   Eikö sinulle tule epätoivoinen olo, kun kaikki sinun riehumisesi esim. persujen suuntaan valuu hukkaan kuin vesi hanhen selästä ja herättää lukijoissa lähinnä myötähäpeää puolestasi, sillä sen kauemmaksi ääri-ihmiseksi ei kukaan tolkun ihminen vajoa.

   1. Ehkä Karjalainen äärehtii kuitenkin vain joka toinen päivä, joka toinen päivä taas ei.

    Huominen, 10.1., saattaa olla varsin seesteinen. Seurailkaamme!

  2. Teillä kotona saattaavat äärioikeistolaiset ja muut höntit höntit riehua. Mutta jos pidät ovet kiinni, niin tuskin naapurit pahemmin häiriintyvät.

 4. Kun Sipilä nousi valtaan, ei tullut välitöntä täystuhoa.

  Tuli kyllä sellainen hidastettuna katseltava junaturma, jota voi kutsua täystuhoksi.

  Jos vaihtoehto on sen toistaminen, liputan oitis Marinille jatkokautta. Orpo ei kuitenkaan ole Sipilä. Toivottavasti ainakaan.

Kommentoi