Nämä maahanmuuttajat ovat vain rikkaus.

Maahanmuutto on rikkaus ja ainakin sellainen maahanmuutto joka kestää keväästä syksyyn ja palaa lähtömaahansa suurempi lukuisena  kuin se oli tänne tullessaan.

Eilen minäkin siivosin 19 asumusta valmiiksi ensikevään tulijoille ja usein tulija onkin sama kuin se joka asumuksesta lähti.

Nämä ”kausityöntekijät” tulevat tänne lentäen omin siivin, ei tarvitse humu Pekankaan uhkailla virkamiehiä heidän tänne saamisekseen.

Hyvin paljon on muuttajia juuri niistä maista, jotka maitse saapuessaan ovat haitaksi koko yhteiskunnalle, mutta lentämällä tulijat toivotan lämpimästi saapuvaksi taivaan täydeltä ja mitä enempi on tulijoita, niin sitä parempi.

Toki näitä kämppiä ei ole koskaan liikaa ja nyt kun rakentajat ovat kortistossa, niin puhdetöinään voisivat näitä värkätä valmiiksi ensikevättä silmällä pitäen, se ei suuria kustanna, vähän viiden tuuman raakalautaa ja naulat päälle.  Mieluimmin pöntön teossa, kun pönttönä lakkorintamassa.

 

4 vastausta artikkeliin “Nämä maahanmuuttajat ovat vain rikkaus.”

  1. Aika monen ”kausimaahanmuuttajan” reitti kulkee tästä saaren yli tai vierestä ja onhan niitä ilo seurata näin syksyllä ja vielä suurempi ilo keväällä kun taas palaavat.

    Tulin juuri pentukoiran kanssa metsästä vapaanaolo harjoituksesta ja onhan tuo syksyinen metsä ihan hiton kaunis väreineen, tuoksuineen ja eläimineen.

    1. Hanhia on kyllä jo alkanut lipumaan pohjoisesta kohti etelää, liekkö päämääränä poikeata ruokailemassa Helsingin keskuspuistossa.

      1. Eikös ne Merimetsot ole siellä Porin suunnalla teidän ”ilonanne” Mika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *