Ns. köyhät ovat vasemmistolle kullin jatke.

Täytyy kyllä sanoa, että sen jälkeen kun Orpon neljän puolueen enemmistöhallitus sai ohjelmansa painatettua keltaisen kirjan kansien väliin, niin on riittänyt kyllä kauhistelua ja paskaa on lentänyt tuulettimeen monelta suunnalta ja se on ollut herttaisen yksimielistä.

Esim. media toistelee toistelemasta päästyänkin samaa valhetta  kuin mitä vasemmiston trollitehtaatkin, siitä pilkkuakaan muuttamatta ja kova kilpailu on käynnissä, että kuka sen nyyhkytarinan köyhän, työmiehen/työttömän , sairaan, opiskelijan, maahanmuuttajan, kehitysvammaisen, soten, jne jne jne kohtalon nopeammin  ja julkeammin hallitusohjelman kauheuksista painattaa lehtiensä sivuille, totuudella ei ole niin kovin nokon nuukaa, pääasia että lehti myy ja kansalaiset saadaan kiihottuneeseen tilaan lakkoilemaan ja marssimaan…….itseään vastaan.

Minua huvittaa edellisen esimerkin lisäksi sekin, kun tuntuu että media on nyt niin kovin huolissaan perussuomalaisten kannatuksesta, että kuinka se tulee kestämään sen jälkeen, kun hallitusohjelma saa lihaa luunsa ympärille.

Mutta voin kyllä lohduttaa mediaa, että se teidän massiivinen vihakampanjointinne rasismistakin perussuomalaisten suuntaan itseasiassa vain lujitti ja lisäsi meidän yhtenäisyyttä ja niin tulee käymään nytkin, kun hallitusohjelma tulee osoittamaan oikeellisuutensa köyhien puolustajana, vasemmiston valhepopulismin vastaisesti.

Työ ja yrittäminen on ainoa asia jolla saadaan köyhätkin kyykystä ylös ja väitän, että tienattu euro,  joka on omalla työllä ansaittu on monien päänupillekkin parempi lääke,  kuin sohvalla makoillen ”tienattu” euro pillerihumalassa.

Ruotsissa vaaditaan jo armeijaa kaduille yhteiskuntarauhan saavuttamiseksi ja olisikohan se meilläkin edessä, kun vasemmisto lähtee toteuttamaan oikeuttaan sirpit ja vasarat työkaluinaan ja johtajaksi valikoituu ne jotka kovimmalla äänellä huutavat.

7 vastausta artikkeliin “Ns. köyhät ovat vasemmistolle kullin jatke.”

 1. Työllisyyttä voitaisiin periaatteessa parantaa eroamalla eurosta. Mutta Orpo kyselee:”Onks pakko erota, jos ei taho?”

  1. Historioitsija Ilkka Hakalehto oli PS:n presidenttiehfokkaana v. 2000.

   Jos olisi valittu, niin olisi valittu. Media päätti, ettei valittu. Ilkka pidettiin pimennossa ja poissa jopa ehdokkaiden yhteiskeslustelusta.

   Ilkka naulasi eurovastaiset teesinsä Suomen Pankin oveen muistaakseni v. 2004. Ilkka oli talouden nobelisti en linjalla, paukapääpoliitikot olivat taas utopialinjalla. Eivät älynneet ottaa oppia edes Holkerin hallituksen seikkailuista.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilkka_Hakalehto

  2. Markku, näin varmasti tapahtuisikin, mutta Suomi on kyllä se valtio, joka viimeisenä hoilaa Eu-hymniä hirsipuuhun talutettaessa.
   Jos nykyinen fiskaaliseen unioniin matkaava EU ja sitä kautta euro hajoaa, niin se tapahtuu kyllä muiden kuin Suomen toimesta ja avittamana.

   1. ”mutta Suomi on kyllä se valtio, joka viimeisenä hoilaa Eu-hymniä hirsipuuhun talutettaessa.”
    —-+
    Kansa vastusti natoliityntää yhtenä miehenä, kunnes muutos tapahtui hyvin nopeasti, kun Kremlin pappakaarti näytti menettäneen järkensä.

    Myös ero unionista saattaa käynnistyä yhtä nopeasti.
    —-

    Nyt on vaarana, että annetaan jenkeille liikaa valtaa rajojemme sisällä.

 2. Vasemmisto elää kurjuudesta, kurjuus on vasemmistolle olemassaolon ehto.

  Toisaalta, onhan se nähty, että rahalla saa ostettua punaisimmankin sosialistin 😂

  1. Vasemmiston tavoite on tehdä Suomesta tasa-arvoinen, jossa kaikki olisivat yhtä köyhiä.

 3. Vasemmistoa voisi hyvin verrata hölmöläiseen joka sanoo, että kattoa ei voi korjata sateella ja poudalla kun se ei vuoda.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *