Olen kansanvaltaista demokratiaa kunnioittava äärioikeistolainen

Ei minulle tuota mitään vaikeutta sanoa olevani äärioikeistolainen ja ei se minua loukkaa millään tavalla jos joku sitä käyttää.

Minä elän ja olen elänyt suomen lakeja kunnioittaen ja noudattaen, vaikka ne eivät aina kaikelta osin olekkaan sitä mitä tasavertaisuudelta odotan.

Puhun ja kirjoitan aina niiden arvojen puolesta, jotka asettavat  AINA suomen edut muiden etujen yläpuolelle, jos se on äärioikeistolaisuutta niin sitten on.

Minusta ne jotka kumartavat ja niiaavat muille kuin suomalaisuutta edustavien ismien edessä ovat ääriainesta, joille itse pyllistän paremman puoliskoni.

Minä annan muiden elää ja annan kaikkien kukkien kukkia, mutta suomineidon häpäisyä ja riistoa en hyväksy ja jos se on äärioikeistolaisuutta niin olkoon.

Toimikoon minun puolestani minkäväriset ja makuiset ääriainekset parhaalla katsomallaan tavalla, mutta silloin edellytän heiltä samaa kuin mitä itsekkin noudatan, eli toimintaa lain puitteissa ja yhteiskuntarauhaa vaarantamatta demokratian keinoin.

7 vastausta artikkeliin “Olen kansanvaltaista demokratiaa kunnioittava äärioikeistolainen”

 1. Vihervasemmistolaisten höyrypäiden toimesta termit kuten äärioikeisto tai vaikkapa rasismi ovat kärsineet niin kovan inflaation, ettei todellisia ongelmia enää tunnisteta vaan nähdään kuunatseja kaikkialla.

  1. Pitää kuitenkin Arvi yhtyä ajatuksiasi siinä, että mikäli ajatusmaailmani on äärioikeistolainen jonkun mielestä niin olkoon.

   Kunhan vaan en herää eräänä aamuna niin ahdasmielisenä, että koen olevani tämän ajan sivistynyt suvaitsevaitsevainen ja kaikki muut ovat kusipäitä.😀

 2. ”Ei minulle tuota mitään vaikeutta sanoa olevani äärioikeistolainen ja ei se minua loukkaa millään tavalla jos joku sitä käyttää.”

  Luulis tommosesta sanojen väärinkäytöstä runoilijan kielikorvan tulehtuvan tai jotain.

  1. Markku,- Minun niin kieli kuin sävelkorvanikin paleltui jo talviso….eiku Säkylän Huovinrinteellä ampumaradan näyttösuojassa vuonna 72 , 36 asteen pakkasessa.

 3. Porterin juonti kasvattaa luonnetta. Kannattaisi ennen vaikeata taistelua rintamalla juottaa sotilaille pullo tai pari.

  1. Ed. kommentti ei ollut tarkoitettu tähän vitjaan, mutta hälläkö väliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *