Ollaan ihmisiä ihmisille, ei koneistoille.

Onhan se vähän väärin, kun heti vuoden ensimmäisenä päivänä pistän teidät  ”ruotuun,”  ajattelemaan vähän omaa käyttäytymistänne ja asettumaan niiden nahkoihin, joita nyt olet ensimmäisenä kivittämässä ja viemässä ”saunan taa” tavattaessa.

Olen  VARMA,  että kaikki te olette niin isänmaallisia, että olipa hallintomallimme vaikka saatanasta ja järjestelmämme johtajineen itse perkeleestä ja olipa heidän tekosensa helvetistä, niin uskollisia olisitte maallenne, ettekä asettuisi isänmaanne petturiksi, vaikka ulkoinen paine siihen neuvoisikin, sillä olette suomalaisia ja puolustatte maatanne viimeiseen hengenvetoon asti, vaikka hiljaa mielessänne epäilisittekin sen oikeellisuutta.

Ja näin tekevät nyt venäjän kansalaiset ja niin tekisitte tekin samanlaisessa tilanteessa suomessa suomalaisina ja jos joku muuta väittää niin hän valehtelee.

Jos joku nyt kuvittelee tämän olevan ymmärryspuhe naapurimaan toiminnalle Ukrainassa niin sitä se ei ole, tämä on vain toteamus ja neuvo hypätä ihmisten saappaisiin rajan takana, jossa ei ole vaihtoehtoa.

 

 

 

 

 

6 vastausta artikkeliin “Ollaan ihmisiä ihmisille, ei koneistoille.”

  1. Älähän nyt Heikki yritä etsiä olematonta neulaa heinäsuovasta, sillä luulin sinunkin kirjanoppineena jo sisäistävän lukemasi, sillä kaikki tämä esittämäsi manipulointi ja valhe on juuri osa sitä koneisto josta alustuksessani mainitsin, niitä ei noukita kuin rusinoita pullasta.

  1. Meinasin tukehtua puppuuni kun huomasin Heikin kehuvan kirjoitustani, että kuinkahan pitkälle vielä päästäänkään näissä kehumisissa, kun jo vuoden ensimmäisenä päivänä hän tyhjensi pajatson.

 1. Kansa jolla ei ole valinnanvaihtoehtoa, mutta onko syy kansassa joka on päästänyt päätösvaltansa tähän tilanteeseen?
  Mietin täss olisiko Paasikiven-Kekkosen linja ollut parempi, kun se Nato ei mennyt heittämällä plakkariin?
  Unkari ehkä yritti ja on nyt kahden tulen välissä pilaamassa meidänkin Natohaaveita.
  Turkki taiteilee samoilla linjoilla ja sekin tullaan aikanaan näkemään.

Kommentoi