Ollos huoleton, poikas valveil` on….

Olen nyt katsellut tätä ”turvapaikkahakijoiden”  polkupyörämarssia maahamme, valuen aina sinne missä puomit ovat vielä ylhäällä.

Ja en taida väärässä olla ( jota kyllä harvoin olen ) kun sanon, että jos Raja-Jooseppikin pannaan kiinni, niin onhan siinä yli 1000 kilometriä vielä lääniä tallustella valitsemastaan paikasta tälle puolelle rajaa, eli on lotto voitto päästä Suomeen vaikka ei olisi veikannutkaan.

Mutta jos näin käy, niin lähellä Itä rajaa kortteeraavana sanon, että jos Suomen valtakunnan raja vuotaa, niin oman reviirini raja kyllä takuulla tule pysymään turisti vapaana.  Eli, jos pihalleni ilmestyy sellaisia henkilöitä, jotka ovat onnistuneet maahamme luikahtamaan ”ohi kirjanpidon”, niin ensiksi ammun yhden varoituslaukauksen ja jos se ei tepsi niin sitten kuti jalkoihin, sen jälkeen käyn kypsästä joulukinkustani leikkaamassa pintaraapaisun saaneelle turistille paksun siivun possun persettä, sillä eihän ketään saa nälkään tappaa, senhän kieltää jo kansainväliset sopimuksetkin.

Turistit tulkaa tuppukylään tänne…..jos uskallatte.

 

7 vastausta artikkeliin “Ollos huoleton, poikas valveil` on….”

 1. … ja paskan marjat. Hallitus nukkuu, Purra putkahti kolostaa vinkumaan itsestään selvyyksiä ja Rantanen koloon ja päät pensaaseen.

  Kaikkihan ovat sitä mieltä, jopa kamreeri Orpokin, että laillisuusvalvojien yli pitää kävellä heti pian ja nyt, mutta nyt mällätään vain asiassa julkisuudessa. Miksi kyvytön ja munaton hallitus märehtii vain leikkauspolitikkansa kanssa. Tekisivät rajapäätökset ja sillä sipuli.
  Purra tuli kolostaan esiin ja Rantanen painui koloonsa. Nyt on taas hyvää aikaa puheille ja skuupeille ja pisteiden keruulle.

  …ja muistutan, että Marin pani valmisulain oikeutuksin ”piikkilangat” pystyyn Uusimaalle olivatpa laillisuusvalvojat ensin mitä mieltä tahansa.. On meillä onneton hallitus !

 2. Sinusta ei Heikki tiedä että oletko lintu vai kala, kun välillä olet oikea turistien suojelupyhimys ja välillä taas haluaisit laittaa jopa oman sepaluksesi entistä tiukemmin kiinni, ettei partalapset pääse uimaan housuihisi.

 3. Arvi, omakotiasumisen parhaita puolia on se, että saa ihan itse päättää kuka aidan sisäpuolelle astuu.

  1. Näin se on, mutta mahdankohan saada syytteen hätävarjelun liiottelusta, jos toimin esittämälläni tavalla tontillani.

   1. Jos alkaa Irakin poikia astelemaan pihamaalla niin kyllä siinä jotain saa tehdä.

    Itse jättäisin sen varotuslaukauksen pois ja ampuisin ”vahinko laukauksen” 👍

 4. Aikanansa eräs vallesmanni sanoi, että aläkää ampuko varoituslaukauksia älkääkä ainakaan jälkikäteen kattoon.
  Tippuva pöly paljastaa jälkikäteen ammutut ja saa syytteen murhasta.
  Parempi tyhjentää lipas suoraan kohti ja kertoa joutuneensa paniikkiin, saa syytteen pahimmillan vain hätävarjelun liioittelemisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *