Onneksi kansa laittoi piikkimaton Marinin bussin tielle.

Kulunut Marinin hallituskausi on ollut airueena ja esikuvana kansalle, kuinka asiat on nähty mustavalkoisina me vastaan ne,  oikeisto vastaan vasemmisto ja jos et ole meidän puolella niin olet meitä vastaan.

Marinin neljä vuotta johtama vihervasemmistolainen politiikka ja ideologia rakentui vastakkainasetteluille ja kun sanotaan että valta turmelee, niin se turmeli myöskin Marinin ja vaikka häntä nyt juhlitaan rajojemme takana, niin Säätytalolla ei kyllä kiitellä, kun hyvinvointivaltion rippeitä kasaan parsitaan.

Koronan kellistämisessä ja Natoon liittymisessä Marinilla ei ole osaa eikä arpaa. Pandemia voitettiin kansan nöyryydellä ja ja Natoon liityttiin kansan tolkulla.

Mutta ei tätä suomen sisäistä sotaa, eli vastakkainasettelun idiotismia vielä ole voitettu, vaikka vihervasemmistolaiset ovatkin nyt saaneet sotatuomioistuimen (vaalit) rangaistuksen opposition ”avovankilasta”, sillä heidän kilvenkantajansa kiertävät jo tahkojaan, teroittaen älyttömyysnystyröitään iskukuntoon, kun Orpo I astuu vastuun ottamaan isänmaasta sen hävityksen jälkeen, jonka kohteena suomineito on ollut  viimeiset neljä vuotta.

Nyt kun AY on menettämässä valtaansa ja se puolustaa vielä savijalkojaan korporaationa, niin sen verran tiedän, että nyt se on vaarallisimmillaan uhattuna  ja Orpo I.nen tulee vielä usean isänmaallisen sodan käymään, ennenkuin siihen pimeään linnakkeeseen pääsee järjen valo lankeamaan.

 

9 vastausta artikkeliin “Onneksi kansa laittoi piikkimaton Marinin bussin tielle.”

  1. ”Älä pelkää, sillä minä olen sinun kanssasi, minun vitsani ja sauvani lohduttavat sinua”……..

 1. Jospa saammekin uuden Marinin Sofia Virrasta ja Vihreistä naisvaltaisen suurpuolueen, ehkä vähän eri ideologialla mutta räväkkyyttä näyttäisi uudessa puheenjohtajassa olevan.

   1. ….enkä usko että Sofiassa on valmiutta Marinin ideologia-saappaisiin hyppäämään, sillä ne ovat p..kaa täynnä.

  1. Kyllä sanoitkin, Matti juuri niin mitä minä ajattelin. Hän tuntuukin olevan oikea puhekone, siinä jää Marinkin kauaksi taakse. Ihan kauhulla pitää ajatella.

   1. Pentti minulla on lämmin suhde naissukupuolisiin palpattajiin, ehkäpä sen vuoksi, koska oma isoäitini ja esikuvani, joka oli intohimoinen taiteilijasielu sekä filosofiaa hyvin lukenut, jakoi alinomaan aivan viimeisiin päiviinsä asti sisäistä hiljentymätöntä dialogiaan kovin runollisinkin hokemin sekä itsekeen puhuen ainakin minun mielestä kovin häkellyttävänkin inspiroivia lauselmia. 🙂

    Heleästi nauraen hän saattoi hörpätä kuohuviinilasinsa tyhjäksi, ponnahtaen sitten kevyesti pöydästä rollaattorilleen, todeten itselleen sekä meille muille, kuinka ”romurolliskärryineen” hän jälleen lähti kulkemaan… Ja välillä suorastaan kirkaisi täysin tyhjästä, kuinka hän ”intohimoisesta rakkaudesta oli maailmoita syleillyt” niin, että lemmikkini peljästyi ja alkoi haukahdella, johon isoäiti nauraa kikatteli päälle!

    Mitä olisikaan elämä ilman shampanjakuplamaisia elämänilon lähteitä?

 2. Kävihän Marin ihan Amerikassa asti, suu vaahdossa levittämässä vastakkainasettelun ilosanomaa, aivan kuten teki SDP:n vaalikampanjassa.

  Ihan kaikki demarit eivät tainneet kampanjaa ja puheenjohtajansa kiihkomieltä hyvällä katsoa.

  Huvittavinta tuossa Marinin henkilöpalvonnassa on mielestäni se, että henkilöt jotka ovat Marinin edustaman uskonlahkon näkökulmasta sitä kaikkein alinta kastia, suoranaista pohjasakkaa, palvovat jumalatartaan silmät kiiluen ja ehdoitta.

  No koko kuvio on niin epäterve, että eihän sitä voi, eikä edes kannata yrittää järkeillä.

  1. Olisin kuvitellut, että kun Marin uskonjohtajana löi nahkapukunsa naulaan, että häntä seuraava määääkiä laumakin olisi tehnyt samalla itselleen palveluksen, tekemällä poliittisen joukkoitsemurhan, mutta mitä vielä, nyt nämä Marin-kultin höyrypäät ovatki vaatimassa tolkun ihmiset vietäväksi ”saunan taakse”, kun eivät heidän loveensa langenneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *