Oppositio voisi lämpimikseen hypätä vaikka ruutua eduskunnan käytävillä.

Politiikkakin on jonkin sortin urheilua, jossa nopeat yleensä syövät hitaat ja sanonta, että maraton alkaa vasta jossain tuossa 35 km hujakoilla sekä kovimmin huutavat valitaan johtajiksi, tämä pätee joihinkin politikoihin, mutta yleensä harvempiin.

Jos nyt alan tuosta kovimmin huutajista ja heidän nopeudestaan, niin ensimmäiset kolme kuukautta huudettiin niin että eduskuntatalon seinistä rappaukset irtoilivat että rasisti rasisti rasisti ras….  Ja kun olivat äänensä kiljuneet käheäksi ja kun huomasivat että sillä ei ole minkäänsortin vaikutusta hallituksen liiman pitävyydessä, niin se loppui kuin seinään.

No, eikös mitä, huuto jatkuu ja rasisti rasisti rasisti kertosäe on vaihtunut köyhät köyhät köyhät muotoon ja hyvin todennäköisesti todelliset köyhät tuntevat suurta vastemielisyyttä näitä vakokaulus sosialisteja ja heidän hurskautta kuunnellessaan.

Nyt haluankin tehdä blogisteille jonkin sortin urheilu veikkauksen, että mikähän mahtaa olla seuraavana ”ruokalistalla” oppositiolla, kun heidän rasisti ja köyhät luu on loppuun kaluttu.

Oma veikkaukseni on, että seuraavaksi vihersosialistit jättävät suden ulvonnan ja vaihtavat sen lampaan määkimiseen, sillä eihän seuraavaa neljää vuotta kenenkään kunto kestä, kun edellisenä nelivuotis periodina reenattiin vain syömällä kuormasta herkkuja mahan täydeltä.

Voin vain kuvitella sitä epätoivon määrää mitä opposition orsilla nyt koetaan, kun neljän vuoden hillopurkki on kansan tahdosta vaihtunut kylmään kyytiin eduskunnan herrahississä,  jossa toverit ja kaverit kyselevät  nyt toisiltaan, että voiko vitutukseen kuolla.

On se hyvä että nyt on hallituksessa puolue, joka kyllä kestää vasemman ja keskustan suunnalta tulevan paskamyrskyn, jolloin kokoomus, Rkp ja kristilliset voivat nukkua yönsä rauhassa luottaen siihen, että perussuomalaiset eivät ota takaskelia, vaikka opposition juoksuhaudoista räkäpäät papattaa.

6 vastausta artikkeliin “Oppositio voisi lämpimikseen hypätä vaikka ruutua eduskunnan käytävillä.”

 1. Tunnustan, että en ole juuri jaksanut opposition purkauksia seurata ja sen mitä olen huomannut niin samaa vihervasemmistolaista ulinaa se on kuin ennenkin.

  Vaihtoehtobudjetit tulevat julki lähiaikoina niin näemme sitten miten Suomen talous tasapainotetaan leikkaamatta mistään ja keneltäkään mitään, ottamatta lisävelkaa jne.jne.

  Jos arvata pitää niin Vihervasemmiston vaihtoehtobudjeteissa leikataan ympäristölle haitallisia yritystukia miljardeilla ja satoja miljoonia saadaan harmaan talouden torjunnasta.

  On toki vaikea ymmärtää miten ympäristölle haitallisia yritystukia on edes enää olemassa kun vihervasemmisto oli juuri 4 vuotta vallassa?

  Montako kymmentä miljardia vasemmistopuolueet ovat vuosien saatossa harmaan talouden torjunnasta keränneet ja siitä huolimatta aina siitä löytyy satoja miljoonia lisää?
  Vai onko niin, että vasemmistolle kaikki talous, ainakin yksityinen talous on harmaata taloutta 😂

  1. Tämä oppositio muistuttaa krapua, joka muuttuu yhä punaisemmaksi samaa tahtia kun vesi kattilassa saavuttaa kiehumispisteensä.

 2. Sitä samaa oli neljä edeltävää vuotta oppositio on aina vain oppositio ja sillä on omat mielipiteet terv tepivaari

 3. Jos tavallinen kävely virkistää aivoja, niin ruutuhyppely varmaan vielä enemmän.

  Jos menen tuohon rivitalon pihaan hyppelemään, niin naapurienkin aivot virkistyvät.

  Mutta selvin päin ei kehtaa, eikä juopuneena onnistu.

  Sauvakävelyäkin olen harrastanut vasta pari vuotta. Nykyään jokapäiväistä.

  1. Tuomo Jantunen, Suomen Latu toi sauvakävelyn kansan tietoisuuteen ja opetti sitä kädestä pitäen, ei pitämään vain kävellessä sauvoja.
   Matti Haapoja LHS, pani meidät sauvakävekemään Salppurin montusta hiihtomajalle ja takaisin, 10 km. Se siis ”hiihdettiin” ilman suksia vuorotyönnöin.
   Pyynikillä taas kävelytetään sauvoja.

   1. Olen kerran kilpaillut Haku-Veikon kanssa Valkeakoskella – iltarasteilla. Hävisin, koska eksyin. Varmaan olisin hävinnyt muutenkin.

    Katselin Veikon harjoitusohjelmaa, en huomannut merkintää sulamaan sauvaharjoittelusta. Nykyäänhän sauvarinneharjoitteluakin harrastanevat kaikki hiihtäjät.

    Mahtoikohan Veikon kova kilpakumppani, Sixten Järnberg, ymmärtää paremmin sauvaharjoittelun merkityksen. Veikolla taisi olla yhdistettynä harjoitus ja taloudellinen hyöty, koska harrasti pöllien sahaamista.

    https://tahto.com/veikko-hakulisen-matkassa-osa-2/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *