Ikävä tosiasia

Tulee mieleen Israelin sodasta ,Suomella on lähes samanlainen heikkous. Tätä ennen täälläkin lähes kaikki kehui kuinka kova on Mosssad,  kuinka sekä miehet (3 vuotta) naiset (21 kk) palvellee Israelin armeijassa.

Lopulta ”terroristit”hyökkää ja tappaa kaikki ketkä haluavat

 

Opetus, onko meillä muka niin kova armeija kuin kerrotaan…

10 vastausta artikkeliin “Ikävä tosiasia”

 1. Hamas onnistui hämäämään teeskentelemällä pitkään olevansa haluton isompiin yhteenottoihin. Hyökkäyksen alussa se myös tuhosi Israelin viestikeskuksen. Silti aika käsittämätöntä että arneijalta kesti tunteja tulla apuun kun tietää Israelin voivan käyttää satelliitteja ym.

 2. Hamas on sullottuna sardiinipurkin kokoiselle alueelle miljoonia, joka toinen Gazan asukas on suunnilleen valmis tappamaan jos ase kouraan pistetään.

  Venäjällä ei ole halukkuutta sotia ja raja on iso – varoaikaa olisi ihan eri luokkaa.

  1. Gazan asukastiheys on reilut 4000 as km2, Heksingissä se on reilut 3000 ja New Yorkissa reilut 10 000. Eli ei se Gaza niin tiheään asuttua ole kuin annetaan ymmärtäå.

 3. Montako minuuttia menee että 🇷🇺 aktivoi 5. Kolonnan…

  Montako viikkoa menee että 🇫🇮 tekee yhtään mitään,,,,

  Tässä tämä

 4. Laitetaan tänne aikakirjoihin. 🇷🇺 tulee tekemään iskun 🇫🇮 kohti.

 5. Huom minä teen vain visioita huonoista scenariosta.

  Siihen minut on koulutettu

 6. Mihin tahansa iskuun tarvitaan motiivi. Hamasilla se lienee viha, silkka pahuus ja halu nostaa omaa kannatusta. Putinin motivi on rakentaa uutta Neivostoliittoa mutta soihen ei kuulu sota NATOn kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *