Orpo johtaa ja Purra takaa, että Orpo saa johtaa.

Vaikka nyt uusi hallitus kantaakin Orpon nimeä, niin kyllä se todellisuudessa on Purra, joka joutuu/pääsee vasemmiston vihan maalitauluksi kuten varmasti kaikki persuministeritkin.  Kaikki paha on perussuomalaisissa ja jos sattuu niin käymään että vasemmistopopulismi ei osukkaan maaliinsa toivotulla tavalla, niin aina on valmiina takataskussa rasismikortti, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen kun omat housut ovat tulessa ja Gallupit ei tykkää.

Mutta ei perussuomalaiset ole vastuuta pakenemassa ja  tehtyä hallitusohjelmaa noudatetaan, vaikka oppositio kuinka kiljuisi että kuinka te kehtaatte, sillä hallituksessa on neljä puoluetta, ei se ole perussuomalaisten puolueohjelman mukainen kuin osiltaan.

Mutta senhän nyt näkee sokee Reettakin, että kun perussuomalaiset ovat hallituksessa, niin se jo itsessään saa vasemmiston paskomaan housuunsa ja varsinaisen ripulipaskan vasemmisto saa siitä, kun perussuomalaisten kynän jälki näkyy hallitusohjelman kirjauksissa niin voimakkaana esim. sisäisen turvallisuuden kaikkinaisena lisäämisenä, joka koskettaa suoraan ja välillisesti kaikkia hallinnon alojamme.

Sehän vasemmistolle tulee olemaan kauhistus, kun perussuomalaisten muovaama hallitusohjelma sisäisen turvallisuuden osalta on suunnattu siten, että enään ei suojellakkaan rikollisia, koijareita ja kaikensortin tänne tulevia ja täällä jo olevia ”turisteja” suomalaisilta ja Suomen lakien noudattamiselta kuten vasemmisto teki ja toimi, vaan nyt rehelliset, oikeudentuntoiset  oman maan kansalaiset ovat avainasemassa, kun heidän turvallisuuttaan taataan ja lisätään hallitusohjelman mukaisesti, eikä anneta yhteiskunnastamme tulla siltä osin Ruotsi  II.sta

Orpo voi huoletta olla ja reissata pitkin ja poikin maailmaa, sillä täällä kotimassa eturintamassa hänen hallitustaan puolustaa nainen ja naisen joukot yhteisrintamassa vasemmistolaista valhetta ja tekopyhyyttä vastaan.  Eikä haukku haavaa tee, sitähän perussuomalaiset ovat joutuneet kohtaamaan siitä asti, kun Soini lähti/lähetettiin  sopeutuseläkkeelle katkeroitumaan, mutta vasemmisto varokoon jos liiveihin uivat.

Jos tosiaan jotkut ovat epätietoisia mitä on vihapuhe, niin alkajaisiksi voitte mennä nyt viikonlopulla demareiden kokoontumisajoihin, jossa puheenjohtajaa valitsevat, niin siellä on ilma niin sakeana persuvihaa, että voi olla vaikeaa sekaan mahtua.  Toinen paikka tulee olemaan jatkuva vihanäyttämö,  sekin perussuomalaisten suuntaan, kun eduskunta palaa takaisin ”sorvin ääreen” ja vasemmisto pääsee purkamaan patoutunutta vihaansa ei Orpoa, vaan Purraa ja hänen ministereitään kohtaan.

Tämäkin rasismiprosyyri minkä nyt muovasivat, niin sen ainoa tarkoitus on saada perussuomalaisten suosio kansalaisten keskuudessa hiipumaan, mutta kuten on aikaisemminkin nähty näissä perussuomalaisten ”tappotalkoissa”, niin ne ovat ja tulevat kääntymään nytkin tarkoitustaan  ja asettajiaan vastaan.

Onhan siinä nyt vasemmistolla ja vasemmistomedialla työsarkaa, kun nuuskivat ja tiirailevat onko perussuomalaisten pisteet ja pilkut kohillaan ja onko niihin piilotettuna kaksoisviestintää milloin mihinkin suuntaan.

Ei voi muuta sanoa kuin että, vasemmisto hakee rasisminvastaista vakuutusta, vaikka on itse sen alkulähde.

 

 

13 vastausta artikkeliin “Orpo johtaa ja Purra takaa, että Orpo saa johtaa.”

 1. Arvi on sekaisin onnesta kuin 5 pulloa kossua juoneena. Krapula ja kauhea kankkunen odottaa ennen kuin työ on edes alkanut.
  RKP on jakautut eikä ole takeita kokoomuksenkaan änkyräsiivestä.
  Puupäiden propsi pysyy hetken pinnalla.

  1. Ota Heikki Hota niin ei pakota, sillä sinun kostea päiväunesi hallituksen kaatumisesta muuttuukin neljän vuoden painajaiseksi kohdallasi.

 2. Tässä ovet paukku ja sarat lentelee jo kepussakin/ US

  ”Riikka Purralle täyslaidallinen keskustasta: ”Lätkäisee suomalaisille mojovan veronkorotuksen”

  Keskustan kansanedustaja Petri Honkonen sanoo, että hallituksen kaavailemat kiinteistöveron korotukset nostavat asumisen kustannuksia.

  Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Petri Honkonen kritisoi hallituksen esitystä kiinteistöveron alarajan nostamisesta 0,93 prosentista 1,3 prosenttiin. Honkosen mukaan monissa kunnissa kiinteistövero nousisi maapohjan osalta jopa 40 prosentilla nykytasosta, ja veronkorotuksia olisi edessä jopa 245 kunnassa.

  Honkonen sanoo, että valtiovarainministeri Riikka Purra (ps) lupasi vaaleissa keventää kansalaisten elämisen kustannuksia.

  ”Nyt hän lätkäiseekin suomalaisille mojovan veronkorotuksen asumiseen. Purran sanat ja teot ovat aivan eri puuta”, Honkonen sanoo tiedotteessa.

  LUE MYÖS:

  ”Erittäin paha virhe” – Ryöpytys Purran ehdotukselle: ”Miksei PS pysty tähän?”

  Riikka Purra: Suomen talouden huono käänne ei vaikuta säästötoimiin – hallitus aikoo edetä vauhdilla

  Keskustan Honkosen mielestä esitys iskee suoraan omassa asunnossa asuviin ihmisiin ja koventaa paineita vuokrankorotuksin. Hänen mukaansa esitys laittaa erityisesti asuntovelalliset hankalaan asemaan.

  ”Kiinteistöveron pakkokorotukset nostavat kiistatta suomalaisten asumisen kustannuksia”, Honkonen sanoo.

  Honkosen mielestä hallituksen ei pitäisi pakottaa kuntia korottamaan veroprosenttejaan, vaan ”keskittyä oikaiseman kymmenen miljardin euron velkaantuminen”.
  ”Samalla Purra ehdottaa täsmäveronkevennyksiä ministerin tuloluokkaan. En pidä tätä oikeudenmukaisena linjana”, Honkonen sanoo.

  Kiinteistöliiton pääekonomisti Jukka Kero on aiemmin arvioinut, että vain 48 kunnassa runsaasta kolmestasadasta yleinen kiinteistöveroprosentti on tällä hetkellä 1,3 prosenttia tai enemmän. Keron mukaan kaikkien muiden kuntien olisi korotettava veroprosenttiaan muutoksen tullessa voimaan, mikä koskisi valtaosaa Suomen kiinteistöverovelvollisista ja väestöstä.

  Kiinteistöjen omistajat joutuvat maksamaan kiinteistöveroa, joka määritellään kiinteistön arvon mukaan. Vero lasketaan kertomalla kiinteistön arvo kuntien määrittämällä kiinteistöveroprosentilla. Maapohjaan käytettävä yleinen kiinteistöveroprosentti on tällä hetkellä 0,93–2 prosenttia.

  Hallitusohjelmassa arvioidaan, että maapohjien kiinteistöveron alarajan kohottaminen toisi 110 miljoonan euron verotuotot. ”

  1. Kyllä näitä marisijoita nyt piisaa, kun itse kaatoivat maidon lattialle valtion hinkistä ja kun ennen sitä kuorivat kermat päältä.

  2. Olet sinä Karjalainen kyllä koominen figuuri, sinähän olet esittänyt verokorotuksia ihan kaikkeen mahdolliseen ja nyt itket veronkorotuksista.
   Vastaavaa ristiriitaa harjoitat joka päivä joka aiheesta, tiedätkö mitä oikeasti ajattelet, vai ajatteletko?

   Ei kovin paljon selvemmin voisi enää tuoda esille olevansa verkkotrolli, eikä edes kovin hyvä sellainen.

   Ja hei ihan vaan piruuttaan, piste.

   Hyvää jatkoa ja parempaa…

   🤣🤣🤣

   1. Osaat lukea vain rivien välistä. Tuloverojen korotus, osinko/ tuloverojen välinen ristiriita ovat ne asiat, mitkä pitäisi korottaa.

    Olet sinäkin ihmeellinen otus, kun aina on henkilökohtaisuus on etusijalla.
    Sinua, jos nyt olen pitänyt erityisenä persujen ykköstrollina. Arvi menee huumorin piikkiin.

    1. Heikki vuodattaa koomikon kyyneleitä, kun kukaan ei naura hänen vitseilleen.

 3. .. ja Hesari ampuu alas koko Purran budjetin:

  Velka ei taitu vaan lisääntyy, työttömyys lisääntyy, verotuspohja rapautetaan ja kaikkea sitä. mitä ei pitäisi tehdä:

  ”Politiikka
  Hallitus
  Hallituksella on auki satojen miljoonien kysymys: Antaako se verotuksen keventyä vai käyttääkö rahat velkaantumisen vähentämiseen?
  Jos hallitus ei tee mitään, osa työttömyysetuuksien leikkauksista johtaa velkaantumisen vähenemisen sijaan verotuksen kevenemiseen.

  Valtiovarainministeri Riikka Purra (ps) on sanonut, että hallituksen tarkoitus on, että etuusleikkaukset vahvistavat julkista taloutta.
  Valtiovarainministeri Riikka Purra (ps) on sanonut, että hallituksen tarkoitus on, että etuusleikkaukset vahvistavat julkista taloutta.

  Anni Keski-Heikkilä HS
  30.8. 21:00
  HALLITUKSELLA on syyskuun budjettiriihessä käsissään satojen miljoonien eurojen kysymys, joka jäi ratkaisematta hallitus­neuvotteluissa.

  Jos hallitus ei tee mitään, osa työttömyysetuuksien leikkauksista johtaa velkaantumisen vähenemisen sijaan verotuksen kevenemiseen.

  Petteri Orpon (kok) hallituksen tavoitteena on kääntää velkaantuminen, ja hallitusohjelman massiivisista säästöistä osa on laskettu näiden etuusleikkauksien varaan.

  Yksinkertaistettuna ongelma johtuu siitä, että ansiopäivärahan rahoitus kulkee Työllisyysrahaston kautta. Työllisyysrahaston menoja säästyy, kun ansiosidonnaisesta leikataan ja aikuiskoulutustuki lakkautetaan, mutta rahat eivät ohjaudu julkisen talouden säästöiksi valtiolle.

  Hallituksella on käytännössä kolme tapaa, joilla se voi ratkaista tilanteen. Se voi olla tekemättä mitään, kiristää verotusta muualta tai muuttaa sitä, miten etuuksia rahoitetaan.

  Mistä tilanne johtuu?
  Työllisyysrahasto on työmarkkinajärjestöjen hallitsema. Sen kautta kulkevat ansiopäivärahan rahoitus ja aikuis­koulutustuki. Työllisyysrahasto kerää työntekijöiltä ja työnantajilta palkkasummaan suhteutettuja työttömyysvakuutusmaksuja, joilla etuuksia osin rahoitetaan.

  Työllisyysrahasto ei saa kerätä työttömyysvakuutusmaksuja liikaa, vaan sen nettovarallisuudelle eli niin sanotulle suhdannepuskurille on asetettu laissa katto. Jos se näyttää ylittävän rajan, maksujen tasoa pitää laskea.

  Näin on nyt käymässä. Kun ansioturvasta leikataan ja aikuiskoulutustuki poistetaan, se merkitsee säästöjä Työllisyysrahastolle, kun sen menot pienenevät.

  Tiistaina Työllisyysrahasto ilmoittikin, että se esittää työttömyysvakuutusmaksujen alentamista roimasti.

  Ensi vuodelle esitetystä yhteensä 1,4 prosenttiyksikön maksunalennuksesta hallituksen toimien osuus on yhteensä noin 0,4 prosenttiyksikköä. Siitä puolet selittyy etuusmenojen pienenemisellä ja toinen puolisko sillä, että etuusleikkaukset pienentävät suhdannepuskurin enimmäiskokoa.

  Valtaosa eli yksi prosenttiyksikkö maksunalennuksesta selittyy hyvällä työllisyydellä ja palkkasummalla.

  Vaihtoehto 1: Ei tehdä mitään
  Hallitus voi periaatteessa päättää, ettei se tee mitään. Tällöin se hyväksyisi sen, että etuusleikkaukset johtavat osittain verotuksen keventämiseen.

  Sekin tosin vahvistaisi julkista taloutta jonkin verran. Ensinnäkin myös julkisen puolen työnantajat maksavat työttömyys­vakuutusmaksuja, eli niiden menot pienenisivät.

  Toisekseen palkansaajien työttömyys­vakuutusmaksut vähennetään verotuksessa. Eli jos maksuja maksetaan vähemmän, vähennyksiä tehdään vähemmän ja veroja kerätään hieman enemmän.

  Säästö ei kuitenkaan olisi yhtä suuri kuin etuusleikkaukset, ja kokonaisuudessa verotus kevenisi.

  Vaihtoehto 2: Kiristetään verotusta muualta
  Valtiovarainministeri Riikka Purralta (ps) kysyttiin viime viikolla tiedotustilaisuudessa, aikooko hallitus tehdä jotain ja ohjata säästön julkiseen talouteen.

  ”Kyllä, tarkoitus on tietenkin, että nämä toimet vahvistavat julkista taloutta kokonaisuudessaan. Näihin yksityiskohtiin palataan sitten myöhemmin”, kuului Purran vastaus.

  Jos hallitus haluaisi saada säästöjä julkiseen talouteen, yksi vaihtoehto olisi kiristää verotusta jostakin muualta.

  Esimerkiksi ansiotuloverotuksen kiristäminen ei tosin ole oikeistohallitukselle erityisen mieluisaa. Hallitusohjelmaan on muun muassa kirjattu, että kokonaisveroastetta ei kiristetä hallituksen päätöksillä.

  Työttömyysvakuutusmaksujen alenemisen vuoksi kokonaisveroaste on kuitenkin nyt laskemassa, eli muun verotuksen kiristäminen pitäisi kokonaisveroasteen nykyisellään.

  Vaihtoehto 3: Muutetaan sitä, miten etuuksia rahoitetaan
  Hallitus voi myös päättää muuttaa sitä, miten työttömyyspäivärahoja rahoitetaan.

  Palkansaajien työttömyyspäivärahojen rahoitus koostuu monesta lähteestä. Osa tulee työttömyysvakuutusmaksuista, osa valtiolta ja pieni osa työttömyyskassojen jäsenmaksuista.

  Näitä osuuksia hallitus voisi rukata niin, että Työllisyysrahasto maksaisikin suuremman osan rahoituksesta ja valtio pienemmän.

  Se ei olisi ennenkuulumatonta. Esimerkiksi vuonna 2014 Alexander Stubbin (kok) hallitus päätti säästää työttömyys­päivärahamenoissa noin 50 miljoonaa euroa. Lakiin kirjattiin tuolloin, että Työllisyysrahaston on tilitettävä tuo summa vuosittain Kansaneläkelaitokselle eli valtiolle.

  Hallituksen on määrä ratkaista asia budjettiriihessään, joka järjestetään 19.–20. syyskuuta. ”

  1. Jos kansalaiset olisivat halunneet vaaleissa valita maatamme johtamaan hallituksen, joka syö ja juo ja rellestää tulevien sukupolvien piikkiin, niin silloin he olisivat valtakirjansa antaneet vasemmiston hoteisiin.
   Mutta näin ei käynyt ja nyt vasemmisto itkee kun kansa ei ymmärtänyt heidän viestiään sateenkaaren päässä olevasta aarteesta, eli äänestivät väärin.

 4. On tässä maailmankirjat sekaisin, kun hallituksen päätehtävä on ollut panna persuille tuppo suuhun ja länget kaulaan. Muuta se ei ole vielä aikaan saanut. Ja tämäkin hukka-aika oli turhaa

  Suomi on täysin sekaisin kaikilla rintamilla ja hallitus vain laatii rasisteille ohjeita.

  1. Ennemminkin hallitus on joutunut kuuntelemaan paskaa räksyttävää vihervasurilaumaa, joka ei ole onnistunut edellisessä hallituksessa missään muussa kuin velanotossa ja menojen lisäämisessä.
   Rasismin suhteen se ei kyennyt/halunnut tehdä mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *