Pääasia ei ole voitto, vaan hyvät palkinnot.

Jo se nyt on perkele, jos suomen viestinhiihtäjät  niin naisissa kuin miehissä vieläkin jäävät mitalisijojen ulkopuolelle hiihdon MM-kisoissa muutaman viikon kuluttua, kun lisäksi molemmista, niin naisissa,-kuin miehissäkin kisoista puuttu Venäjä hiihtäjät, jotka ovat hallitsevia Olympiavoittajia.

Laskeskelin tuossa, että olisikohan se mahdollista, että Iivo hiihtäisi yksin kaikki neljä osuutta ( 40km ) niin silloin olisi mitalisaumaan parhaimmat edellytykset.

Varmasti se ainakin miesten osalta tulosluettelot ovat Norja painotteisia ja kun Venäjä puuttuu, niin Norjalaisrintamaa tuskin kukaan muu kuin Iivo pytyy murtamaan.

Naisissa on myös Niskanen ja Kerttu on mitalisuosikki kaikilla muilla matkoilla kuin sprinissä, johon ei edes osallistu.  Pärmäkosken mitalimahdollisuuksiin en usko.

Ottamatta nyt sen kummemmin venäläisten poissaolon syihin kantaa, niin kyllähän kisat potevat jonkinsortin ”veren vähyyttä”  kun kisoista puuttuvat,  jos nyt pelkästään urheilun kanalta tässä tilanteessa edes kyetään asiaa tarkastelemaan.

 

Yksi vastaus artikkeliin “Pääasia ei ole voitto, vaan hyvät palkinnot.”

  1. Juuri noinhan se kässäri on taidettu nyt kirjoittaa Siksi en paljon arvoa anna moisille kisoille
    Kuten vanha nyrkkeily mestari aikanaan antoi neuvon nuorelle nyrkkeilijälle autuaampi on antaa kun ottaa terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *