Paska on pilaantunutta jos se ei haise.

En tiedä kyllä näin maallikkona sanoa, että löytyyköhän minkään apteekin hyllyltä enään minkäänsorttista pilleriä, rohtoa tai  yrttiä,  joka kykenisi edes pienen helpotuksen antamaan niille, jotka perussuomalaisten vaalivoitosta paskahalvauksen kokivat.

Onhan tämä nyt ennen kuulumatonta, että noin 600000 ihmisen kansanryhmä rasisteja rasistijohtajineen sanelee sisäisen turvallisuutemme kaapinpaikan

ja määrittää hyville ihmiselle heidän hyvyytensä rajat.

Mutta tätä kyseistä paskahalvausta ei paranneta kyllä ennen kuin myönnetään että paskat on housuissa ja itse on paskapyykkinsä pestävä.

On se poijaat surkuhupaisaa seurata kun tämä rasismin määrite tuodaan koko kansan töllisteltäväksi, sille nauraa jo naapurin pässikin.

Kun nämä punavihreät, jotka nyt pahinta paskahalvausta kokevat, että jospa uskaltautuisivat ulos vähän aistimaan kuplansa ulkopuolistakin elämää, niin voisi olla yllätys heille, että kansalaiset ovatkin tulleet jo immuuneiksi heidän utopioilleen, eivätkä kumartele enään heidän mailmanparannus ja pelastus-proknoosiensa edessä, vaan pyyhkivät niillä perseensä.

39 vastausta artikkeliin “Paska on pilaantunutta jos se ei haise.”

 1. En tiedä, kumpiko syvänpään vihervasemmistolaisilla verkkotrolleille on isompi, älykkyysosamäärä, vaiko kengän numero?

  Ulostulojen ja kommenttien perusteella veikkaan jälkimmäistä.

   1. Arvista olisi voinut tulla klassinen säveltäjä. Iso vahinko, suuri vahinko, itkettävä vahinko, ettei tullut, sillä sillä Arvi hallitsee teemat muunnelmineen.

  1. Entäpä mikä on se rukkasten määrä, joka hukkuu deittaillessa lääkäreitä ja erikois-lääkäreitä, osaisitko arvata? 😛

 2. Mutta arvaas, mikä on se puolue, jota voi kuvata sienillä, jalkasienillä … tai

  – limanuljaska
  – valkoinen kärpässieni
  – valevahvero
  – sinivalmuska

  Kaikki nuo sopivat kuvaamaan limaista tartuntapintaa, myrkyllisyyttä, valheellisuutta, pahaa makua, tunnusvärejä jne.. erästä puoluetta, joka on ihan syvimmistä impivaaran metsistä ?

  1. Minä olen kyllä halusta mieluimmin Impivaaralaisessa metsässä kuin paskat housuissa vihervasemmistolaisessa kuplassa.

   1. Persut avohakkasi Impivaaran kauan sutten, kaikki näreetkin rikasta esittääkseen ja vihulaisen nähdäkseen puun takaa. Kynti kannot ja kivet köyhille marjamaiksi.

   2. Arvi, kuten huomaat, ensimmäisessä komentissani esittämäni veikkaus osoittautui oikeaksi.

    1. Minä en ole eikä minusta koskaan myöskään tule Heikki sinun kaltaistasi viisasta miestä ja siitä kiitän isääni ja äitiäni, jotka minulle opettavat sydämmen viisauden parhaimmaksi viisaudeksi ( ei millään pahalla )

     1. Arvi, saavuttaakseen syvänpään vihervasemmistolaisten verkkotrollin viisauden tulisi henkilön kokea aivokuolema.

      🤣🤣🤣

  2. Ookkona Heikki taas juonunna tenttua, niin kuma en olis varottanna?

 3. On vaan tosi asia ettei tuo n 600 000 äänestäjää ole koko äänestävästä kansasta silti kun pieni osa kansan väkimäärästä

  Noin ne asiat pitää katsella ja alkaa tekeen hallitus politiikkaa eikä hallituksessa ole oppositiota terv tepivaari

 4. Jos tiedemiehet keksisivät laitteen jolla scannattaisiin jokaisen suomalaisen täysi-ikäisen aivot ja tuloksena saataisiin ihmisen rasismin aste vaikka asteikolla yhdestä kymmeneen. Olisi mielenkiintoista lukea tuloksia jaoteltuna puolueittain.
  Ongelmaksi tietysti tulisi määrittely siitä että mikä kaikki on rasismia.

  Sen vielä sanon että henkilö jonka ainoa panos rasismi keskustelussa on hokea nollatoleranssia tai toistella että kaikki persut ovat rasisteja on mielikuvitukseton, mahdollisesti laumasielu sekä on hänellä taipumusta farisealaisuuteen.

  1. Matti, mielestäni näkökulmasi olisivat huomattavasti mielenkiintoisempia, jos ottaisit kantaa tai pohtisit asiaa kummankin osapuolen kannalta sen sijaan, että toistuvasti puolustelet raisteja. Sanon näin, koska et tuo juurikaan toista näkökulmaa kommentteihisi, joka saa myös mietteliääksi, pelkäätkö/ aristeletko itsekin persujen hyökkäysten kohteeksi joutumista niin, että kommentoit kovin yksipuolisesti usein… Harmi.

   1. Otat vapauksia tulkita sanomisiani. Rasismi on tuomittavaa. En pelkää persujen moitteita. Minua ärsyttää ihmiset joilla ei ole rasismikeskusteluun muuta sanomista kuin hokea nollatoleranssia. En pidä siitä viisaudesta että kaikki persut ovat rasisteja. Tiedän jo tuttavistani että ihan jokaisen puolueen kannattajissa on rasisteja.
    Mitä fiinimpi ihminen sen tiukemmin pitää rasisminsa omana ja luottohenkilöidensä tietona.
    Miten voisin ulostuloillani täällä taistella rasismia vastaan, jos tietäisin niin ryhtyisin toimeen.

   2. Lissukka vainoaa fennoja viskomalla millä tahansa sanalla, mikä milloinkin kielensä päällä pyörii.

    1. Niinhän tuo tuntuu tekevän. En pidä kovin pahana, on suustaan niin vuolas ja värikäs että siitä toisinaan hyvällä päällä ollessaan ihan verbaalisena suorituksena huomaa joskus tykkäävänsä.

   3. Liisa taas repii leukojansa, eikä esitä määritelmää, minkä mukaan persut ovat rasisteja. Paskahousumulkvistienko mukaan?

 5. Ihminenhän toteuttaa aivojaan puhumalla, kirjoittamalla ja käytösolemuksellaan ja muutenkin fyysisyydellään.
  Jos on ns. persu, äärikokkari tms. ilmenee se rasismi heissä sen ohjelman kautta, minkä he hyväksyvät ja mikä määritellään rasismiksi laajassa skaalassa.

  1. Heikki

   Me älyä omaavat tiedämme, että rasismista on monta määritelmää. Jos joku syyttää rasismista, niin pitäisi kertoa, minkä määritelmän mukaan syyttää, ettei menisi turhaksi posken paukutteluksi.

   Freudentalistipuolueen syyttely on yksinkertaista, sillä en ainakaan minä tunne yhtäkään määritelmää, joka pelastaisi freudentalistit syytökseltä.

   Tiedätkö sinä, Heikki?

 6. ”Ihminenhän toteuttaa aivojaan puhumalla, kirjoittamalla ja käytösolemuksellaan ja muutenkin fyysisyydellään.”

  Niin, sinähän olet vuosikausia haukkunut kaikkia vähänkään missään asiassa kanssasi eri mieltä olevia luku ja kitkoitustaidottomiksi, kusipäisiksi rasisteiksi, idiooteiksi jne.jne.

  Mitä se kertoo aivojesi käytöstä tai käytösolemuksestasi.

  Demokratia on sinulle suuri ongelma ja haluaisit kieltää demokratian säännöillä toimivan puolueen.

  Syrjit siis ihmisiä poliittisten mielipiteiden vuoksi ja haluat kieltää kanssasi eri mieltä olevilta poliittisen toiminnan.

  Nykymallin mukaan olet rasisti kuin myös fasisti.

  Putin toimii itänaapurista samalla tavalla ja onhan teillä myös yhteinen harrastus.

  Kuunatsien metsästys.

  1. Olen näihin Heikin oksennuksiin oppinut jo nauramaan ja jo senkin vuoksi, koska hänenlaillaan ajattelevia on kuitenkin koko väestöstämme häviävän pieni promille, että en sen kummemmin jaksa edes huolestua demokratiamme tilasta.

   1. Arvi, marginaalin marginaalissa mekastavilla höyrypäillä ei ole merkitystä kuin korkeintaan tahattoman huumorin viljelyssä.

    Pahoin vain pelkään, että heillä itsellä saattaa olla täysin päinvastainen käsitys asiasta ja ihan aidosti uskovat vaikuttavansa, siis muultakin kuin hölmöiltä.

     1. Kerroin edellä kuinka olet vuosikausia käyttäytynyt niin tällä kuin jo aikanaan AL foorumilla.

      Voit toki kieltää käyttäytyneesi edellä kuvatulla tavalla, mutta se oli kovin vakuuttavaa.

      Muutoinhan en ole mennyt henkilöön, ellet sitten tunnista olevasi marginaalin marginaalissa oleva höyrypää tai syvänpään vihervasemmistolaisten verkkotrolli ja sille minä taasen en voi mitään.

      1. Karjalainen AL-foorumilla. Siellä kyllä oli toinenkin hurjapää nimimerkillä, olikohan AL…. tai jotain? Legendaarista

     2. ”Tuo jatkuva suoraan henkilöön menemisestä kertoo jotain ihmisen syvimmästä päästä”

      Pidätkö, Heikki, kieroiluasi parempana vaihtoehtona?

    1. Ihmisen itsevarmuus omissa tulkinnoissaan on sellainen asia, jota kernaasti haastan, koska ihan yleisellä tasolla elämässä koen sellaisen myönteisenä ja hyvänä asiana ihmisen psyykelle, reagoida absurdilla ja jollakin odottamalla tavalla, joka saattaa parhaimmillaan kirvoittaa aitoja ajatuksia ihmisissä monotonisen ”tuo on totta ja tämä fuulaa”/ ”hän on oikeassa, tuo väärässä”-tyylisen nokittelun asemesta.

     Elämäni mielenkiintoisimmat kohtaamiset ovat pitäneet sisällään keskustelua, jossa on ollut arvoituksia, täysin mystisiä runoja, korkelentoista filosofisia lausekkeita ja kaikkea täysin odottamatonta ja poikkeuksellista, joka ei tuosta vaan avautunut, vaan jonka äärelle täytyi oikeasti pysähtyä miettimään.
     Ja mitä sellainen teki aivoilleni, on jotakin, mistä en voi olla kuin kiitollinen.

     Minua ei siksi lainkaan haittaa, vaikka Mikalla olisi tarve sheimata tai omasta ymmärryksestään käsin tarve luokitella minua joksikin. Jokainen ymmärtää ja näkee sen, mitä ymmärtää sekä näkee.

     1. Liisa, en mielestäni ole kommentoinut sinua, sinusta tai sinulle yhtään mitään, joten en ymmärrä mihin viittaat?

      1. Ach, no minä ymmärsin väärin, ajattelin näin sinun kirjoitettua monikossa, että se olisi ollut nyökkäys sille, miten jotkut toiset täällä niputtavat minut sekä Heikin yhteen. Unohdetaan sitten.

       1. Liisa ja Heikki vaikuttavat vahvasti kulttuurimarxisteilta, jotka ovat katsoneet elämäntehtäväkseen kansallisvaltioiden (ja kansalliskulttuurien) hävittämisen Tellukselta.

        Siinä on varmasti salaliittoja poikineen. Tulee Ilmestyskirjan ennustukset mieleen.

        Mutta kaikkea tietoa ei tarvitse etsiä salaliitoista. Joskus tulee Wikipediastakin tietoa. Vihollisemme on mahtava.

        Euroopan Unioni pitäisi purkaa ja rakentaa raunioille kansallisvaltioiden liitto.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

  2. Suurin ongelmajäte on prr…ut, kun se sovi edes kasvualustaksi millekään kuten hevosen paska, josta itää sentään kunnon ruokkijoita yhteiskuntaan.
   Tämähän menee hauskasi hippoleikiksi hippojen kanssa !

   1. ”Suurin ongelmajäte on prr…ut, kun se sovi edes kasvualustaksi millekään kuten hevosen paska, josta itää sentään kunnon ruokkijoita yhteiskuntaan.
    Tämähän menee hauskasi hippoleikiksi hippojen kanssa !”

    Puhku ja puhise ongelmajätteissäsi ihan keskenäsi.

 7. Ruotsin hyvesignaloituneet näkevät natsisymboleja joulutortuissakin! (Ruotsilla on kyllä ihan aihettakin rotuhygieniamenneisyytensä vuoksi sekä sen vuoksi että löivät rahoiksi toisen maailmansodan aikana kauppasuhteilla Natsi-Saksan kanssa.)

  Tästä huolimatta tai ehkä juuri sen(-kin) vuoksi (Tukholmasyndrooma) Suomen hyvesignaloituneiden pitää heidänkin keuhkota ”rasismista”, nykypäivän ”neuvostovastaisuudesta” itsensä henkihieveriin ennen kuin polla suostuu uskomaan, että konservatiivinen korjausliike on totta sekä että nationalismi on hyväksi eikä se ole menossa minnekään.
  Ei, vaikka kaksi Sanna Marinia kuuluisi Maailmaan talousfoorumiin ja vaikka tämä rikkaiden ja upporikkaiden hyvävelikerho antaisi kuinka ymmärtää että oikeasti se on internationalismin asialla. (Eli miten apinaa koijataan😁.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *