Perussuomalaisiin ei huuto tehoa, demokratian voimalla mennään.

Minä erosin sinä päivänä ja sillä kellonlyömällä perussuomalaisesta puolueesta, kun Soini lahjoitti valtiovarainministerin/ ministeriön kokoomuksen hoteisiin ja lähti itse kiertelemään mualimoo.

Ja liityin takaisin ”persulaiseksi” puoluekokouksen jälkeen, jossa Jussi Halla-aho otti puheenjohtajuuden ja ”jätesäkki” lähetettiin opetuslapsineen katsomoon.

Moni perussuomalaisiin kuulumaton uskoi silloin kun hajaannus tapahtui, että siihen päättyy persutarina lopullisesti ja että kenttäväki kyllä seuraa Soinin koplaa ja viittä ”viisasta” ministeriä.

Mutta toisin kävi, Jussi Halla-ahon johdolla puolue kokosi rivinsä ja Soinin siniset vaipuivat hypotermiaan, kun kusi housuissa oli lakannut lämmittämästä.

Nyt Riikka Purran johdolla saatiin veretseisauttava vaalivoitto ja noustiin toiseksi suurimmaksi puolueeksi eduskunnassa ja sitä kautta hallitusvastuuseen.

Ja taas kuuluu näiltä haudankaivajilta samaa saarnaa, että kun hallitusohjelma, jota vasemmisto kiljuu köyhiä ja kipeitä rankovaksi, että perussuomalaisille tulee käymään ”Soinit”, eli puolue hajoaa kahdeksi, kun hallituksen leikkaus onnistuu, mutta potilas kuolee.

Mutta ikävä tuottaa näille ikuisille haudankaivajille pettymys, sillä perussuomalaisten perseet kyllä kestävät merivettä olletenkin,  kun vaihtoehtona on vasemmiston vastuuttomat.

Väitän, tai itseasiassa olen varma, että perussuomalaiset kyllä hyväksyvät vyönkiristyksen, kun puolueen yksi tärkeistä tavoitteista, ehkä se tärkein on kuitenkin toteutumassa, eli sisäinen turvallisuus.  Se koskee kaikkia hallinnonalojen ministeriöitä ja jos nyt perussuomalaisten ajamat hallituskirjaukset vesitetään, niin Ruotsin tie on edessämme,  jonne vasemmisto fundamenttinen  hallitus niin kovin hinkusi.

 

60 vastausta artikkeliin “Perussuomalaisiin ei huuto tehoa, demokratian voimalla mennään.”

 1. Arvi, on hyvä muistaa se, että kovimpaan huutavilla on aina vähiten sanottavaa ja vihervasemmistolla riittää kyllä äänessä volyymia, mutta ei sisältöä.

 2. Pahinta on sokea usko omaan agendaan, kun maailmassa on monen tahon ajattelijoita. En ole liittynyt mihinkään puolueeseen enkä eronnut mistään puolueesta joten voin katsoa asioita ilman puolueen ideologiaa. Isä Vennamon puolue on jakaantunut useampaan kertaan.
  Ilman puoluekantaa kannatan pakkoruotsin kielen muuttamista vapaaehtoiseksi.

  1. Niilo, puolue edustaa vaihtelevasti jäsenien joitain kantoja ja mielipiteitä, ei suinkaan määritä niitä.

 3. Olen jokseenkin kyllästynyt myötäilemään ja lässyttämään tai edes tervehtimään näitä naapurissanikin omaan ihraansa homehtuvia, taloyhtiöön tuholaisia levittäviä pers-juntteja, joiden eläimellisyyden takia jouduin päästämään ex-alkoholistit ja nykyiseltä ammatiltaan tuholaistorjujat ulkokengissä asuntooni levittelemään pöpöjä ja sontaa. Nämä kun koskettelivat käytetyillä, saastuneilla kumikäsineillä minun omaisuuttani tultuaan suoraa jostakin ludepesästä, niin jouduin käärimään kaikki patjani parvekkeelle odottamaan kaatopaikalle viemistä, vaikkei niissä tietenkään ollut mitään pöpöjä ennen heidän käyntiään. Lisäksi kehoni meni täysin rikki suursiivotessani sekä desinfioidessani asuntoani näiden asunnosta toiseen basilleja levittävien tuholaistarkastajien jäljiltä. Ja toki rahaakin kuluu uusien patjojen hankintaan, puhumattakaan henkisestä energiasta, jota joudun käyttämään soittelemalla isännöitsijälle puheluita epäasialliseen käytökseen, mahdolliseen syrjintään sekä tuholaistorjujien hygieenisyyteen liittyen.

  Rahvaan seassa viihtyisyys ja mukavuus on demokratian ylimässä pyhyydessä asteella miinus 95.

  1. Ex-pultsari-akan pää oli niin pehmentynyt, että kun yritin kysyä häneltä, että mitä reittejä myöden mahdolliset tuholaiset uudessa taloyhtiössä kulkeutuisivat asunnosta toiseen, kaivoi tuo akka taskustaan laminoidun muovisen kortin, jonka sisälle oli litistetty tällainen oikea kuollut lude siis. Ja tämän hän läpsäisi kuin pelikortin kauniille pähkinäpuiselle pikkupöydälleni.

   En tiedä, olenko elämässäni pitkään aikaan kokenut mitään niin kuvottavaa, tahditonta ja karseaa kuin tämä perussuomalaisen roskaväen sirkus naapurustossani.

   1. Liisa pien, Liisa pien,
    oivalluksen luokse näytän tien.
    Moni muu on jo kiittänyt,
    nyt kiitä mua nyt!

    —-

    Olet ehkä hiukan tyhmä. Kuvaamasi käytös ei liity puolueemme ohjelmaan.

    Ehkä sinulla kummittelee hieman.

    Luteet ja tautiepidemiat superbakteereineen ja kuppatauteineen ovat levinneet lisääntyvän matkailun myötä.

    Kai olet huomannut kuuluvasi noita vitsauksia levittämään ryhmään?

    Hups! Taisit oivaltaa. No, miltäs tuntui olla oivalluksen äärellä?

 4. On varmasti kaikille paras, kun rehupuntit ja pers-juntit pysyvät maalla maakuopissansa/ feodaaliplänteillään — ja kaupunkien narkomaanitkin voitaisiin minun puolesta siirtää suljettuihin vankiloihin/ eläintarhoihin keskenään, jossa sitten pari kertaa viikossa kävisi joku eläintenhoitaja pesemässä painepesurilla heidän terraariot.

 5. Joku vähemmistöpuolue jollain 18 %:n osuudella kiljuu muille, jotka edustamme yli 80n% kansasta omia juttujaan pää punaisena ja huulet sini-valkoisina. Acutaan lisää henkilökuntaa näille sairaille !

  1. Edustat HK sellaista 10% punademumarginaaliryhmää etkä mitään enempää.

   1. Sinulla ei ole minkään sortin valtuuksia puhua muiden kuin itsesi ja korkeintaan samanlaisten punademuhihhuleiden puolesta.
    Suomen kansa äänesti eikä suinkaan punademusakin puolesta.

  2. Heikki

   Voi hyvä lapsi.

   Jokaisella puolueella on oma ohjelmansa.

 6. Kun luen Liisan ja Heikin kommentointia, niin minua sanotaan sivistymättömäksi.

  1. …..turhaan meitä perussuomalaisia syytätte ja vihaatte omista (päänsisäisistä)ongelmistanne.

   1. Arvi, vihervasemmistolaisten ihmisviha on sitä parempaa ihmisvihaa 🤣🤣🤣

     1. Siihen ei liity vihaa, kun ei pidä lapsista. En ole koskaan pitänyt. En pidä heitä söpöinä, kiinnostavina enkä miellyttävinä, koska ovat niin raakile- ja raakalaismaisia liian pitkään verrattuna muunlajisten poikasiin, jotka eivät rääy, kilju eivätkä melskaa kaupunki-ympäristöissä kaikkialla.

      Kaikkien naissukupuolisten ei tarvitse tykätä lapsista eikä haluta lisääntyä eläimellisesti.

   2. Viimeksi vieraillessani läheiseni luona periferiassa, jossa kävin heidän lähikaupassaan, törmäsin perussuomalaisten lapsiin, joihin joudun väen väkisin suhtautumaan ymmärtävästi, vaikka en pidä lapsista ja vihaan jatkuvasti joutua leikkimään jotakin valistus-aktivistia huonosti kasvatetuille, jossakin kaupoissa ja muualla irrallaan roikkuville kakaroille, joihin pakko vaan suhtautua pedagogisesti, koska ovat kehittymättömiä sekä tyhmiä ja sivistymättömiä. Niin väsynyt olen väkisin hymyilemään, kun tekisi mieli ilmastointiteipillä teipata näiden lasten suut sekä kädet ja jalat suppuun ja viedä heidät hetkeksi jonnekin ojaan katselemaan rauhassa tähtiä.

    1. Ja mistähän lissukka tietää, etä kyse oli perussuomalaisten lapsia+
     Aivan yhtä hyvin voivat olla kasvattamattomia punademun lapsia…

     1. Käytin käsitettä perussuomalainen laajasti kuvaamaan suomalais-lapsia, vaikkei heidän vanhemmista mitään värityksiä ihmeemmin voi päätellä kuin karkeasti sen perusteella, miten lapset olivat puetut ja näin.

      Sen päättelin, että tuskin olivat viher-vegaanien luonnonlapsosia, joilla on erilaisia viljojen nimiä sekä yleisesti erilainen habitus.

     2. Jk. kolme yhtä mielikuvituksetonta karikatyyriä:

      1. ”Nimeni on Alkuloiste Hiirenkorva — ja tässä lapseni Ruis”

      2. ”Nimeni on Matteus Johanneksenpoika — ja tässä lapseni Jeesus”

      3. ”Nimeni on Aapo-Aleksei Kivivaara — ja tässä lapseni Lauri”.

     3. Neljäskin oli, nimeltään Samporoisto Tuonenvirta, joka nimesi lapsensa Kitarattareksi.

      Lapset leikkivät puistossa.

      Jeesus: ”Hei miksi sulla on viljan nimi?”

      Ruis: ”Itse olet suoraa raamatusta.”

      Lauri ja Kitaratar katsoivat toisiinsa ja kirmasivat keinuille, sillä he ymmärsivät, että heidätkin oli poimittu vain kirjoista.

      Kotona isi luki lehdestä pahasta sodasta, jossa kaimat Vladimir ja Volodymyir olivat ajautuneet nokat vastatusten, mikä sai isin ja äidin ryssittelemään sekä isomummut ja vaarit haukkumaan toisiaan kommunisteiksi ja punakeiksi. Lapset olivat ymmällään ja pakenivat tiktokiin, josta löysivät enkunkieliset ja japanilaiset nuortenkirjat uusine, raikkaine nimineen, jotka rakastivatkin ja halusivat vaan toisiaan, mikä tuntui mukavalta. Oli kiva mennä vieraskielisiin kirjoihin piiloon ympäröivää arkista paskaa, josta oli muodostunut aikuisille jo aika isokin elävä ja perhe-elämään hengittävä dystopia — kuin äänetön peto, joka oli jokaisessa olkkarissakin illan uutisten lomassa täysin valloillaan ja irti.

      Onneksi silloin, suurin osa lapsista oli jo nukkumassa.

       1. 😀 Voi ei, maailmankirjat ovat jälleen sekaisin! Mutta aihe on sinällään mielenkiintoinen:

        ”Ihmisen uni-valve-rytmiä säätelee 351 erilaista geeniä. Suurin osa elimistön normaaleista toiminnoista seuraa tietynlaista vuorokausirytmiä, joka on ympäristön tahdittama yksilöllinen biologinen ilmiö. Noin puolet yksilöllisestä vuorokausirytmistä selittyy perinnöllisillä tekijöillä ja noin puolet ympäristövaikutuksella. Uni-valve-rytmi kannattaa koettaa pitää suhteellisen lähellä omaa biologista optimia.”

        (Wikipedia)

        Tunnen poikkeuksellisen hyvin menestyneitä yksityisyrittäjiä, jotka nukkuvat esimerkiksi aivan mihin vuorokaudenaikaan tahansa, jos ja kun pystyvät itse myöskin määräämään työ-ajoistaan.

        Jospa maailmankirjat eivät enää niin tuulessa lepattaisi?
        Ihanaa tiistaita Lasselle toivon!

       2. Täällä suuremmassa kaupunkikeskittymässä ovat kaupat myös öisin auki, ja itse tykkään suosia yökaupassa käyntejä, jolloin saa asioida rauhallisemmin, eikä kaupassa ole lainkaan rääkyviä lapsia!

  2. Voisiko asiaan vaikuttaa se, että itse päivästä toiseen kirjoittelet vihervasemmistoa demonisoivia kirjoituksia, vaikkei puolueesi edes liene enää oppositiossa? Onko ”sivistymättömäksi” itsensä tulkitseminen todella niin kauhea asia? Tajuaako normijuntti yleensäkään mitä todellinen rasismi tai syrjintä on ja miltä sellainen tuntuu, kun juntit sekä heidän toukkansa päivästä toiseen suhtautuvat ihmiseen syrjivästi? On naurettavaa sössöttää jotakin freudenthalismipaskaa, joka ei etäisestikään kosketa de facto teistä kenenkään nykyelämää toisin kuin niillä, jotka ihan aikuisten oikeasti kohtaavat päivittäin hevonpaskaa heti kotiovelta ulos astuessaan.

   Ja kuinka helppoa se on lässyttää ja etäältä/ katsomoista huudella ihmisoikeuksiin sun muuhun liittyvää tekopyhää hyvesignalointia ja kauhistelua, kun ei itse asu slummissa saati tiedä mitä se on tulla kohdelluksi epäihmisenä vain siksi, että näyttää erilaiselta kuin läski 160+ senttinen tatami / mahtisonni.

   1. ”Voisiko asiaan vaikuttaa se, että itse päivästä toiseen kirjoittelet vihervasemmistoa demonisoivia kirjoituksia, vaikkei puolueesi edes liene enää oppositiossa?”

    Liisa pieni

    Et ymmärrä syitä ja seurauksia.

    Kulttuurimarxilaiset vihervasemmistolaiset lisäävät ymmärtämättömyydessään riitoja ja syrjintää törmäyttämällä erilaisia kulttuureita toisiinsa.

    Mitä enemmän monikulttuurisuutta, sitä enemmän kahnauksia, mutta vain me älyä omaavat kykenemme oivaltamaan tämän.
    Onneksi edes me ymmärrämme, mutta poliitikkojen tyhmyys meitä kyllä ahdistaa.

    Ei ahdista pelkkä tyhmyys, vaan myös heidän laiskuutensa, kun eivät vaivaudu ottamaan asiasta selvää. Kälättävät vain älyttömyyksiään päivästä päivään ja vuodesta toiseen.

    Tutkijoita tietoa saadakseen vaikka monikulttuurisen USA:n tilaa. Siellä on heiveröinen sosiaaliturva ja köyhien terveydenhoito. Monet etniset mafiat ja Telluksen suurimmat vankilat ja pisimmät tuomiot.
    Kouluissa ja marketeissa aseellista vartijoita.

    Suomi on tähän asti ollut rauhallinen. Euroopan pienin poliisitiheys ja vähän vankilapaikkoja. Mutta tilanne muuttuu, jos älyttömät utopistit päästetään valtaan vuodesta toiseen.

  3. Et Arvi ehkä kirjoittele krapulassa niin kuin eräät.

   Nousuhumala antaa monelle kirjailijalle inspiraatiota vähentäessään estymiä.

   Sitten niille tulee riippuvuus ja maksa tai pää sanoo poks. Kumpi sitten ehtii ennen, riippuu henkilöstä.

 7. Tuo edustamasi % luku on 80 sijaan luokkaa 0,5 – 0,7 ja ihan maksimissaan 1.

  1. Etkös juuri esittänyt, että 18% ?

   No ihan miten vaan, mutta ei se 0,5 – 0,7 % tuostakaan kuin vahvistunut.

   Hyvä kuitenkin, että on paikka missä purkaa pahaa oloaan, ilman, että sillä on mitään vaikutusta muihin.

 8. Kaikilla varmaan on elämänsä aika jonkinsortin yhteentörmäyksiä ja eripuraa toisten ihmisten kanssa, niin myös minulla on ollut, mutta olipa toinen osapuoli sitten vaikka verenpunainen kommunisti, niin ei tulisi mieleenikään ottaa ideologiaa riidan osapuoleksi.

 9. Sellainen suunnitteluvirhe suomalaisessa rakentamisessa myöskin on, että uudiskohteisiinkin vielä rakennellaan ovisummereita/ ovikelloja sekä pahin turvallisuuttakin heikentävä asia ovat asuntojen ovissa olevat postiluukut. Nämä kotirauhaa rikkovat sekä turvallisuuden riskeeraavat tekijät täytyisi ehdottomasti kieltää ja korvata taloyhtiön aulaan rakennetuilla postilokeroilla, jotka varmaan helpottaisivat myös postin työtä.

  Näin asunnon ovet saisi vahvasti sähköistettyä poissa ollessaan siten, että ulkopuolinen tunkeutuja/ varas saisi kovan sähköiskun eksyillessään vahingossa toisten rajojen väärille puolin.
  Eikä lasten ja lapsenmielisten rimputteluja tarvitsisi sietää, ja yöksikin voisi sähköistää asuntonsa ulko-oven siten, että öiset jyskyttäjät oppisivat ehkäpä elämään ihmisten maailmassa.

 10. Nationalismi on hyväksi eikä se ole menossa minnekään. Ei siinä demokratiaa vihaavien itkuraivarit auta.

 11. Kävin aikanaan Tampereen Lapinniemen kylpylän yläpuolella tornissa asuvan taiteilijan kotona, jossa yksityiskodin ulko-ovi oli massiivinen kuparista tehty taideteos. Tästä sain inspistä omankin asunnon ulko-oven sähköistämiseen…

 12. Liisa kertoilee siivonneensa, poimineensa marjoja ja sieniä, ja semmoista. Olen iloinen Liisan puolesta, että hän on voinut jättää rullatuolin.

  1. Lausuu minua tällä blogialustalla trollaillut, hulluksi ym. nimitellyt kaveri, joka ei itse omien kertomustensa mukaan tunnu sietävän normaalin ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia.

   Ja kyllä, se on melkoinen ihme tahdonvoimalla opetella kolmatta kertaa uudelleen kävelemään lääkäreiden tuomittua minut ikuisesti pyörätuoliin reilu 20-vuotiaana epäonnistuneen operaation jälkeen, jonka ansiosta raajani ei totellut päätäni. Ihan tahdonvoimalla väkisin itseäni liikuttamalla pakotin kehoni jotenkuten toimimaan ja pystyn kävelemään vielä 30-vuotiaanakin, mikä toki on ihan vapauttavaa.

   Ehkäpä vanhuksetkin voivat saada perspektiiviä omaan vanhuuden pelkoonsa ymmärtäen, kuinka monet vuodet heidän oma kehonsa kuitenkin on palvellut vailla mitään muistutustakaan siitä, ettei ihminen voisikaan luottaa omaan mekaniikkaansa. Ja kaikki katoilta hyppivät nuoret sekä kehonsa pilalle tupakoivat voisivat ehkäpä opetella suhtautumaan itseensä vähemmän väkivaltaisesti/ kehoilleen kuuromykästi, kun mikään elämässä ei kuitenkaan ole itsestäänselvää sitten, kun joutuu kohtaamaan karumman todellisuuden. 😉

  2. Ensimmäisen kerran opettelin uudelleen kävelemään jo lapsena, kun känninen sukulainen tönäisi minut kännissä horjahtaessaan alas pitkältä tuvan penkiltä selälleen maahan, josta aiheutui minulle niskarangan ahtauma, jota viimeksi viitisen vuotta sitten operoitiin, jotta uudelta halvaantumis-riskiltä vältyn, kun tavarat alkoivat tippuilla käsistä eikä toinen käsi meinannut oikein totella.

   Toisen kerran teini-iässä opettelin uudelleen kävelemään, ja sitten parikymppisenä jälleen.

   Kyllä tässä terveyttä oppii arvostamaan.

 13. ”Tajuaako normijuntti yleensäkään mitä todellinen rasismi tai syrjintä on ja miltä sellainen tuntuu, kun juntit sekä heidän toukkansa päivästä toiseen suhtautuvat ihmiseen syrjivästi? On naurettavaa sössöttää jotakin freudenthalismipaskaa, joka ei etäisestikään kosketa de facto teistä kenenkään nykyelämää toisin kuin niillä, jotka ihan aikuisten oikeasti kohtaavat päivittäin hevonpaskaa heti kotiovelta ulos astuessaan.” – Liisan kommentista 28.8. klo 10:27.

  Olen sanonut tämän ennenkin. Jos rasismista on tullut pakkomielle, lienee parasta mennä peilin eteen ja lausua: ”Kerro kerro kuvastin, ken on maassa rasistisin!”

  Mitä rasismiin muuten tulee, se on huono asia; huono asia on myös tekopyhistely ja esim. natsisymbolien näkeminen sielläkin missä ei ole mitään nähtävää, kuin myös kriittisen rotuteorian omaksuminen karvoineen, nahkoineen päivineen. Ainakin Mikko Paunio on kertonut, että sosiaalidemokraattien omaksuma kriittinen rotuteoria oli yksi syy, mikä sai hänet eroamaan ko. puolueesta kymmenien vuosien jäsenyyden jälkeen. Sic!

 14. ”Lausuu minua tällä blogialustalla trollaillut, hulluksi ym. nimitellyt kaveri, joka ei itse omien kertomustensa mukaan tunnu sietävän normaalin ikääntymisen mukanaan tuomia muutoksia.” – Liisan komentista 28.8. klo 12:19.

  Mene peilin eteen ja häpeä.

  1. Itse voit kävellä omasi eteen minun käskyttämiseni asemesta, ole hyvä vaan.

 15. Jälkikirjoitus.
  Onko hän kovastikin suutuksissa, jos/kun hän ei onnistu vetämään muita alemmalle värähtelytasolle missä hän itse pääsääntöisesti operoi.

  1. Mikset kirjoittaisi meille kaikille jotakin hyötyblogia kundaliinivibroista tai mistä harrastuksessasi/ intohimossasi onkaan kysymys — itse suhtaudun pohjimmiltaan hyvin avoimesti kaikkeen uuteen, joten minun takia ei tarvitse kainostella, en ole yksiputkinen persjuntti.

  2. Onko muuten erikoisuus-hakuisuus Lasselle itseisarvo tai joku isokin juttu, kun usein kirjoitat tylsistymisestä, valittaen kuinka kirjoitan liikaa auki tylsistyttäen tai nyt arkisiin normaaleihin askareisiini liittyen vaikutit ylenkatsovan toisen elämää, joka ei ilmeisesti ole riittävän erikoista tai kiinnostavaa? 😀

   Ehkäpä tavikselle se onkin hurjan oleellista kyetä erottautumaan joukosta vaikkapa erikoisuus-hakuisuuden kautta, mutta itse aidosti erilaisena ja myös aikuistuneena koen tylsääkin tylsemmät asiat ja aktiviteetit mielekkäimmiksi, ja pidän erikoisuus-hakuisuutta melko raskaana asiana myös, joka on ollut itselleni yksi painava syy vetäytyä parisuhteessakin tunnetasolla, kun toinen tekee numeron itsestään.

  3. Tekeekö ulkoinen turbulenssi ihmisestä jollakin lailla tosiviileän ja katu-uskottavan, kun on yrittänyt itsemurhaa, käyttänyt päihteitä, laulanut käheällä äänellä räkälöissä roikkuen pitkälettisten bändärien kyljessä ripsarit poskilla, hallusinoinut absinteissaan, kasvatellut kylpärissä vanerikopissa ganjaa, käynyt pariin kertaan pakkohoidossa ja viettänyt nuoruutensa kuin kiimainen katukoira toisten nurkissa hengaillen — onko silloin todellinen ja ihka ”oikea” taiteilija? Eikö tällainen päihteiden täyteinen rappio ole vanhentunut taiteilija-käsitys yleensäkin, eikä nykypäivänä boheemius kerro niin mitään ihmisen sisäisestä maailmasta saati hänen tuotoksiensa tasosta.

   Itselle tuossa vanhassa rappioisessa taiteilijuus-käsityksessä on tuhti kuonakerros kitsiä ja se tökkii itselle aika tavalla samoin mitä kaikenlainen erikoisuus-hakuisuus. Ihminen on kiinnostavimmillaan, kun joskus uskaltaisi vaan olla oma itsensä.

   1. Liisa

    ”Itselle tuossa vanhassa rappioisessa taiteilijuus-käsityksessä on tuhti kuonakerros kitsiä ja se tökkii itselle aika tavalla samoin mitä kaikenlainen erikoisuus-hakuisuus. Ihminen on kiinnostavimmillaan, kun joskus uskaltaisi vaan olla oma itsensä.”

    Siis persahtava. Liisa näkyy löytäneen sittenkin oivalluksen lähteen.

 16. Asian vierestä ja huonointa ettei voi ajatella asiaa laajemmin eri kanteilta-.

 17. ”Niiskuneiti ja itsensä itkijä” sekä ”Miten myrkytin mieleni ja kehoni ja miten paranin siitä” ovat minulla edelleen lukematta. Pitäisi ensin selvittää alta pois lainastokirjat ”Erkon verikoira, Sanomatalon salaiset päiväkirjat” A.P. Pietilä, ”Ottakaa ryssiltä aseet, kenraali Uno Fagernäsin sodat”, Tarja Lappalainen. Nämä päällimmäisenä.

  1. Sehän on HIENOA, kun kirjat tuovat niin paljon iloa ym. elämään. Oikeiden kirjailijoiden parissa kun pysyy, eikä rinnasta heihin ihmisiä, joilla ei ole aikomustakaan ryhtyä kirjailijoiksi, pysyy tasapaino pilvissä liitelevän pään ja ruohonjuurilla virkistyvien varpaiden välillä.

 18. Viimavirta on herännyt iloisesti leikkimään syyttäjää tänäänkin aamusta!

  Saanko luvan kertoa pikku tarina tuttavapiiristä, jossa eräs ihminen oli avustanut yhtä vanhaa rouvaa, joka oli alkanut esitellä suuresti vaalimaansa huonekasvia? Pitkät kellomaiset kukat tehnyt kasvi oli ollut eittämättä vaikuttava, mutta ilmeisen myrkyllinen sekä soveltumaton lapselliseen tai lemmikkitalouteen. Kukkasista jutustelun lopuksi vanha rouva oli kallistanut päätään ja todennut riemullisesti, että hänen kasvistaan saisi myös valmistettua myrkyllisen keiton, jota hän oli ajatellut tarjoilla seuraavalle miessukupuoliselle, joka astuisi hänen kotiinsa.

  Tämä tarina on tosi. Kysyin rouvaa avustaneelta, voisiko hän tiedustella mahdollisen pistokkaan saamista rouvalta — niin kiehtova tuo itselleni uusi huonekasvi oli. 🙂

  1. En muuten usko, että tuonkaan vanhemman rouvan leikkisien myrkyttämis-fantasioiden taustalla olisi vaikuttanut mikään kulttuurimarxismi sen enmpää kuin jenkkilästä Suomeen rantautunut woke-huumakaan, vaan ihan aito hänen oma elämä pitkässä avioliitossa suomalaisen miehen kanssa, jonka jälkeen rouva ei kaipaa enää miehiä kotiinsa.

   Vastaavastihan sen ymmärtää, miten saunoihin sammuvat papparaiset täällä blogeilla projisoivat oman elämänsä ketutuksen nuoriin naisiin, joita mielikuvituksessaan demonisoivat radikaalifemakoiksi sun muiksi monstereiksi, jotka tietenkin sitten ovat syyllisiä heidän omasta normaalista vanhentumisestakin juontuviin turhautumisiin, joita puretaan haukkumalla ”femakoita” päivästä ja kuukaudesta toiseen.

   1. Ja lissukka jatkaa suomalaisten miesten mollaamista täysin? rinnoin punafemakkolinjan mukaisesti.

    1. Aliisa on puolityhjin, mutta hyvin symmetrisin maitorauhasin poliittisesti sitoutumaton, yhäkin ja edelleen. 🙂

    2. Nisistäni on mentorini kirjoittanut runonkin taannoin, jonka freimasin oman raivohullun eksäni iloksi seinälleni. Ja siihen loppui se parisuhteessa olemisen yrittäminen viimeiseltä erää. 😀

 19. Aika näyttää arvin arvion todeksi. Kestävätkö persujen kannattajat tiukkoja säästöä oikeasti?

  Hyvä jos kestää, sillä yksikään terveyskeskus tässä maassa ei kestä jos ei vyötä kiristetä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *