Petteri Orpo tasavaltalaisena ei kunigatarta kumartanut.

Kun kansalaiset kevään eduskuntavaaleissa äänestivät kokoomuksen maamme suurimmaksi puolueeksi ja sitä kautta myös pääministeri puolueeksi, niin valta osa, etten sanoisi kaikki ennakoivat Petteri Orpon lähtevän maalaamaan Junttilan talon seinää sinipunalla.

Mutta toisin kävi, Orpo ei valinnutkaan kumppanikseen toivotaan toivotaan puoluetta/puolueita, vaan valitsi Junttilan talon senää maalaamaan kanssaan PerusS, sinivalkoisin värein.

Olen sanonut ja sanon nytkin, että Orpo tulee saamaan tulevilta sukupolviltamme kyllä vielä rauhanajan Mannerheim ristin ratkaisuistaan, jossa hyvinvointiyhteiskunta on voimissaan vielä heidänkin turvaverkkonaan ja jossa punaiset jätettiin maalaamaan vain kynsiään ja huuliaan.

Petteri Orpolta oli rohkea teko siinä rasisti fasisti hurmoksessa antaa tämän vihersosialistisen  lynkkausjoukkion  huudon valua alas kuin vesi hanhen selästä, eikä antanut pelolle valtaa vaikka ”kuningatar” olikin itse pyövelinä.

Vieläkin täällä kotimassa raikaa, että kunigatar on kuollut, kauan eläköön kuningatar ja hänen paluutaan odottaa suuri joukko taivaallista puna-armeijan sotaväkeä sirpein ja vasaroin varustautuneena.  Mutta luulenpa että kuningatar ei enään kusekkaan Suomeen päin, eikä lähde  kusitolpaksi ja lakkovahdiksi lapioimaan sattumia soppatykin uumenista, kun tarjolla on totalitaristista herkkua kaikilla mausteilla.

Kuka olisi uskonut, että Suomilaivaa onkin pelastamassa karilta puolue, jonka uskottiin kuolevan Siniseen uneen.

Minua huvittaa kun oppositio tuntuu olevan kovin huolissaan kuinka käy perussuomalaisten kannatukselle sen jälkeen, kun heidän punainen eunukkiarmeijansa lähtee ampumaan tykeillä ruokaa köyhille kyykkyynsä.

Hyvin menee……mutta menköön.

16 vastausta artikkeliin “Petteri Orpo tasavaltalaisena ei kunigatarta kumartanut.”

 1. Opposition naiset ryttäsivät onnettoman orpolaisen jaaritukset maan rakoon.
  Kuinka Saarikon sanan säliä säälittömästi iski hallituksen suojattomaan hermokeskukseen.
  Kuinka Kiuru sytytti tulen palamaan hallituksen perseen alle ja lupasi mennä itse hallitukseen panemaan asiat järjestykseen kun pyydettiin.
  Ja kuinka Andersson antoi älyn näkyä, mistä on kysymys, kun hallitus ei vieläkään ole tyhmyyttään ymmärtänyt….
  …ja joku uuno persministeri Junno yritti mutista asiasta mistä ei mitään tiennyt.

  1. Jos EI EI ja vielä kerran EI on älykkyyttä, niin sitten minä olen ymmärtänyt jotain väärin.
   Kauhiasti vaan vastustetaan vastustamisen ilosta, mutta jos se helpottaa heidän ahdistustaan, niin mikäs minä olen heiltä kieltämään sitä, mikä saattaa pitää lääkärin loitolla.

   1. EI saa tehdä väärin, ymmärtää väärin ja toteuttaa väärin tai EI tehdä edes, mitä on edes suunniteltu tehtäväksi oikein.
    Nyt vaan on kysymys siitä, että kuin Saarikkoilmaise; KYLLÄ, sote pitää toteuttaa niin kun se on suunniteltu toteutettavaksi !

    1. Kepun himmeli pystytettiin ilman että oli minkäänvaltakunnan tietoa rahoituksesta ja sen riittävyydestä, hoitajista puhumattakaan.
     Varmasti kansalaiset tunsivat suurta myötähäpeää kepulaisten itse itselleen tekemäänsä välikysymystä seuratessaan.

      1. Sinä et näytä huomaavan, että olet/olemme nilkkoja myöden kusessa, jonka sinun kuningattaresi hovinarreineen nykyiselle hallitukselle jätti perinnöksi.
       Yhä vaan elelet pilvilinnoissasi, vaikka vapahtajasi siirtyikin vihreämmälle oksalle veisaamaan proleta….eiku kapitaalin kammariin näkemään ruususen uniaan.

       1. Minulla ei ole runollisia pilvilinnoja. Ei ollut edellisillä parilla hallituksellakaan, joka näki vanhan mallin romahtavan.
        Ja nyt se omahtaa entistä nopeammin:
        – suomalaisten terveysindeksi on romahtanut
        – ikäväestö elää terveinä ja sairaina pidempään kuin on ennustettu
        – kyvytön nykyhallitus ei osaa tehdä muuta kuin syyttää muita
        – nykyhallituksella ei ole osaamista ja järkeä rivimiehen eikä terveyspolitiikan politiikan tasolta
        – sillä on vain populistien äänipolitiikka taskussaan, ei muuta

  2. Heh, se on sellasta kun asioista ei tiedä mitään ja ymmärtää vielä vähemmän niin Saarikko, Kiuru ja Anderssonkin vaikuttavat älykkäiltä.

 2. Orpon leikkaukset eivä ole leikkauksia ne ovat kustannusten hillintää?
  – Hoitajamitoitus ei täyty eikä sitä voida korjata jo sovitun mukaiseksi,
  joten muutetaan hoivakodin nimi yhteisökodiksi niin vältytään hoitajamitoituksesta?
  – Suomen sossukulut ovat verrokkimaiden alhaisimmat jota hallitus ei ole tiedostanut.
  – Hallitus korottaa Kelakorvauksia jotta hyväosaiset pääsevät edullisemmin yksityiselle!

 3. Suomi on demokraattinen tasavalta ei kuningas kunta siis ei meillä ole kuningatarta jota kumarella terv tepivaari

  1. Suomi on ainakin vielä toistaiseksi tosiaan tasavalta, mutta kyllä lähes puolet kansasta tätä kuningatar- kulttia kumarsi tosi syvään ja huusi halle lujaata kun hän aaseillaan karautti rahvaan pariin orjantappura kru… eiku kultainen sädekehä päänsä päällä.

    1. Kyllä se Marinin käsi on kuristavana vielä pitkään Suomalaisten velkakaulalla, kun itse jätti jälkensä kuin koira paskansa.

     1. Ja kyllä sitä kuristamista tekee nyt kansalle aivan muut piirit terv tepivaari

 4. ”Opposition naiset ryttäsivät onnettoman orpolaisen jaaritukset maan rakoon.”

  Kukin tulkitsee tavallaan tuon eilisen välikysymyskeskustelun. Itseäni hämmästytti edelleen kuinka puutteellisen ja väärän tiedon perusteella Marinin hallitus tuon sotemllinsa runnoi läpi.

  Puheenjohtajat Marin, Saarikko, Andersson, Henriksson ja Ohisalo sekä vastuuministerit Kiuru ja Pekonen kaikki olivat/ovat myös kotipaikkakuntiensa valtuustoissa. Hekö EIVÄT muka tienneet kuinka kunnat alibudjetoivat omat sotebudjettinsa?

  Ja jos he eivät tienneet, niin kysymys on, mitä he ylipäänsä tekevätasuinkuntiensa päättävissä elimissä?

  ”Ja kuinka Andersson antoi älyn näkyä, mistä on kysymys, kun hallitus ei vieläkään ole tyhmyyttään ymmärtänyt….”

  Andersson kyllä toi julki mistä soteuudistuksessa todellisuudessa oli kysymys.

  Andersson totesi tuossa keskustelussa jotenkin niin, että ”näin isossa hallinnollisessa uudistuksessa lähtökohta on se, että uudistuksen toimeenpanoa pitää seurata jne. ….”

  Eli Andersson toi julki sen, mitä tälläkin sivustolla on usein todettu. Sote -uudistus on lähtökohtaisesti hallinnollinen uudistus, ei sosiaali- ja terveysuudistus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *