Pois alta risut ja männyn kävyt.

Katoavaista on maine kunnia kun lukee ja kuuntelee kansalaisten kannanottoja Sanna Marinista.

Neljä vuotta hän oli ollut Jumalasta seuraava…..ylöspäin ja nyt hänenkin kohdallaan ihmisille jää mieleen monet erot, avioliitto, eduskunta ja nyt viimeisimpänä kotikaupunkinsa valtuustolle, ei näkemiin vaan hyvästi.

Jostakin minulle tuli mielleyhtymä Soiniin, joka pitkän poliittisen uransa tähtihetkistä huolimatta muistetaan lähinnä Juudaana, joka petti puolueensa ja joka nyt itkee niitä koomikon kyyneleitään. Hyvä että Sanna ei Soinia matki, vaan toimii niillä estraadeilla jotka hän hankki julkisen virkansa myötävaikutuksella.

Mikäs minä olen Sannaa tuomitsemaan, enkä suostu sitä ensimmäistä kiveä heittämään arvostelustani huolimatta, syntisiä täällä kaikki olemme, jopa minä ( naurua )

Vaikka säälin sanotaankin olevan sairautta, niin nyt se on minulla kyllä päällimmäisenä Sannaan nähden, vaikka ei hän taida kuitenkaan minun sääliäni kaivata, mutta toivon tietysti, että hän ei maailman myrskyissä kaadu/kadu.

6 vastausta artikkeliin “Pois alta risut ja männyn kävyt.”

 1. Marin on ollut tärkeä, keskeinen vaikuttaja, rakastettu monille tamperelaisille, poikkeuksellinen poliitikko, varmasti monille raskas paikka hänet menettää ja hänen voimalla ja suurella teholla ajamansa itselle mieleinen hyvinvointi. Liekö niin suuri menetys että olisi kriisiapua tarjolla.

 2. Jospa kuitenkin otettas asia niinkuin se on
  Yksikään ihminen ei ole koskaan korvaamaton aina löytyy uusi tilalle terv tepivaari

 3. Kuten toisessakin jutussa sanoin. Sen jälkeen mitä perjantain Kulttuuriykkösen kuuntelin, hyi helvetti mitä kavereita sulla on, Sanna!

  Jos poseeraat qatarin vähemmistöjen lynkkauspartioita tukevan muotibrändin kuteissa Pariisissa, olet yksinkertaisesti todella paha ihminen.

  Se hyvä, mitä teit pääministerinä, unohtuu nopeasti ja pinnalle jää vain haiseva kerros ihmiskunnan hirveimpien diktatuurien hirveimpiä tekoja.

 4. Kuten toisaalla jo kommentoin, suoraselkäinen veto jättää tehtävä jota ei ehdi hoitaa ja johon ei ehkä edes mielenkiinto enää riitä.

  Tapa jolla toimi ei yllätä, pikimminkin päinvastoin.

  Täysivaltainen oikeustoimikelpoinen henkilö vastaa valinnoistaan ja toivottavasti ne ovat olleet oikeita.

  Riskejä pintaliitoon liittyy, kestääkö lompakko, kestääkö pää ja ellei, niin kumpi pettää ensin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *