Raadonsyöjät kiljuvat nälkäänsä.

Tässä on nyt muutama päivä tullut kuunneltua ja katseltua vasemman laidan kiljuntaa oppositiosta, kuinka köyhiä laitetaan kyykkyyn ja kuinka köyhät kuolevat hypotermiaan Orpon hallituskirjausten seurauksena.

Mutta hallitus seisoo yhtenä miehenä/naisena niiden kirjaustensa takana, joita lähes kaksi kuukautta säätytalolla värkättiin kansien väliin ja nyt alkaa työ toden teolla, eli aletaan luiden ympärille saamaan lihaa, jos nyt näin luonnehdin luurankoa, jonka Marin tovereineen jälkeensä jätti.

Ainoan virheen minkä Orpon hallitus nyt voisi tehdä tässä korvia huumaavassa kiljunnassa, jossa äänivallitkin ovat vaarassa kaatua, niin olisi lähteä peruuttelemaan jo sovitusta hallitusohjelmastaan, sillä pilkkujen ja desimaalien muuttaminen kiljunnan pelossa on suomineidolle ruoskanisku selkään.

Nyt ei pidä jäädä tuleen makaamaan, vaikka sosialistit kuinka huutavat uraataan, pitää mennä tuon suon yli että heilahtaa ja ajaa sosialistit omiin poteroihinsa paukkupatruunoineen.

Mutta kun sosialistitoverit huomasivat, että turhaa taitaa olla rehellisin keinoin isänmaallisten ohjelmaa yrittää kaataa, niin tovereista kuoriutui veren haistanut Hyeenalauma ( Junnila )

Mutta tämä verenhimoinen Hyeenalauma jää nyt kyllä ilman saalista ja joutuvat syömään jätteitä, mikä pääasiassa heidän ravintoaan onkin hengissä pysyäkseen.

Olen jokseenkin varma, että ei ne Hyeenat kauaa tyydy jätteisiin ja pian lähtevät AY-hyeenat liikkeele, kun eduskunnan toinen puolisko Siamilaisista kaksosista jäi ilman saalista ( Junnila )

Nyt pitää takoa kun rauta on kuumaa ja takoa suomen leijonasta niin vahva, että sitä eivät enään vasemmiston kruunupäät tule vastaisuudessa vaarantamaan ( esim. Marinin kaltaiset monarkistit.)

Näin lopuksi haluan pyytää nöyrimmästi anteeksi Hyeenoilta, kun vertasin heitä ihmishyeena tovereihin.

6 vastausta artikkeliin “Raadonsyöjät kiljuvat nälkäänsä.”

 1. Hyeenakin on kiltti mesimäyrälle, joka syö kaiken purkesimatta ja haju on kauhea Hangosta Hampuriin !

  Rautavaara taas kuvasi Orpo-poikaa: ”ohdakeist’ on orpopojan tie…

  Ei hyvältä näytä !

  Mikään media ei ole yhtään haastattelua pyytänyt tai julkaissut Orpon Pohjoismaisesta vierailusta tai puheista.

  … ja Wagnerin tempusta Venäjällä Orpon lausuntoa irvaillaan jopa pääkorjoituksissa; ”mitään tällaista emme osanneet kuvitellakaan”… huutelee Suomen tiedustelukyvystä pääministeri…
  Voi he…tti !

  1. Punamulkkuilu ei muuta miksikään tosiasiaa, että ei sitä tietoa ollut kuin jenkkien tiedustelulla.

 2. Helppoa ei tule Orpon hallituksella olemaan. Tämän perustelen sillä että medioita seuratessani en ole havainnut yhtään kohtaa hallitusohjelmassa jota ei olisi tyrmätty. Ja tyrmäysten perusteluthan ovat useimmin aivan hyviä, edellytetään nykyisen hyvinvoinnin jatkuvan tai useimminkin paranevan kohta kohdalta, lisää rahaa ja resursseja sinne ja tänne.
  Eli oppositio on useimmin aivan oikealla ja hyvällä asialla. Oikeastaan ainoa ongelma on että mistä rahat.

  1. Näin se on Matti, että kansalaiset huomasivat vaaleissa, että nykykäytännöin ei voida jatkaa, mutta media ja koko lehdistö ei vaan näytä pääsevän ”kuningasajatuksestaan” eroon minkä vasemmistohallitus heille tarjoili kulta lautasella, että syömävelatkin ovat saatavia investointeja ja kaikki miljardit mitä kärrätään muiden maiden pohjattomaan kitaan ja kaivoon, että se muka pitkässä juoksussa hyödyttäisi mallioppilaan statusta. ( voi helvetti mitä nöyristelyä )

  2. Rahaa voitaisiin saada vanhaan tapaan hankkimalla siirtomaita, mutta mistä niitä löytyisi. Jospa tekisimme viikingit ja ryöstäisimme Ruotsin vähän niin kuin vastavuoroisesti.

 3. Niin, nyt saadaan vihdoinkin Perussuomalaisten äänestäjien pitkään toivomat uudistukset: tukien leikkaaminen pienituloisilta ja veronkevennykset suurituloisille! Voitto on heidän, he saavat vihdoinkin antaa rahansa rikkaammilleen.
  Ehdotankin tässä, että keräämme myös kolehdin Björn Wahlroosille ja todistamme ettemmme ole mitään punikkeja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *