Riikka Purra on eturintamassa, että muilla ministereillä, myös Orpolla on työrauha.

Kaikki ovat varmasti  havainneet  jotka politiikkaa seuraavat, että valtiovarainministeri Riikka Purra on rohkeasti ottanut vastaan opposition kuorolaulajien köyhät kyykkyyn  konsertit  ja kylmää kyytiä sinfoniat ja vääntänyt näille opposition toivotaan toivotaan populisteille rautalangasta, kuinka valtiontaloutta hoidetaan vastuullisesti.

Hyvä on Orponkin nyt keskittyä sodan ja rauhan kysymyksiin rajojemme takana, kun kotimaassa on varapääministeri kantamassa vastuuta, ettei hiiret hypi pöydälle.

Kokoomus ja Orpo saa kiittää kaikkia perussuomalaisia ministereitä tinkimättömästä hallitusohjelman noudattamisesta ja kuten tämän päivän Gallup kertoo, niin hyvä on Orponkin tuulensuojassa toimia, kun etulinjassa seisoo luotettava, osaava ja päättäväinen nainen, Riikka Purra.

Ja eikä siinä vielä kaikki, eduskunnan opposition lisäksi myöskin ulkoparlamentaarinen korporaatio, eli vasemmiston haarakonttori SAK on kohdistanut juuri Riikkaan se keihäänkärkensä, tavoitteenaan saada  tietenkin perussuomalaisten kannatus laskemaan työntekijöiden keskuudessa.

Nyt on kova hätänapin painaminen käynnissä niin vasemmistolla eduskunnassa kuin myöskin  korporaation norsunluutorneissa, kun hallituksen ohjelma etenee kuin juna ja yleislakolla uhkaamiset kalahtaakin heidän omaan nilkkaansa ja jonot ”Loimaan kassaan” lähtijöistä pitenee.

Nyt on saatu jo medioista lukea, että AY.ssä tapellaan jo verisesti, että mikä liitto sen palkkatason määrittää, on tässä naurussa pitelemistä.

 

11 vastausta artikkeliin “Riikka Purra on eturintamassa, että muilla ministereillä, myös Orpolla on työrauha.”

 1. Se täytyy kyllä todeta, että Purralla ei puntti tutise ja opposition huutelu on kuin vesi hanhen selässä.

  Purran kommentit opposition esittämiin vaihtoehtobudjeteihin olisi erinomainen.

  Ja kyllähän esim. Demarien esityksen tekstiosia kun luki niin vaikea tietää onko kyse puolueen vaihtoehtobudjetissa vaiko SAK: n pamfletista.
  Luulin, että demarit Lindttmanin myötä liikahtavat hieman oikealle, mutta sama yrittäjä yritysvihamielisyys jatkuu kuin Rinne-Marin aikana alkoi.

 2. Nyt on tosiaan sellainen rahaministeri maassamme, joka ei elä pää pilvissä ja jalat irti maasta kuten teki kaikki valtiovarainministerit edellisessä hallituksessa.
  ( Kulmuni, Lintilä, Vanhanen, Saarikko ) ja tietenkin kepusta.

 3. Purralla on ns. käsivoimia. Häntä ei kukaan pieni ukko eduskunnassa voita kädenväännössä. Hän, yhdessä Valtosen kanssa, ovat muistutus siitä mitä tarkoittaa määrätietoinen nainen. Se ei ole epäoikeudenmukaisuudesta valittava itkupilli, vaan kaksin käsin härkää sarvista tarttuva voimanainen.

  Mutta tässä on myös akilleen kantapää. Purralta puuttuu pehmeä voima, jolle olisi myös käyttöä politiikassa.

  1. Hmm…

   Tavallaan joo ja sitten tuleekin se, mutta…

   Kovin monelle politiikassa se ”pehmeä voima” vaikuttaa kovin päälle liimatulta ja hyvin valikoivalta.

 4. Millähän planeetalla tunteiden tunteminen/ itkeminen olisi heikkous; päin vastoin sehän ilmentää läsnäolon voimaa sekä kypsyyttä/ psykologista älykkyyttä. Että ihminen on kokonainen, eikä hänen tarvitse todistella jatkuvasti vastakkaista.

 5. Tänään klo 18.30 voivat kaikki Riikka Purraan ihastuneet tai vihastuneet kuulla hänen sanan säilänsä heiluvan, kun Jussi Halla-ahon presidentinvaalikampanja polkaistaan virallisesti käyntiin.
  Paikalla on myös kansanedustaja historoitsija Teemu Keskisarja, joka ei arkaile sanoa rumaa sanaa niinku se on.
  Varmasti enemmistö Suomalaisista näkee Jussi Halla-ahon olevan paras vaihtoehto hyppäämään Saulin jättämiin aamutossuihin, mutta äänestävät kuitenkin ennakkioasenteidensa/luulojensa vankina mieluimmin jotain sopivaa ja kääntävät selkänsä pätevälle.
  ( Lähetys nähtävänä Suomen Uutisten sivulta.)

 6. Itseriittoiseksi sanottiin Kekkostakin aikoinaan, mutta Urkki oli muuten vain ylivoimainen. Mistä uusi Urkki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *